HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Θρήνος στη Στράτο Αγρινίου για τον θάνατο της 33χρονης μητέρας δύο παιδιών που ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Πτολεμαΐδα

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην Στράτο Αγρινίου η είδηση του θανάτου μίας 33χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε με την οικογένειά της στην Πτολεμαΐδα.

Ολόγος για την Γιώτα Τσαούση, μητέρα δύο παιδιών, ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού, η οποία έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σήμερα το πρωί, μόλις στα 33 της χρόνια.

Η εκλιπούσα έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ διατηρούσε στενές συγγενικές και φιλικές σχέσεις ακόμη και σήμερα.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τα συγγενικά και τα φιλικά της πρόσωπα στην Στράτο, τα οποία κάνουν λόγο για μία ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή γυναίκα, όμως ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον δεν βρίσκεται κοντά τους.

Η κηδεία της θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα.

karvasaras.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα