Αθλητισμός

Τεντόγλου: Πρώτος με την κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη ο Μίλτος

Ο Μίλτος Τεντόγλου με καλύτερο άλμα στα 8,34μ. ήταν ο νικητής στο μήκος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων κάνοντας παράλληλα την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη.

Για μία ακόμα φορά ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι η κυριαρχία του στο μήκος είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους ήταν ο νικητής και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στη χώρα μας.

Βέβαια, το έκανε με τον δικό του τρόπο και αυτό, αφού στο τελευταίο άλμα προσγειώθηκε στα 8,34μ. επίδοση η οποία είναι και η κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη.

Έπειτα ακολούθησε ένα ακόμα άκυρο κάτι που ήταν απόλυτα φυσιολογικό αφού ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε να περιμένει μπόλικη ώρα για να ξανακάνει προσπάθεια.

Η πέμπτη του προσπάθεια μετρήθηκε στα 8,07, με τον Τεντόγλου να έχει απόσταση ασφαλείας από τους αντιπάλους. Ο Τεντόγλου, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά και μαζί πολύτιμους βαθμούς για τη χώρα μας, στο τελευταίο του άλμα προσγειώθηκε στα 8,34μ. και έδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο.

πηγη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα