Γενικά

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον Δήμο Αμυνταίου

Σταθμό ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων απέκτησε ο Δήμος Αμυνταίου πραγματοποιώντας ένα νέο άνοιγμα στην ηλεκτροκίνηση.

Σε μία εποχή που η ηλεκτροκίνηση αναλαμβάνει τα ηνία στον τομέα των μεταφορών και δίνονται κίνητρα από την Κεντρική κυβέρνηση για αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων και μείωση της κυκλοφορίας των ρυπογόνων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων, ο Δήμος μας μπορεί να αναδειχθεί σε πόλο ανάπτυξης του τομέα, παρέχοντας προηγμένες υπηρεσίες ταχυφόρτισης στους Δημότες και τους επισκέπτες του.

Σε συνεργασία με την εταιρία Blink Charging Hellas, πρωτοπόρο στον τομέα με μακρόχρονη παρουσία στην ανάπτυξη προηγμένων υπηρεσιών στην πρωτοπορία της ηλεκτροκίνησης και στην ανάπτυξη νέων, ήπιας μορφής τεχνολογιών για την προστασία του περιβάλλοντος, τοποθετήθηκε στο κέντρο της πόλης Αμυνταίου φορτιστής ηλεκτρικής ενέργειας, τον οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι ιδιώτες που έχουν στην κατοχή τους ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όταν αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την αυτονομία του ΙΧ τους. Ο σταθμός φόρτισης δύναται να φορτίζει ταυτόχρονα δύο ηλεκτρικά οχήματα και καλύπτει όλα τα διεθνή πρότυπα ηλεκτροκίνησης.

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο παρέχεται και δωρεάν πρόσβαση στο Inernet μέσω του Wi-fi Hotspot του Δήμου.

Πηγη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα