LifestyleΠαιδί

Αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κοζάνης (2020-2021)

Το Τμήμα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνει τα αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2020-2021

Τα αποτελέσματα αφορούν τους Σταθμούς της Πόλης της Κοζάνης:
1)    1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός
2)    2ος Παιδικός Σταθμός
3)    3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός
Οι αιτήσεις για τους περιφερειακούς Παιδικούς Σταθμούς γίνονται όλες δεκτές.

Σημειώνουμε πως αναγράφεται μόνο ο αριθμός Αίτησης και όχι τα στοιχεία των νηπίων και βρεφών λόγω της νομοθεσίας για τα Προσωπικά Δεδομένα.
Ενημερώνουμε τους γονείς που τα παιδιά τους έχουν επιλεγεί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης, να προσέλθουν υποχρεωτικά, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέσα, λόγω Covid-19, για την ασφάλεια όλων, (μάσκα, σειρά προτεραιότητας και αποστάσεις τουλάχιστον δύο μέτρα) για την τελική εγγραφή τους κατά το χρονικό διάστημα από 01/09/2020 έως 04/09/2020, στα γραφεία που βρίσκονται στον Α΄ Παιδικό Σταθμό Κοζάνης (Γκέρτσου και Πόποβιτς).

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται είναι δεσμευτικό για την οριστική εγγραφή των νηπίων και βρεφών.
Στόχος είναι  οποιαδήποτε κενά προκύψουν, μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, να καλυφθούν από τις αμέσως επόμενες σε μόρια αιτήσεις. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση αποτελεσμάτων για την κάλυψη των πιθανών κενών στα βρέφη.
Παρακαλούμε τους γονείς που τα παιδιά τους έχουν επιλεγεί και εγγραφεί με voucher σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ σε άλλους βρεφονηπιακούς σταθμούς, και δεν επιθυμούν να έρθουν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς (1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό ,    2ο Παιδικό Σταθμό ,    3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό ), να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που αναφέρονται πιο κάτω, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία ανακοίνωσης των επόμενων αποτελεσμάτων.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2461021149 και 2461021461 από 9.00 πμ. έως 15.00 μμ. από 01/09/2020.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα επιλογής βρεφών και νηπίων ανά βρεφικό και παιδικό σταθμό:

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα