Γενικά

Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ: “Συλλυπητήρια από το ΔΣ του συλλόγου για τον πρόωρο και άδικο χαμό του δικού μας Γρεβενιώτη Νίκο Δαλαμπίρα”

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση με βαριά καρδιά και απέραντη θλίψη να αποχαιρετήσει ένα δικό του άνθρωπο τον Νίκο Δαλαμπίρα.
Ο Νίκος Δαλαμπίρας του Ζήση με καταγωγή από το Σπήλαιο Γρεβενών, διετέλεσε το 1997-1999 Ειδικός Γραμματέας, το 1999- 2005 Γενικός Γραμματέας και το 2005-2008 Έφορος Δημοσίων Σχέσεων.
Η απουσία του εκλιπόντος Νίκου αφήνει ένα σημαντικό κενό στην κοινότητα των Γρεβενιωτών Κοζάνης, αφού ο ίδιος με το ήθος του, την προσωπικότητα του και την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο άφησε τη δική του παρακαταθήκη.
Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια από το Δ.Σ. του Συλλόγου στην οικογένεια για τον πρόωρο και άδικο χαμό του δικού μας Γρεβενιώτη Νίκο Δαλαμπίρα! Το Δ.Σ. θα παραστεί με αντιπροσωπεία μελών του στην κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα του Νίκου, στο Σπήλαιο Γρεβενών σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 12.00 και αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και φίλων Αμεα Δυτικής Μακεδονίας ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ.

Ο Πρόεδρος: Λότσιος Αθανάσιος
Ο Γ. Γραμματέας: Ντάγκας Νικόλαος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα