Γενικά

«Στην Ελλάδα παρκάρουν όπου βρουν»: Πάνω από 48.000 κλήσεις για παρκάρισμα σε ράμπες, πεζόδρομους και πλατείες

Αυτοκίνητα Ελλήνων: Οι Έλληνες παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, όπου βρουν, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία. Τα συγκεκριμένα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από υπηρεσίες της Τροχαίας, οι οποίες εφάρμοσαν το πρόγραμμα «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις». Σε χρονικό διάστημα ενός μήνα (σ.σ. Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο) υπήρξε βεβαίωση για 48.500 παραβάσεις. Αυτές αφορούσαν παράνομο παρκάρισμα σε πολλούς και διάφορους χώρους ή ακόμη και ειδικούς χώρους στάθμευσης.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Αυτοκίνητα Ελλήνων: Οι κλήσεις παράνομου παρκαρίσματος

Οι παραβάσεις των Ελλήνων οδηγών δεν έχουν όριο. Οι Έλληνες οδηγεί παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους όπου βρουν πρόσφορο έδαφος. Δεν ενδιαφέρονται καθόλου, αν η ενέργειά τους, η οποία σχετίζεται με το παρκάρισμα σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, αν είναι νόμιμη ή όχι. Μάλιστα, εντός του τρέχοντος τριμήνου βεβαιώθηκαν μία σειρά από παραβάσεις. Αυτές ήταν οι ακόλουθες:

– 9.531 για στάση – στάθμευση σε ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ.
– 25.833 για στάση – στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς όπως και ποδηλατοδρόμους.
– 7.331 για στάση – στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων ή πάνω σε αυτούς.
– 5.818 για στάση – στάθμευση σε διαβάσεις πεζών ή σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές.
– 1.861 παραβάσεις για κίνηση οχημάτων σε λεωφορειοδρόμους.
– 764 παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους.
– 1.105 παραβάσεις για ηχορύπανση από οχήματα.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα