ΚοζάνηΣτιγμιότυπα

Συνεργασία Δήμου Κοζάνης και Ιατρικού Συλλόγου για απινιδωτές και πρώτες βοήθειες – Ενημέρωση Δημοτικών Υπαλλήλων (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου 2024, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλη Παπαποστόλου, ενημερωτική εκδήλωση για τους εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αναφορικά με την ορθή χρήση του απινιδωτή και της σωστής παροχής πρώτων βοηθειών.

Η ενημέρωση, η οποία έλαβε χώρα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, έγινε από τον παθολόγο, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου και πιστοποιημένο εκπαιδευτή IRC Αναστάσιο Σιδηρά και τον Ευάγγελο Τουρτούρα, διασώστη ΕΚΑΒ, νοσηλευτή Π.Ε. και πιστοποιημένο εκπαιδευτή IRC.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαποστόλου, θα ακολουθήσουν ανάλογες ενημερωτικές δράσεις για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν σε σημεία αιχμής, οι οκτώ εξωτερικοί απινιδωτές που διαθέτει ο Δήμος Κοζάνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα