LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα Δευτέρα και η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι θα έρθεις σε μια εσωτερική σύγκρουση, συνειδητοποιώντας σκληρές αλήθειες για τον εαυτό σου που απέφευγες καιρό. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθούν διάφορες αλήθειες, που θα σου ρίξουν τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείς κατά τη διάρκεια της ημέρας να πεις κάποιο ψεματάκι. Επίσης, πρόσεχε πάρα πολύ σε ποιον ανοίγεσαι σήμερα, γιατί οι κρυφοί εχθροί σου αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, όμως δυστυχώς σχηματίζει μια σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι η Δευτέρα σου είναι γεμάτη λανθασμένες εκτιμήσεις. Έχεις σχηματίσει μια εσφαλμένη εικόνα για τον ίδιο σου τον εαυτό και τις δυνατότητές σου. Πέρα από αυτό, είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της ημέρας να κάνεις έναν πολύ προσεκτικό προϋπολογισμό των χρημάτων σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για σήμερα είναι να αποφύγεις τις μεγάλες επενδύσεις.

ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα και εσύ κάνεις τη ζωή σου δύσκολη, όσο πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από εκείνο των Ιχθύων. Αυτό για σένα μεταφράζεται ως λανθασμένη εκτίμηση σε οποιαδήποτε απόφαση λάβεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε προσωπικά κι επαγγελματικά. Είσαι επικεντρωμένος στις δικές σου ανάγκες, είτε υλικές είτε συναισθηματικές και πάνω στην επιθυμία σου να τις ικανοποιήσεις, καταλήγεις σε ενέργειες όχι τόσο ταιριαστές με τα συνήθη δεδομένα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε σήμερα με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνεις κάποιες λάθος εκτιμήσεις όσον αφορά κάποιες απόψεις που υποστηρίζεις πολύ θερμά. Δεν αποκλείεται να βιώσεις εσωτερική ένταση ή να έρθεις σε αντιπαράθεση με φίλους και γνωστούς κατά τη Δευτέρα. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις μια επαγγελματική επέκταση σήμερα. Αντίστοιχα, απόφυγε να επιλέξεις να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, αφού μπορεί να απογοητευτείς από την ποιότητά του ή να μην το ολοκληρώσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό για εσένα μεταφράζεται ως αυξημένες ανασφάλειες, καθώς και κάποιες φιλίες που σου προκαλούν περισσότερες αμφιβολίες για τον ίδιο σου τον εαυτό. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας θα παρατηρήσεις ότι οι εντάσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς και το γενικότερο κοινωνικό σου κύκλο ολοένα και αυξάνονται. Ως ο βασιλιάς του ζωδιακού, πρέπει να διατηρήσεις τα όρια και την αυτοπεποίθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε, Παρθένε η σημερινή πρόκειται να είναι αρκετά προκλητική για εσένα εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα στα ζώδια του Διδύμου και των Ιχθύων. Η κρίση σου είναι θολωμένη αμφότερα σε προσωπικά και επαγγελματικά και καλείσαι να μην λάβεις καμία σημαντική απόφαση κατά τη Δευτέρα. Υπάρχει το ενδεχόμενο σοβαρών παρεξηγήσεων, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις να συμφωνήσεις σε πράγματα για τα οποία αργότερα θα αλλάξεις γνώμη.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε Ζυγέ σήμερα η Δευτέρα σε γενικές γραμμές θα παρουσιάσει λίγες προκλήσεις εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Διδύμων και του Ιχθύ. Στην εργασία σου καλό είναι να αποφύγεις τα λάθη απροσεξίας, γιατί είσαι πιο επιρρεπής. Είσαι ελαφρώς πιο αισιόδοξος από ότι πραγματικά χρειάζεται, με αποτέλεσμα να προχωρήσεις σε κάποιες λανθασμένες αποφάσεις, ή να ξεχάσεις την ολοκλήρωση κάποιων καθημερινών υποχρεώσεων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, σήμερα τα αισθηματικά σου συναντούν ένα σωρό προκλήσεις εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης από το ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα από εκείνο των Ιχθύων. Το θετικό είναι ότι η φαντασία σου έχει εκτοξευθεί στα ύψη, άρα αν το επάγγελμά σου απαιτεί δημιουργικότητα, την έχεις σίγουρα στο τσεπάκι σου τη Δευτέρα. Ο ερωτισμός σου είναι πολύ ενδυναμωμένος και τη Δευτέρα η προσοχή σου στρέφεται γύρω από τα αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη σήμερα Δευτέρα και η Σελήνη στους Διδύμους που βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου προκαλεί αρκετά εμπόδια που καλείσαι να προσπεράσεις. Η κατάσταση μέσα στο σπίτι γίνεται αρκετά πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή ενός σπιτιού που έχει πολλές ανάγκες συντήρησης ή κάποιου συγγενικού προσώπου που παρεμβαίνει στην ζωή σου . Έχεις μια προσκόλληση στο παρελθόν και αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή ακόμη και επαγγελματικές συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η Δευτέρα έφτασε με την Σελήνη στους Διδύμους να βρίσκει με τετράγωνο τον Ποσειδώνα. Αυτό για εσένα προσδίδει μια παραπάνω τάση παρεξηγήσεων. Λες πράγματα τα οποία θα ερμηνεύονται από τρίτους. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και προς το πρόσωπό σου, αφού τείνεις να ερμηνεύεις διαφορετικά αυτά που ακούς. Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην οδήγηση και τσέκαρε το ΙΧ σου, γιατί είναι λιγάκι πιο ευαίσθητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου σήμερα Δευτέρα και το τετράγωνο μεταξύ σελήνης και Ποσειδώνα στα ζώδια του Διδύμου και των Ιχθύων φέρει ένα σωρό εμπόδια στα αισθηματικά και στα οικονομικά σου. Εφόσον αποφύγεις τη λήψη πρωτοβουλιών σε αυτά τα πεδία, θα βγεις λιγότερο ζημιωμένος. Αληθεύει πως η αυτοεκτίμησή σου δεν θα είναι σταθερή και θα παρουσιάσει σοβαρά σκαμπανεβάσματα, επηρεάζοντας κάθε άλλη απόφασή σου αρνητικά. Απόφυγε τις αγορές ακριβών αντικειμένων, αφού αργότερα θα αλλάξεις γνώμη και… budget.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, θα σε πιέσει λιγάκι το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα στο ζώδιο των Διδύμων και το δικό σου. Με απλά λόγια, αυτό για εσένα δείχνει ότι η θολωμένη κρίση σου σε ωθεί προς λανθασμένες και βεβιασμένες κινήσεις στην προσωπική σου ζωή. Σαν να μην έφτανε αυτό, είσαι λίγο προσκολλημένος στο παρελθόν. Κατά συνέπεια αναλύεις και ξεψειρίζεις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος που σου χαλούν τη διάθεση. Μην αναθέσεις, σημαντικές ενέργειες σε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα