Οδηγός πόλης - ΠροτάσειςΤοπικά Νέα

Συνεχίζεται η Γιορτή Μανιταριού στα Γρεβενά

Συνεχίζεται η μεγαλύτερη γιορτή μανιταριού στα Γρεβενά, η οποία έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη 17 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, στο πανέμορφο Πάρκο των Μανιταριών του Δήμου Γρεβενών.

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, εκπαιδευτικά σεμινάρια, νοστιμότατα μαγειρέματα, ευφάνταστη ξυλογλυπτική, θεματικές εκθέσεις, υπαίθριες δράσεις και μουσικές συναυλίες, έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα το ξακουστό Γρεβενιώτικο Μανιτάρι.

Αδιαμφισβήτητα, η περιοχή των Γρεβενών με το μοναδικό της μικροκλίμα, αποτελεί μια πραγματική μανιταροπρωτεύουσα των Βαλκανίων καθώς εδώ απαντώνται περισσότερα από 2.500 είδη άγριων μανιταριών.

Η 17η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού, πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό, οργανώνεται από τους Μανιταρόφιλους Ελλάδας (Πανελλήνιος Σύλλογος με έδρα τα Γρεβενά), σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και με την υποστήριξη της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόγραμμα

Φωτογραφίες

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα