Γενικά

«Τεστ σε όλους» στον Προμαχώνα: Όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα θα εξετάζονται για κορωνοϊό

Στην αύξηση και την επέκταση των δειγματοληπτικών τεστ σε όλους όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα, ανεξαρτήτως της χώρας προέλευσης, προχωρά ο ΕΟΔΥ.

 

Η αύξηση των δειγματοληπτικών τεστ αποτελεί μία προσπάθεια ώστε να ελεγθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η μετάδοση και η διασπορά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τα στελέχη του αστυνομικού τμήματος Προμαχώνα οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται φτάνουν πλέον στο 90% των επισκεπτών που εισέρχονται στην Ελλάδα, αν και τα τελευταία 24ωρα η κίνηση των διερχόμενων αυτοκίνητων είναι ιδιαιτέρα μικρή σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες.

Ωστόσο, η εκτίμηση των αστυνομικών αρχών του Προμαχώνα είναι από την Παρασκευή η κίνηση των αυτοκινήτων αναμένεται να αυξηθεί λόγω του Σαββατοκύριακου και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα θα γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι που θα καλύπτουν σχεδόν το σύνολο των επισκεπτών που θα μπαίνουν στη χώρα.

Η επικείμενη αυτή αύξηση είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις τόσο στο διαβατηριακό όσο και στον υγειονομικό έλεγχο που θα πραγματοποιείται.

 

Lifo.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα