ΓενικάΧωρίς κατηγορία

Σύλληψη 66χρονου σε περιοχή της Καστοριάς για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Συνελήφθη χθες (06-04-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων 66χρονος ημεδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς, Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 66χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα έναν 42χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε επανέλθει παράνομα στη χώρα και εκκρεμούσε σε βάρος του το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -3- κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των -20- ευρώ και -4- κάρτες sim.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα