Lifestyle Tips

Σουβλάκι με αραβική πίτα

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ., την πάπρικα, τον κόλιανδρο, το μπούκοβο, το σκόρδο, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε για 4-5 λεπτά να ψηθεί καλά.
  • Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε να εξατμιστεί. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Κόβουμε τη ντομάτα και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, βάζουμε αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
  • Κόβουμε το ¼ από τις πίτες (μια ακτίνα) και μοιράζουμε στο ¼ το κοτόπουλο, στο ¼ το τζατζίκι, στο ¼ το μείγμα με τη ντομάτα και τέλος τις πατάτες. Κλείνουμε σε τρίγωνα και σερβίρουμε.

Akispetretzikis.com

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα