LifestyleΆνδρας

Στη ΜΕΘ ο γυναικοκτόνος: Προσπάθησε να κρεμαστεί

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στη φυλακή ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους: Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Αττικού

Ο δράστης της γυναικοκτονίας προσπάθησε να κρεμαστεί και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αττικό από τη μία τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον είχαν στην απονόνωση στο ψυχιατρείο των φυλακώ Κορυδαλλού, όπου και προσπάθησε να κρεμαστεί με τους επιδέσμους. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η ανακρίτρια και εισαγγελέας – στους οποίους έδωσε πριν τρεις ημέρες σύντομη απολογία – είχαν κρίνει πως θα έπρεπε να οδηγηθεί, προσωρινά τουλάχιστον, στο ψυχιατρείο της φυλακής.

Στην απολογία του είχε ισχυριστεί πως δεν θυμάται να της έκανε κακό. «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», είχε σημειώσει επικαλούμενος ψυχική αστάθεια και χρόνια σοβαρά ψυχικά νοσήματα.

Μάλιστα οι συνήγοροί του είχαν καταθέσει και υπόμνημα κάνοντας λόγο για επτά νοσηλείες τα τελευταία δέκα χρόνια. Με βάση τους ισχυρισμούς του, η υπεράσπιση ζητάει να του αναγνωριστεί είτε ακαταλόγιστο ή μειωμένος καταλογισμός.

Σημειώνεται πως η ανακρίτρια είχε διορίσει ήδη ψυχίατρο για πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα παρέμενε στο ψυχιατρείο της φυλακής ή θα μεταφερόταν σε κελί στη δικαστική φυλακή.

«Πήρα το μαχαίρι για να τραυματιστώ μπροστά της»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσιάστηκαν το Σάββατο κομμάτια από την σύντομη απολογία του.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της», φέρεται να υποστήριξε.

«Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι».

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα