Γενικά

Συγκλονίζει η γιαγιά του Γεράσιμου: Ένα χρόνο μετά τα Τέμπη το παιδί δεν έχει επαφή με το περιβάλλον

Οι γιατροί στη Βοστόνη – όπου έχει βρεθεί για επεμβάσεις και αποκατάσταση – προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, ο Γεράσιμος ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας παραμένει σε κωματώδη κατάσταση, ωστόσο, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης άφου ο οργανισμός του έχει δεχθεί τα πρώτα μοσχεύματα.

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα», είπε η γιαγιά του 22χρονου φοιτητή μιλώντας στον Alpha την Τρίτη.

«Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστόνη», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για το αν ο νέος έχει τις αισθήσεις του, η γιαγιά του απάντησε πως «δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον», ωστόσο, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς δέχθηκε τα μοσχεύματα.

πηγη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα