Γενικά

Survivor Spoiler 15/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler 15/3: Μπλε ή κόκκινοι; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία;

Η αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη από το Survivor, αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Πλέον στη μπλε ομάδα έχουν απομείνει 8 παίκτες, ενώ στην κόκκινη βρίσκονται 11. Αυτό σημαίνει πως οι μπλε θα αγωνίζονται περισσότερες φορές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα αρνητικό, κάτι που φάνηκε στο χθεσινό (14/3) αγώνισμα.

Οι μπλε κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού (10-7) και βοήθησε το γεγονός πως οι παίκτες έπαιξαν περισσότερες φορές, άρα έμαθαν πιο γρήγορα και το παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα γίνεται κάθε φορά, καθώς θα παίξει μεγάλο ρόλο και η κούραση.

Από την άλλη πλευρά, στους κόκκινους επικρατεί το χάος. Όλοι τα έχουν βάλει με τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής πως δεν του έδωσαν από τα ψάρια που έπιασε ο Κόρο. Επίσης, ο Ασημακόπουλος συνέχισε τον «πόλεμο» εναντίον του, λέγοντας ξεκάθαρα πως αν η ομάδα του χάσει ασυλία θα τον ψηφίσει σίγουρα.

Ο «Ντάφυ» έχει βρεθεί στο στόχαστρο από την ημέρα που οι συμπαίκτες τους ανέφερε πως θέλησε να τους δωροδοκήσει για να μην τον ψηφίσουν, όμως σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη της Soula Glamorous, πως ο Ασημακόπουλος ζητούσε στήριξη με χρηματική αμοιβή πριν μπει στο παιχνίδι.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τα έβαλαν και με τη Μαριάνθη, καθώς η παίκτρια βρήκε στη ζούγκλα φαγητό το οποίο δεν μοιράστηκε με κανέναν. Η 29χρονη δεν το παραδέχτηκε αυτό μπροστά στους παίκτες, όμως στην κάμερα ανέφερε πως έγινε.

Εδώ ο Ασημακόπουλος φαίνεται πως έκανε ακόμα ένα φάουλ. Όταν συζητήθηκε αυτό το θέμα στην καλύβα, εκείνος ξέσπασε λέγοντας πως όλα αυτά γίνονται εξαιτίας του Τριαντάφυλλου και τονίζοντας πως έχει κάνει το παιχνίδι π@@@@α, όμως η Ασημίνα Ιγγλέζου τον… πετσόκοψε.

Η ξανθιά καλλονή έκανε μία ανάρτηση στο Twitter αναφέροντας πως ο Κόρο «είναι η ντροπή του άνδρα» ενώ το πρωί της Δευτέρας (15/3) μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξήγησε τι συμβαίνει.

Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία;

Ας πάμε στα σημερινά και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι μπλε μπορεί να έχουν και αυτοί τα θέματά τους, όμως δείχνουν στα αγωνίσματα πως γίνονται μια «γροθιά». Από την άλλη πλευρά οι κόκκινοι πεινάνε και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα. Ποιος κερδίζει λοιπόν τη σημερινή ασυλία; Η απάντηση είναι οι μπλε! Μένει να δούμε λοιπόν ποιος παίκτης θα κερδίσει την ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος από τους κόκκινους. Αν και η απάντηση εδώ είναι εύκολη…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα