ΓενικάΧωρίς κατηγορία

Survivor Spoiler 28/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (trailer)

Survivor Spoiler 28/2: Κόκκινοι ή μπλε; Δείτε ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα

Έρχονται αλλαγές αλλά και ανατροπές μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη. Οι «κόκκινοι» όπως είδαμε και στο trailer είναι πλέον ανακουφισμένοι μετά την αποχώρηση της 36χρονης δημοσιογράφου, καθώς πιστεύουν πως ενισχύονται σημαντικά στις μάχες κόντρα στη μπλε ομάδα.

Επίσης, η είσοδος της Ελένης Χαμπέρη, θα δώσει ένα μικρό… boost στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά, καθώς όπως είδαμε στις φωτογραφίες, είναι μία γυμνασμένη γυναίκα ενώ πλέον στην ομάδα θα υπάρχουν πέντε γυναίκες, έναντι τεσσάρων στους αντιπάλους τους.

Στη μπλε ομάδα μετρούν σερί ασυλίες και έχουν δυναμώσει αρκετά μετά την είσοδο των νέων παικτών. Μπορεί η Ελευθερία και το «δίδυμο» Κρις – Αλέξης να είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας μετά τα τελευταία γεγονότα, όμως στα αγωνίσματα όλοι γίνονται «ένα». Μένει να δούμε όμως τι θα συμβεί ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Σάκη, καθώς βλέπουμε πως έρχονται πιο κοντά και δεν γνωρίζουμε τελικά αυτό θα επηρεάσει τη σχέση τους με την υπόλοιπη ομάδα.

Ας πάμε τώρα στο σημερινό αγώνα με έπαθλο το φαγητό. Η μάχη θα είναι αμφίρροπη, όμως αυτοί που τελικά θα πανηγυρίσουν στο τέλος θα είναι οι «κόκκινοι». Το ενδιαφέρον βέβαια τραβούν πάντα οι αγώνες ασυλίες, αλλά αυτά από αύριο…

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα