ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές της Κοζάνης και Εορδαίας

Συνελήφθησαν χθες (19-11-2019) σε περιοχές της Κοζάνης και Εορδαίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 29 και 56 ετών, για κατοχή ναρκωτικών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. 

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, ένας 36χρονος και δύο 29χρονοι ημεδαποί, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε από κοινού μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε. 

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθη χθες τις μεσημβρινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, 56χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 60 σπόροι κάνναβης.  

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα