LifestyleΖώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Κριός

Κριέ, έρχονται χρήματα στην τσέπη σου! Κατά τη διάρκεια της αντίθεσης Σελήνης – Ουρανού, μπορεί να βρεθεί στον δρόμο σου κάτι πολύτιμο το οποίο θα είναι διαθέσιμο για σένα. Για την ακρίβεια μάλλον είναι προορισμένο για σένα. Είναι ακριβώς μπροστά σου, προσιτό και σε απόσταση αναπνοής. Το σύμπαν αποφασίζει να σε βοηθήσει να το εντοπίσεις. Να είσαι προετοιμασμένος/η! Θα είσαι πολύ ευγνώμων!

Ταύρος

Ταύρε, παίρνεις μια νέα κατεύθυνση στη ζωή! Οι ξαφνικές αλλαγές είναι μια υπενθύμιση ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τώρα, επιστρέφεις στα εξής: βάζεις στόχο να επικεντρωθείς στο δικό σου σχέδιο και οργανώνεις το πλάνο. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για το μέλλον και να κάνεις αυτό που νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις τώρα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Όταν μια κατάσταση ή ένα εμπόδιο στη ζωή σου απομακρύνεται, δημιουργεί χώρο για να απευθύνεις κάλεσμα για κάτι καινούργιο. Η ζωή σου μόλις εμπλουτίστηκε και είναι η ιδανική στιγμή να σχεδιάσεις μια νέα περιπέτεια ή να αρχίσεις να δοκιμάζεις πράγματα που σχετίζονται με τα ταξίδια και τον πολιτισμό.

Καρκίνος

Ίσως ένα project ανακαίνισης δεν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να νιώσετε τον πειρασμό να ξεκινήσετε μια μεγάλη αλλαγή ή να προσλάβετε έναν διακοσμητή εσωτερικών χώρων για να σας προτείνει κάποιες μετατροπές στο σπίτι, αλλά πρώτα χρειάζονται μερικά άλλα βήματα. Αντί να βιαστείτε, χαλαρώστε και σκεφτείτε πραγματικά τη μεγάλη απόφαση που θέλετε να πάρετε.  Δεν αποκλείεται να έχετε μεγαλύτερες προτεραιότητες που χρειάζονται την προσοχή σας πριν ξεκινήσετε μια ανακαίνιση στο σπίτι. Σιγουρευτείτε ότι έχετε καλύψει όλες τις ανάγκες σας πριν επενδύσετε σε αλλαγές του χώρου σας.

Λέων

Ήρθε η ώρα για μια προσαρμογή στον τρόπο ζωής σου. Σήμερα παρουσιάζονται αρρυθμίες στην ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και το σπίτι σου. Ίσως δυσκολεύεσαι να βρεις τη χρυσή συνταγή για να τα ισορροπήσεις. Το πρόγραμμά σου είναι βαρύ και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου είναι προειδοποιητικά σημάδια ότι δουλεύεις υπερβολικά και δεν ξεκουράζεσαι αρκετά. Δώσε προσοχή και σκέψου να κάνεις αλλαγές αυτή την εβδομάδα. Θυμήσου, μια υγιής ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο/η, πιο παραγωγικό/η και πιο ικανοποιημένο/η στη ζωή σου.

Παρθένος

Ταξιδεύεις; Πάρε μαζί σου κάτι για να διαβάσεις ενώ περιμένεις την επιβίβασή σου ή είσαι συνοδηγός στο αυτοκίνητο. Σήμερα, οι μετακινήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν μερικές καθυστερήσεις, οπότε καλό είναι να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου σοφά. Μπορείς να διαβάσεις εκείνο το βιβλίο που σκόπευες να τελειώσεις, ενσωματώνοντας το στην εμπειρία των διακοπών σου. Όταν είσαι προετοιμασμένος/η, μια καθυστέρηση μπορεί να μετατραπεί σε ευλογία!

Ζυγός

Πρόσεχε μην ξεχάσεις να πληρώσεις κάποιον λογαριασμό σήμερα! Υπάρχει πιθανότητα να λήξει ένας σημαντικός λογαριασμός και, αν είσαι αφηρημένος/η ή πολυάσχολος/η, μπορεί να το ξεχάσεις και να χάσεις την προθεσμία. Φρόντισε να κάνεις κάτι για να μην ξεχαστείς. Μην αφήσεις τα χρέη σε εκκρεμότητα! Μία απλή ενέργεια σήμερα μπορεί να σε γλιτώσει από μελλοντική ταλαιπωρία.

Σκορπιός

Δεν μπορείς να τα κερδίσεις όλα! Ίσως προσπαθήσεις να μαγνητίσεις κάποιον με τη γοητεία και το πνεύμα σου, αλλά σήμερα μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το συνηθισμένο. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού μπορεί να περιπλέξει την επικοινωνία. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες, αλλά προσπάθησε να τις δεις ως ευκαιρίες για να μάθεις πράγματα και όχι ως στασιμότητα.  Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί η επιλογή των λέξεων μπορεί να παρερμηνευθεί εύκολα σήμερα. Να είσαι σαφής,  και προσπάθησε να κατανοήσεις και την οπτική του άλλου. Μην επιμένεις να έχεις δίκιο και άκου προσεκτικά τα επιχειρήματα του.  Αν νιώθεις ένταση, κάνε ένα βήμα πίσω και δώσε χώρο και χρόνο και στους δύο να ηρεμήσετε.

Τοξότης

Αφέσου στη διαίσθησή σου!. Άδειασε το μυαλό σου από περιττές σκέψεις. Σήμερα μπορείς να διευρύνεις το πνεύμα σου και να μάθεις όσα χρειάζεσαι. Είσαι έτοιμος/η για μια νέα κατεύθυνση στη ζωή, και φαίνεται πως κι άλλος/άλλη είναι έτοιμος/η μαζί σου. Οπότε κάθισε σε ένα ήσυχο μέρος, άνετα, και άφησε τις σκέψεις να σε διαπεράσουν. Μην προσπαθείς να ελέγξεις τις σκέψεις σου. Άφησέ τις να έρχονται και να φεύγουν ελεύθερα. Άνοιξε το μυαλό σου σε εικόνες και συναισθήματα: Ίσως δεις εικόνες, ή ακούσεις μέσα σου μια φωνή. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να σε οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Τέλος, εμπιστεύσου το ένστικτό σου: Μην αμφιβάλλεις για τα μηνύματα που λαμβάνεις από τη διαίσθησή σου.

Αιγόκερως

Αγαπάς τις τολμηρές απόψεις που υποστηρίζονται με επιχειρήματα! Σήμερα, λοιπόν, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, μπορεί να βρεθείς σε μια συζήτηση που θα σε ωθήσει σε βαθύ σκεπτικισμό. Προετοιμάσου για ένα έντονο και προκλητικό θέμα που θα σε κάνει να δεις τον κόσμο με άλλη ματιά. Τι να περιμένεις; Μπορεί να έχεις μία συζήτηση που να μην είναι συνηθισμένη. Χωρίς φόβο και με επιχειρήματα, θα εμβαθύνεις σε θέματα που σπάνια αγγίζουμε στην καθημερινότητά μας. Η αντίθετη οπτική του/της συνομιλητή/τριας μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις τις δικές σου πεποιθήσεις και θεωρίες. Μην το δεις αρνητικά – είναι μια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις τις μέρες αδείας από τη δουλειά, Υδροχόε! Σε ποια ιδιαίτερη περίσταση θα ήθελες να παραβρεθείς; Ζήτα άδεια και κάνε το πραγματικότητα. Με τη σημερινή Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, μπορεί να είσαι ο πρώτος που θα ζητήσει συγκεκριμένες ημερομηνίες, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να εγκριθεί το αίτημά σου. Εάν ο εργοδότης σου δυσκολεύεται να εγκρίνει τις ακριβείς ημερομηνίες που ζητάς, να είσαι διατεθειμένος να διαπραγματευτείς. Όταν συζητάτε το αίτημά σας για άδεια με τον εργοδότη σας, να είστε θετικοί και επαγγελματίες.

Ιχθύες

Η κουλτούρα έχει σημασία και καθώς μαθαίνεις για διαφορετικά μέρη, πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν ταξιδεύεις και άτομα που ζουν εκεί, αρχίζεις να βλέπεις πόσο σου χρειάζεται να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα (ακόμη και από τη χώρα ) και να δοκιμάσεις κάτι νέο. Αυτή η μετάβαση θα μπορούσε να είναι δελεαστική για μια νέα αρχή. Μέσα από την επαφή με το άγνωστο, ανοίγεις τον δρόμο για ένα νέο κεφάλαιο, γεμάτο με γνώση, αυτογνωσία και απεριόριστες δυνατότητες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα