Γενικά

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν κούρεμα και λούσιμο σε ευάλωτους πολίτες, άστεγους και άπορους- Άνοιξε το πρώτο Κοινωνικό κομμωτήριο

Θα προσφέρει δωρεάν κούρεμα και λούσιμο σε ευάλωτους πολίτες, άστεγους και άπορους

Τις επόμενες ημέρες ξεκινά τη λειτουργία του το Κοινωνικό Κομμωτήριο του δήμου Θεσσαλονίκης, που θα προσφέρει δωρεάν κούρεμα και λούσιμο σε ευάλωτους πολίτες, άστεγους και άπορους, που ζουν κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες.

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης 2-4, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος δήλωσε «υπερήφανος για τη νέα αυτή δομή» καθώς θα αποτελεί «μία κυψέλη φροντίδας και αξιοπρέπειας όλων των συμπολιτών μας».

koinoniko_kommotirio_thessaloniki_2.jpg
koinoniko_kommotirio_thessaloniki_3.jpg

«Η πόλη δεν πρέπει να εξαιρεί και να αφήνει αβοήθητο κανέναν», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ζέρβας. Το Κοινωνικό Κομμωτήριο θα λειτουργεί με ραντεβού δύο ή τρεις ημέρες την εβδομάδα, από το πρωί έως το μεσημέρι, ενώ θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους κομμωτές της Θεσσαλονίκης.

Ο χώρος στήθηκε με τη χορηγία ιδιωτών, που φρόντισαν για την ανακατασκευή του και τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα λειτουργεί δίπλα στη δομή του Κοινωνικού Πλυντηρίου και στο Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα.

koinoniko_kommotirio_thessaloniki_4.jpg

πηγη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα