ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Συνελήφθη 32χρονος σε περιοχή της Κοζάνης να μεταφέρει με κλεμμένο φορτηγό και χωρίς δίπλωμα 9 αλλοδαπούς

Για το προαναφερόμενο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 30-07-2019 στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης Συνελήφθη χθες (01-08-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 32χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα εννέα (9) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε ο 32χρονος να μεταφέρει με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έναντι χρηματικής αμοιβής, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, εννέα (09) αλλοδαπούς, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, καθώς και ένα (1) συνοδευμένο από αυτούς ανήλικο. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος στερούνταν αδεία ικανότητας οδήγησης, ενώ οι τέσσερις από τους μεταφερόμενους αλλοδαπούς είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, για το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 30-07-2019 στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης από τον 53χρονο ιδιοκτήτη του. Το Ι.Χ.Φ. όχημα αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα