Γενικά

Survivor spoiler 2/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler 2/4: Διάσημοι ή Μαχητές;

Από το trailer του Survivor βλέπουμε πως στην μπλε καλύβα καλά κρατούν οι εντάσεις., Κύριος εκφραστής αυτών των εντάσεων δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Αυτός και ο Τάκης είναι συνέχεια σε κόντρα. Μάλλον όμως οι μπλε δείχνουν να το έχουν συνηθίσει. Με άλλα λόγια, στον στίβο μάχης δεν βγαίνει κάποιο πρόβλημα.

Το θέμα είναι αν μπορούν να συνηθίσουν την απουσία του Άρη Σοϊλέδη. Ο στίβος μάχης είναι από τους πλέον δύσκολους. Μακρύς και με πολλή λάσπη. Όλοι οι παίκτες θα τα βρουν μπαστούνια και ο νικητής θέλει κότσια. Ο τελικός στόχος μοιάζει βατός, επομένως θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ποιος θα φτάσει νωρίτερα εκεί. Αυτός θα αποκτήσει το προβάδισμα.

Η εκτίμηση μας είναι στη διάθεσή σας. Οι μπλε θα είναι αυτοί που θα κερδίζουν το έπαθλο φαγητού. Το οριστικό Survivor spoiler θα έρθει φυσικά αργά αύριο το βράδυ.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα