HighlightsLifestyleΓυναίκα

Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος

Μέσα σε ένα μπαούλο μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε νεκρή η 41χρονη έγκυος, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στη Χαλκιδική. Για την υπόθεση έχουν προσαχθεί ο σύντροφος της Γεωργίας Μουράτη και ένας φίλος του.

Οι δύο άνδρες παραμένουν στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται για τη γυναικτονία της εγκύου. Μάλιστα, ο φίλος του συντρόφου της φέρεται να υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά. Πλέον, καταγράφηκε ως η πρώτη γυναικοκτονία του 2024. 

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος της 41χρονης δολοφόνησε τη γυναίκα και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο που το εγκατέλειψαν.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, η οποία διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήταν μητέρα ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη, ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της 41χρονης είπε στις αρχές ότι η γυναίκα του έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τη γυναικοκτονία της εγκύου

«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση της Γεωργίας Μουράτη. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα 8 Ιανουαρίου 2024. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του παιδιού» μετά τον εντοπισμό του πτώματος της εγκύου.

«Να υπενθυμίσουμε ότι η Γεωργία Μουράτη 41 ετών, εξαφανίστηκε στη 1 Ιανουαρίου 2024 από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη στις 4 Ιανουαρίου 2024 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και θα βρισκόμαστε δίπλα στην οικογένεια για ότι χρειαστεί», επισημαίνει ακόμη η ανακοίνωση.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο sos15900@isotita.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα