Γενικά

Τέμπη – Καρυστιανού: Είναι πολύ μεγάλη ντροπή να πρέπει να ξενιτευτώ για να βρω δικαίωση

«Το βλέμμα μου από την αρχή ήταν στραμμένο προς το εξωτερικό γιατί ήξερα τι έχω να αντιμετωπίσω εδώ» δήλωσε μεταξύ άλλων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Μαριά Καρυστιανού.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιανού, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά για το σιδηροδρομικό δυστύχημα και τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ μεγάλη ντροπή για μένα να πρέπει να ξενιτευτώ για να βρω δικαίωση για ένα έγκλημα που έγινε στην Ελλάδα, είμαι όμως και ικανοποιημένη στο βαθμό που μπορώ να είμαι ότι τα πράγματα πραγματικά αυτή τη φορά θα πάνε όπως πρέπει. Και έχουμε και την ελπίδα ότι μέσα από αυτό τον αγώνα που δίνουμε για να δικαιώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους είναι ουσιαστικά και μια ευκαιρία να αλλάξουνε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν».

Για την εξεταστική επιτροπή η κυρία Καρυστιανού, σχολίασε ότι «δεν περιμέναμε και τίποτα περισσότερο» τονίζοντας ότι «δικαίωση είναι η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων του εγκλήματος ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση, και φυσικά αυτό να είναι το εφαλτήριο μιας σωστής λειτουργίας του κράτους γενικότερα. Να μην υπάρξει ξανά πιθανότητα να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην κοινωνία. Οι Έλληνες πολίτες να ζούνε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Για αυτό το αυτονόητο εμείς πρέπει να παλέψουμε αλλά θεωρώ ότι θα συμβεί τελικά».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν δέχθηκε πρόταση να κατέβει στις Ευρωεκλογές, η κυρία Καρυστιανού είπε: «Ποτέ, κανείς ούτε καν υπονόησε και έχω μιλήσει με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευση, ποτέ κανένας δεν υπονόησε
καν, δεν άφησε να πλανάται στον αέρα η πιθανότητα “μήπως θες να ’ρθεις μαζί μας”. Ποτέ!»

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα