HighlightsΓενικά

Θανατηφόρο δυστύχημα στον παλιό δρόμο Βέροιας – Κοζάνης μετά την Καστανιά

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (7/6/2020) στην ΠΕΟ Βέροιας – Κοζάνης, μετά την Καστανιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του InVeria.gr.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ΙΧ έπεσε σε χαράδρα ύψους 150 μέτρων περίπου και έχει βρεθεί ήδη ένα άτομο νεκρό, ηλικίας 34 ετών, από την Βέροια.
Από ένα σημείο λίγων μέτρων που δεν είχε προστατευτική μπάρα και μάλιστα σε σημείο που ο δρόμος δεν είχε στροφή, έφυγε – όπως όλα δείχνουν – με το όχημά του στον γκρεμό ο 34χρονος οδηγός από τη Βέροια στο δρόμο από Καστανιά προς Κοζάνη (παλιά ΕΟ Βέροιας – Κοζάνης), την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020.
Από το επιτόπιο ρεπορτάζ του InVeria.gr προέκυψε ότι η σορός του άτυχου άνδρα – που εργαζόταν όπως μαθαίνουμε σε ταχυφαγείο της Βέροιας – βρέθηκε εκτός του οχήματος, ενώ για αρκετή ώρα άνδρες της Π.Υ. Βέροιας ερευνούσαν την χαράδρα μήπως και υπήρχε και άλλο άτομο στο όχημα, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάτι.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το κενό στην προστατευτική μπάρα είναι εκεί όπου μπήκε στη συνέχεια το πυροσβεστικό όχημα που βοήθησε τους πυροσβέστες να ανεβάσουν την σορό με σκοινιά και ειδικό φορείο, προκειμένου στη συνέχεια να το παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα