LifestyleΖώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Κριός

Μερικά μυστικά είναι τόσο βαθιά που ούτε εσύ ο ίδιος δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν. Αλλά σήμερα, όλα αποκαλύπτονται. Όσα δεν έβλεπες, φανερώνονται και δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνετε τώρα. Τα μυστικά ξεκλειδώνουν τις δυνατότητες μέσα σου. Έχουν μια κοσμική δύναμη που σας δίνει τη δυνατότητα να κρύψετε ένα θέμα ή να το αποκαλύψετε για να λύσετε ένα πρόβλημα, να αντιμετωπίσετε έναν φόβο ή να δυναμώσετε από αυτό. Κοιτάξτε λοιπόν μέσα σας για να δείτε αυτό που πρέπει να δείτε. Υπάρχει ένας λόγος που οι παρωπίδες έπεσαν αυτό το Σαββατοκύριακο και ίσως είναι το σήμα που σας στέλνει το σύμπαν για να αναλάβετε δράση και να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε.

Ταύρος

Όταν η Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πολύ περισσότερο τι συμβαίνει στον τομέα των σχέσεων. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να κάνετε κάτι για αυτό. Είναι δύσκολο να μην αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων και των συζυγικών συνεργασιών.

Θέλετε όλα τα πράγματα που συνεπάγεται μία σχέση σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλετε σύνδεση, αμοιβαιότητα και να έχετε την αίσθηση του ανήκειν. Εάν είστε ελεύθεροι, μην ανησυχείτε, αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να τελειώσει τις μοναχικές σας νύχτες. Αν είστε σε σχέση, λίγη περισσότερη πρόθεση από την πλευρά σας θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα.

Δίδυμοι

Μερικές φορές πρέπει να σκάψετε βαθιά για να καταλάβετε τι λειτουργεί και τι όχι. Δεν μπορείτε απλώς να κάνετε μια επιφανειακή αναθεώρηση των πραγμάτων, αλλά πρέπει να ψάξετε λίγο περισσότερο και να καταλάβετε τι λειτουργεί, τι όχι και τι μπορεί να γίνει για να βελτιώσετε μια κατάσταση.

Αυτό είναι ένα από τα tips που λαμβάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, και στο επίκεντρο βρίσκονται η ρουτίνα και τα καθημερινά σας καθήκοντα. Η ενέργεια του Σκορπιού σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα βλέποντας την πραγματικότητα και να μην τα κρύψετε κάτω από το χαλί. Μπορείτε να αναλύσετε την κατάστασή σας για να αφαιρέσετε τα περιττά βάρη. Ήρθε η ώρα να κάνετε βελτιώσεις και είστε εδώ για αυτό.

Καρκίνος

Λίγο παιχνιδιάρικο ειδύλλιο είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να κρατηθείτε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να ζείτε τη στιγμή και να νομίζετε ότι κάτι είναι μακροπρόθεσμο. Αφήστε τη συγκίνηση του ρομαντισμού να σιγοβράσει λίγο, ώστε να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει.

Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό σας οίκο του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας, και συναρπάζεστε εύκολα από την φανταστική ενέργεια που είναι γύρω σας. Ο ρομαντισμός μπορεί να είναι διάχυτος παντού, όχι μόνο σε μια βραχυπρόθεσμη σχέση.

Έτσι, διοχετεύστε αυτή την επιθυμία να συνδεθείτε με άλλους και να εξερευνήσετε το μυαλό και την καρδιά σας. Δείτε πώς νιώθετε την επόμενη εβδομάδα πριν δηλώσετε ότι βρήκατε την αγάπη.

Λέων

Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό οίκο που αντιστοιχεί στο σπίτι και την οικογένειά σου.  Για εσάς, η πίστη είναι μεγάλη υπόθεση. Απαιτείς δέσμευση από τους άλλους και μερικές φορές μπορεί να είσαι λίγο έντονος γι’ αυτό. Θα μπορούσε να είναι μια από εκείνες τις μέρες που περιμένεις περισσότερα από τα μέλη της οικογένειας γιατί είσαι ο τύπος του ανθρώπου που δίνεις την αγάπη σου ολόψυχα.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, προσέξτε να μην μετράτε την αξία σας με το πόσα δίνουν ή παίρνουν οι άνθρωποι από τη σχέση σας μαζί τους. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στο να κρατάτε «σκορ» και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο μονοπάτι της δυστυχίας που προκαλείται από ανεκπλήρωτες προσδοκίες.

Παρθένος

Οι συζητήσεις, ειδικά αυτές που αποκαλύπτουν κρυμμένες αλήθειες ή το πώς σκεφτόμαστε είναι πάντα κάπως έντονες. Μερικοί βρίσκουν αυτούς τους τύπους συνομιλιών συναρπαστικούς επειδή φέρνουν δύο άτομα πιο κοντά. Άλλοι γίνονται λίγο τσιγκούνηδες στα αισθήματα. Δεν τους αρέσει το πώς νιώθει κάποιος άλλος άνθρωπος, να βλέπει τι κρύβεται πίσω από αυτό που δείχνουν. Κάποιοι δεν είναι καν άνετοι για αυτό.  Οι βαθιές και έντονες συζητήσεις είναι ένα μεγάλο θέμα για εσάς ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Σήμερα, η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό σας οίκο επικοινωνίας. Γίνεσαι ένας μίνι ντετέκτιβ που μαζεύει κομμάτια από πράγματα που λένε και δεν λένε φίλοι, οικογένεια ή αγαπημένα πρόσωπα.

Αν και είναι υπέροχο να διαβάζετε πίσω από τις γραμμές, φροντίστε να επαληθεύσετε αυτό που υποθέτετε ότι ισχύει.  Πάρτε τη διαίσθηση στα σοβαρά, αλλά δώστε επίσης χώρο στους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τους περιορισμούς που έχετε, εάν μπορείτε.

Ζυγός

Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό οίκο των χρημάτων και της προσωπικής σας αξίας, και θα θέλετε να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας με κάθε τρόπο. Απλώς να θυμάστε ότι τα ψώνια και η αγορά αντικειμένων ως μορφή θεραπείας δεν έχουν αποτέλεσμα διαρκείας τελικά.  Σε ορισμένα ζητήματα τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία. Αλλά ίσως είναι καλύτερο να επενδύσετε στον εαυτό σας μέσω άλλων πραγμάτων που διαρκούν όπως η εκπαίδευση, η σωματική σας υγεία ή οι ανέσεις που σας δίνουν μια αίσθηση γαλήνης μετά από μια κουραστική και κουραστική μέρα.

Σκορπιός

Σας αρέσει όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία να απομακρύνεστε από τον κόσμο και να μένετε λίγο μόνοι σας. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό σας οίκο προσωπικής ταυτότητας και ανάπτυξης, και αυτή είναι μια στιγμή για εσωστρέφεια και ενδοσκόπηση. Θα λατρέψετε τις επόμενες μέρες γιατί παρά το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι θέλουν να κοινωνικοποιηθούν, προτιμάτε να χαλαρώσετε στο σπίτι. Μπορείτε να σερφάρετε στον κυβερνοχώρο σχετικά με θέματα για τα οποία πρέπει να μάθετε περισσότερα. Είναι μια καλή μέρα για να ενισχύσετε την κοινωνική σας παρουσία στο διαδίκτυο.

Τοξότης

Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το να ξεκινήσετε μια πνευματική πρακτική από όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό οίκο της πνευματικότητάς σας. Αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα που μπορείτε να σκάψετε βαθιά ,μέσα σας και να ανακαλύψετε τι πιστεύετε και γιατί.

Μπορεί να σας αρέσει να κάνετε πράγματα που σας παρέχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, όπως να κάνετε διαδικτυακά κουίζ προσωπικότητας ή να ελέγχετε το συναισθηματικό σας IQ. Εάν είστε άτομο που του αρέσει να μαθαίνει πώς σκέφτεστε και εάν μπορείτε να αλλάξετε τη νοοτροπία σας ή όχι, μπορεί να είναι διασκεδαστικό να διαβάσετε κάτι σχετικό ή να ακούσετε ένα podcast. Θα μπορούσατε να μάθετε κάτι νέο σήμερα.

Αιγόκερως

Όταν τελικά συναντάς κάποιον και βλέπεις τα πράγματα κατάματα, είναι υπέροχο συναίσθημα. Μπορεί να βρεθείτε πιο κοντά με έναν νέο φίλο. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε σημαντικές, ισόβιες ή μεταμορφωτικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό οίκο των συνεργασιών σας.

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να είστε σε εγρήγορση και να γνωρίζετε πώς μπορεί να αλλάξει οτιδήποτε σε μια στιγμή. Εάν έχετε ένα χόμπι που σας αρέσει και θέλετε να γνωρίσετε άλλους που μοιράζονται το ίδιο πάθος, εγγραφείτε σε μια ομάδα και ασχοληθείτε πιο ενεργά με αυτό.

Υδροχόος

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να βρίσκεις μία δουλειά που σου αρέσει να κάνεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του χρόνου, είναι έξυπνο να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, ώστε να μπορείτε να λάβετε προαγωγή, να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση για να εργάζεστεε για εσάς και όχι για κάποιον άλλο. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον ηλιακό οίκο της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης.

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να πάρετε μια απόφαση να εστιάσετε σε αυτό που ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας αποσπούν την προσοχή, όπως τα social media, οι φίλοι ή οι έξοδοι. Τις επόμενες μέρες, σκεφτείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την καθυστερημένη ικανοποίηση για προσωπικό σας όφελος. Οι στόχοι σας θα σας ευχαριστήσουν.

Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη στον Σκορπιό σε προσκαλεί να βουτήξεις στα βάθη της ύπαρξής σου. Αυτή είναι μια μέρα για να αγκαλιάσετε την ευαισθησία και τη διαίσθησή σας. Όπως ένα ψάρι που κολυμπά κόντρα στο ρεύμα, έχετε την ικανότητα να ξεπερνάτε τα εμπόδια με χάρη και ανθεκτικότητα. Θυμηθείτε, κάθε κύμα που σας χτυπά σας φέρνει πιο κοντά στον προορισμό σας. Συμβουλή: «Το Σύμπαν δεν σου στέλνει αυτό που θέλεις, σου στέλνει αυτό που χρειάζεσαι. Αγκαλιάστε το με ειλικρίνεια και ευγνωμοσύνη ».

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα