LifestyleΖώδια

Τα ζώδια σήμερα 4 Ιανουαρίου

Κριός

Σηκώστε τα μανίκια σας. Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω σήμερα και αυτό ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της καριέρας σας. Ο Άρης θα σας δώσει αντοχή, δύναμη και ενέργεια ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας.

Αυτή την περίοδο μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποια πράγματα βρίσκονται σε αναμονή. Θα νιώσετε, όμως, μία βαθιά επιθυμία να εργαστείτε σκληρά και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Καταστρώστε τα σχέδια σας.

Ταύρος

Έχετε τόσα πολλά πράγματα που θέλετε και πρέπει να εξερευνήσετε. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, σκέφτεστε πολύ, συλλογίζεστε και φιλοσοφείτε τη ζωή σας με πολλούς τρόπους. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου για να το κάνετε.

Μπορεί να μην σας αρέσει να μένετε στο σπίτι. Λαχταράτε πάντα την καλή ζωή οπότε μπορεί να θέλετε να ταξιδέψετε σε νέους πολιτισμούς ή να δοκιμάστε νέα εστιατόρια και μέρη.

Δίδυμοι

Όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια είστε πάντα οι πρώτοι που τρέχετε να συνδράμετε. Ο Άρης θα επηρεάσει τον τομέα των μυστικών και των κοινών πόρων σας και μπορεί να σας ανοίξει πόρτες.
Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι άτομα που έχετε βοηθήσει στο παρελθόν είναι σε θέση να ανταποδώσουν την χάρη. Αυτό σημαίνει ότι αν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός φίλου, μην ντρέπεστε να την ζητήσετε. Το μοναδικό πράγμα που σας εμποδίζει να αποκτήσετε αυτό που θέλετε από τη ζωή είναι ο εαυτός σας.

Καρκίνος

Ο Άρης από τον Αιγόκερω φέρνει ενέργεια στην ζωή σας. Θα σας δώσει την δύναμη να ενισχύετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τρόπους που δεν είχατε σκεφτεί. Μπορεί να χρειαστεί να παλέψετε αλλά ο Άρης θα βρίσκεται στο πλευρό σας μέχρι τις 4 Μαΐου. Αυτό το διάστημα μπορεί να είστε εκείνος που παίρνει πρωτοβουλία σε θέματα αγάπης και συνεργασιών. Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι. Θα ξέρετε τι θέλετε και θα το διεκδικείτε με πάθος.

Λέων

Μην το παρακάνετε. Είναι τόσο εύκολο να καταπονηθείτε όταν ο Άρης μπαίνει στον έκτο ηλιακό σας οίκο. Θα θελήσετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω από αιχμηρά αντικείμενα και να μην παίρνετε πάρα πολλά ρίσκα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Ωστόσο ο πλανήτης μπορεί να σας βοηθήσει εάν θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστική ή να ξαναβάλετε το σώμα σας φόρμα. Αφιερωθείτε σε μία νέα προπόνηση και μέσα σε αυτούς τους 4 μήνες θα δείτε αποτελέσματα.

Παρθένος

Είστε δημιουργικοί και ταλαντούχοι. Λατρεύετε την ομορφιά. Ξέρετε πώς να κάνετε τα πράγματα πιο όμορφα. Γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το ταλέντο στην υπηρεσία των άλλων. Εάν έχετε ένα πάρτι που θέλετε να προγραμματίσετε, αυτή είναι η στιγμή να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τη λίστα των προσκεκλημένων.

Με τον Άρη στον πέμπτο οίκο σας για τους επόμενους τέσσερις μήνες, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα θέλατε να σημειώσετε σχετικά με την υγεία σας. Τα τηγανητά φαγητά και η υπερκατανάλωση γλυκών είναι δεν επιτρέπονται. Εάν θέλετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, μπορεί να είστε πιο γόνιμοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ζυγός

Ο Άρης μπορεί να είναι μια πιεστική ενέργεια στην ζωή σας. Φυσικά η πίεση δεν είναι το στυλ σας. Ο Άρης επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια σας. Γι’ αυτό θα υπάρξουν αναταραχές και ίσως να χρειαστεί να κουνήσετε λευκή σημαία περισσότερες φορές από όσες θα θέλατε.

Μπορεί να μην θέλετε να είστε ανώτεροι και να έχετε πραγματικά την διάθεση να καυγαδίσετε. Ο Άρης στον Αιγόκερω, όμως, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να βάζετε όρια και να τα τηρείτε. Όταν τελειώσει αυτή η περίοδος έκλειψης, θα νιώσετε σαν ένας καινούργιος άνθρωπος.

Σκορπιός

Είστε δυνατοί πνευματικά και αυτός είναι ένα διάστημα που θα δείτε μόνο βελτιώσεις. Δεν θα μασάτε λόγια φέτος. Ο Άρης είναι στον Αιγόκερω και για εσάς αυτό σημαίνει ότι είναι η καλύτερη στιγμή για γράψιμο, δημιουργικά έργα και για να μεταδώσετε την άποψή σας με τρόπο που είναι ξεκάθαρος, συνοπτικός και οξυδερκής.

Με την ισχυρή προσωπικότητά σας, κοιτάξτε τον στόχο σας και διεκδικήστε τον. Καταγράψτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την εσωτερική και εξωτερική ανάπτυξη σας. Θα το βρείτε πολύ πιο εύκολο να κερδίσετε χρήματα, να κλείσετε επιχειρηματικές συμφωνίες και να απολαύσετε την επιτυχία από τη σκληρή δουλειά σας.

Τοξότης

Κάθε χρόνο ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για εσάς όταν ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω. Ξέρετε να δουλεύετε σκληρά. Η δέσμευση στη δουλειά δεν είναι ένα από τα προβλήματά σας. Σας αρέσει, όμως, η δουλειά που κάνετε να είναι ευχάριστη και γόνιμη.

Ευτυχώς, φέτος ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω ενώ ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σας. Επομένως, κάνετε πράγματα που ξέρετε ότι είναι καλά για εσάς. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε είναι το δικό σας ταλέντο και θάρρος. Ο Άρης επηρεάζει τον οίκο της προσωπικής αξίας και του χρήματος. Αυτή είναι η αρχή για να κερδίσετε περισσότερα έσοδα αλλά και να εξοικονομήσετε όσο περισσότερα μπορείτε.

Αιγόκερως

Η τελευταία φορά που ο Άρης ήταν στο ζώδιό σας ήταν το διάστημα από τις 26 Φεβρουαρίου 2022 έως τις 6 Απριλίου 2022. Έτσι, πέρασε περίπου 1,5 χρόνος χωρίς την ενέργεια αυτού του πλανήτη στο ζώδιο σας.

Πολλά συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 2023 και μπορεί να νιώσατε ότι είχατε λίγη ενέργεια για να ανταπεξέλθετε. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε κάποιους σοβαρούς στόχους στη ζωή σας. Έχετε όλη τη δύναμη του σύμπαντος εδώ για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τα νέα κεφάλαια της ζωής σας. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, μπορούν να συμβούν μεταμορφωτικά πράγματα. Απλά πρέπει να αποφασίσετε να επικεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε και να μην κάνετε πίσω μέχρι να τα αποκτήσετε.

Υδροχόος

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο ενός ζωδίου που αφορά το τέλος, αυτό μπορεί να είναι τόσο ευλογία όσο και κατάρα. Από τη μια πλευρά, μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτή η χρονιά ξεκίνησε με ένα γιγάντιο ψαλίδι στο χέρι σας για να κόψετε τους δεσμούς με τους φίλους, την οικογένεια και οποιονδήποτε άλλο φαίνεται να βρίσκεται σε διαφορετική σελίδα από εσάς.

Ωστόσο ο κόσμος δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορείτε να κόψετε τους δεσμούς με όποιον σας είναι δυσάρεστος. Εάν ο Άρης από τον Αιγόκερω έχει ένα μάθημα να σας διδάξει είναι ότι είτε θα συγκρουστείτε ολοκληρωτικά είτε θα αποχωρήσετε από κάτι που σας ενοχλεί.

Ιχθύες

Είστε ελεύθερα πνεύματα. Όταν ο Άρης μπει στον τομέα της φιλίας μπορεί να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα με όλους τους σωστούς τρόπους. Ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος όταν έχετε καλούς φίλους στο πλευρό σας.

Η πρώτη σας δουλειά, όμως, είναι να ξεχωρίσετε ποιος και τι συμβαδίζει με εσάς και τι όχι. Μπορεί να μην ξέρετε ποιος είναι φίλος ή εχθρός στην αρχή της χρονιάς. Ο Άρης θα σας βοηθήσει να βρείτε τις αυθεντικές και σοβαρές σχέσεις και φιλίες. Διαλέξτε τους φίλους σας με σύνεση.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα