Χωρίς κατηγορία

Θαυμαστής του Καρρά ήρθε από τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη για να τον αποχαιρετήσει (Βίντεο)

Πάνω από 1.000 χιλιόμετρα ταξίδεψε ένας πιστός θαυμαστής του Βασίλη Καρρά, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Ο Αντρέας, περίπου 30 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Από την εφηβική ηλικία έως και σήμερα, τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά τού κρατούσαν συντροφιά.

Μη μπορώντας να πιστέψει τον χαμό του άρχοντα της λαϊκής μουσικής, ο Αντρέας ταξίδεψε από τη Γερμανία μέχρι τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά, στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας.

“Πέθανε μαζί του ένα κομμάτι της νιότης μου”

Συγκινημένος για την απώλεια του αγαπημένου του τραγουδιστή, ο Αντρέας εξήγησε ότι στενοχωρήθηκε πολύ για τον χαμό του Βασίλη Καρρά, γιατί είναι “σαν να πέθανε μαζί του ένα κομμάτι της εφηβικής μου ηλικίας και της νιότης μου”.

Χαρακτηριστικό του Βασίλη Καρρά είναι ότι τα τραγούδια του προσέλκυαν θαυμαστές όλων των ηλικιών, τονίζει με ενδιαφέρον ο Αντρέας. “Όταν πήγαινα σε συναυλίες του Βασίλη, έβλεπα όλες τις γενιές, από 15χρονα μέχρι και πιο προχωρημένες ηλικίες” είπε και έκλεισε λέγοντας ότι τον αγαπάει και θα τον έχει πάντα στην καρδιά του.

thestival.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα