LifestyleTips

Τα καλύτερα πασχαλινά DIY που ξεχωρίσαμε στο TikTok (vid)

Και τι έμεινε; Μια εβδομάδα πριν μπούμε στη Μεγάλη Εβδομάδα. Και σας ρωτάμε… Τι κάνατε για να μπείτε στο πασχαλινό πνεύμα; Μιλήσατε στα παιδιά σας για το Πάσχα; Φτιάξατε κάποια κατασκευή; Γλυκά; Μπήκατε στην κουζίνα σας να φτιάξετε; Αν σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις ας έχετε απαντήσει “Όχι”, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει για όλες εσάς και που θα βρείτε τα πάντα για το Πάσχα. Από τη διακόσμηση και τις κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μέχρι τις συνταγές και για το πώς θα μιλήσετε στα παιδιά σας για το δεύτερο διαφορετικό Πάσχα που θα περάσετε.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με όμορφες πασχαλινές ιδέες και αν εσείς δεν έχετε χρόνο να ψάξετε, το κάναμε εμείς για εσάς. Βρήκαμε τις ωραιότερες και αρκετά εύκολες DIY πασχαλινές κατασκευές που κάνουν θραύση στο TikTok και σας τις παρουσιάζουμε στο παρακάτω βίντεο.

Πρόκειται για ένα βίντεο compilation με τις viral πασχαλινές κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε με ευκολία και με λίγα υλικά στο σπίτι σας.

Πατήστε το play, δείτε το βίντεο, διαλέξτε την κατασκευή ή τις κατασκευές που σας αρέσουν, μαζέψτε τα υλικά σας και τέλος φωνάξτε τους μικρούς σας βοηθούς να σας βοηθήσουν.

Μέσα από τις κατασκευές τα παιδιά θα έρθουν πιο κοντά σας, θα μάθουν να δημιουργούν πράγματα με τα χέρια τους και το πιο σημαντικό; Θα δημιουργήσετε όμορφες πασχαλινές αναμνήσεις. Κάτι που είναι απαραίτητο αυτή τη δεύτερη δύσκολη χρονιά που περνάμε όλοι μας με τον κορονοϊό. Γιατί τι θέλετε να θυμούνται τα παιδιά; Ότι δεν πήγαν στο χωριό, ότι δεν είδαν τους φίλους τους ή ότι πέρασαν υπέροχα με τη μαμά και τον μπαμπά, φτιάχνοντας απίθανες κατασκευές;

Σίγουρα το δεύτερο! Καλά το φανταστήκαμε! Γι’ αυτό πατήστε play και καλές δημιουργίες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα