ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Στο Τσοτύλι Κοζάνης η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών – Γυναικών Πυγμαχίας

Στο Τσοτύλι Κοζάνης διεξάγεται το 1ο προπονητικό Camp προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών

Για 10 ημέρες θα διαρκέσει η προετοιμασία των αθλητών για το προολυμπιακό Τουρνουά στο Busto Arzizio, λίγο έξω από το Μιλάνο της Ιταλίας. Το προολυμπιακό θα διεξαχθεί από 4 έως 11 Μαρτίου, με μόνο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Οι αθλητές προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Τσοτυλίου και διαμένουν στο πρώην γηροκομείο Τσοτυλίου με την στήριξη Δήμου Βοΐου και Περιφέρειας αλλά και της Ομοσπονδίας.

Στο καμπ συμμετέχουν τρεις Παγκόσμιοι πρωταθλητές και 4 πρωταθλητές Ευρώπης. Την ομάδα αποτελούν οι: Αρετή Στεργίου, Αντωνία Γιαννακοπούλου, Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Σταυρίδου. Κωνσταντίνος Καλογερίδης, Στέλιος Κιρσανίδης, Χρήστος Καραϊτης, Αθανάσιος Καραβέσης, Νίκος Κατής, Παναγιώτης Ρόιδος, Μιχάλης Τσαμαλίδης, Διονύσης Ψυχογιός, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Στέλιος Ρούλιας, ενώ τιμητική συμμετοχή έχει κι ο Μανώλης Φωτιάδης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα