HighlightsLifestyleΓυναίκα

Τα δύο νέα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις από το κατάστημα Anello στην πόλη της Κοζάνης

Gold shimmer oil & mist: Ελκυστικό σέξυ και απόλυτα θηλυκό εφέ σε ώμους, ντεκολτέ και πόδια..!!

Ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι δεν αργεί! Και επειδή το καλοκαίρι δεν είναι μόνο δύο βδομάδες σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο μέρος, αλλά είναι και στην πόλη, το Anello Perfume & Jewellery σου έφερε τα δύο απόλυτα προϊόντα για να είσαι λαμπερή, ενυδατωμένη και ελαφρώς μαυρισμένη και αυτό το καλοκαίρι.

🤎Gold Shimmer Body Oil

Θρεπτικό ξηρό λάδι σώματος με shimmer σε μπρονζέ απόχρωση για λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Αυτό το λάδι σώματος, δημιουργημένο από ένα μείγμα θρεπτικών ελαίων και εμπλουτισμένο με λαμπερά χρυσά σωματίδια, προσθέτει γοητεία και λάμψη στο δέρμα σας. Δεν προσφέρει μόνο μια λαμπερή αίγλη, αλλά ενυδατώνει επίσης βαθιά, αφήνοντας το δέρμα εξαιρετικά απαλό. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, αυτό το λάδι σώματος αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για μια βραδινή βόλτα μέσα στην πόλη είτε για μια μέρα στην παραλία.

🤎Body Mist Spray Sweet Cake Αρωματικό Σπρέι Σώματος με Shimmer

Δεν χρειάζεστε βαριά αρώματα, αλλά ένα ωραίο λεπτό άρωμα που θα σας αγκαλιάσει!

Η Idc Institute έχει φτιάξει αυτό το υπέροχο γλυκό άρωμα που μοιάζει μπισκοτένιο, σαν να βγήκε από ζαχαροπλαστείο αλλά ελαφρύ. Το Shimmer θα δώσει ένα μπρονζέ γκλιτεράτο τόνο στο δέρμα σου.

Οδηγίες Χρήσης

Ψεκάστε στο δέρμα από απόσταση 10-15 εκατοστών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χρησιμοποιήστε πριν εφαρμόσετε προϊόντα από την καθημερινή φροντίδας σώματος.

Φυσικό κατάστημα:
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 16

Τηλ. επικοινωνίας: 2461 507106
Facebook: anello perfume & jewellery
Instagram: a.nello.perfume.jewellery
Eshop: https://anelloshop.gr/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα