Γενικά

Συνελήφθη ξανά, με εντολή του Εισαγγελέα Γρεβενών, ο παιδεραστής Ν.Σειραγάκης που είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Γρεβενών

Συνελήφθη εκ νέου ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης που είχε αποφυλακιστεί, πριν από λίγες ημέρες.

Ο άντρας συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Σύμφωνα με τον Alpha, ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς, ωστόσο, εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Αμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του παιδεραστή, για τον οποίον το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει εάν θα παραμείνει ελεύθερο ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Σάλος με την αποφυλάκιση του παιδεραστή Σειραγάκη
Η είδηση αποφυλάκισης του εκπαιδευτικού Νίκου Σειραγάκη από τις φυλακές Γρεβενών μετά την καταδίκη του σε 401 χρόνια για παιδεραστία, προκάλεσε σάλο. Ο Σειραγάκης αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Γρεβενών στις 22 Απριλίου, έχοντας εκτίσει 8 χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης, από τα συνολικά 25 έτη που προβλέπονται ως ανώτατη εκτιτέα ποινή, δηλαδή τα δύο πέμπτα της συνολικής του ποινής.

Σύμφωνα με την πρόταση του διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος Γρεβενών, ο παιδεραστής είχε συμπληρώσει τα απαιτούμενα χρόνια, ενώ είχε δείξει πολύ καλή συμπεριφορά, χωρίς παραπτώματα εντός του ιδρύματος. Παράλληλα, είχε συμπληρώσει και 1.300 μεροκάματα στο κυλικείο των φυλακών για όσο χρονικό διάστημα έμεινε έγκλειστος.

Η αποφυλάκιση του παιδεραστή Σειραγάκη προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος ζήτησε τη δικογραφία και το βούλευμα της αποφυλάκισης του κατηγορούμενου, ενώ ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για να διαπιστωθεί αν χωρεί άσκηση ένδικου μέσου κατά του επίμαχου βουλεύματος.

Πηγή

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα