Αθλητισμός

Στην εθνική ομάδα Tae Kwon Do ο Νίκος Τζέλλος

Μέλος της εθνικής ομάδας Tae Kwon Do θα είναι για 18η φορά στην καριέρα του ο Νίκος Τζέλλος, αθλητής του Α.Σ. Λέοντες Σαντορίνης, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κλεάνθη Τζέλλου και Ιωάννη Ζαρκάδα. Ο 29χρονος αθλητής ανήκει στους Λέοντες από το 2016 και μέσα σε αυτό το διάστημα είναι η δεύτερη φορά που καλείται να αγωνιστεί και με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

Ο απολογισμός για τον Έλληνα πρωταθλητή την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ήταν πλούσιος, καθώς έπειτα από μια γεμάτη και απαιτητική χρονιά κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών για την κατηγορία των -87 κιλών, τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη. Η συγκομιδή των επιτυχιών συνεχίστηκε  με τον ίδιο να κατακτά στο Τελ Αβίβ το ασημένιο μετάλλιο στο Διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά G1, ενώ η χρονιά ολοκληρώθηκε με την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Συλλόγων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες με την εθνική ομάδα περιλαμβάνει πολλά βαθμολογούμενα τουρνουά στο εξωτερικό, ενώ τον Μάιο θα γίνει στο Ζάγκρεμπ το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο οποίο θα πάρει μέρος.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα