LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε Κριέ μια ευνοϊκή Δευτέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου πλησιάζει χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης και Δία που κορυφώνεται σήμερα. Καταφέρνεις πάρα πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους και ως επακόλουθο ανεβαίνεις και ψυχολογικά. Παράλληλα η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο της Παρθένου βοηθώντας σε να προβάλλεις πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και να ολοκληρώσεις κάθε ρουτινιάρικη υποχρέωσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε αν και Δευτέρα σήμερα η ημέρα σου πρόκειται να είναι συναρπαστική χάρη στην κορύφωση του τριγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Δία. Πρόκειται για μια όψη αρκετά τυχερή που θα σε ευνοήσει αμφότερα σε προσωπικά και εργασιακά. Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε κάνει πιο δημιουργικό και αισιόδοξο και μάλιστα μέσα στην ημέρα βρίσκεις χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ανεβάζει. Αν έχεις παιδάκια σήμερα θα περάσετε μαζί πάρα πολύ όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, μια ακόμη Δευτέρα έχει φτάσει και για εσένα θα είναι λιγάκι μοναχική αλλά τουλάχιστον η ψυχολογία σου θα είναι σε καλή κατάσταση. Η όψη που κορυφώνεται σήμερα είναι το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία που θα σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα πάνω σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Αντιμετωπίζεις τους φόβους σου και ενδυναμώνεις τα οικονομικά σου. Μάλιστα αν υπάρχει μια κληρονομιά στη μέση την διεκδικείς θερμά και η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε μια σούπερ ευνοϊκή ημέρα πλησιάζει χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία. Ευνοείσαι σε οτιδήποτε σχετίζεται με καινούργιες συμφωνίες, μετακινήσεις, συναντήσεις και συμβόλαια. Παράλληλα θα δεις ότι οι φίλοι και οι γνωστοί σου σού συμπαραστέκονται. Έχεις κάποιους στόχους που θα μπορέσεις να τους ολοκληρώσεις με αρκετή ευκολία. Η συμβουλή προς εσένα για τη Δευτέρα είναι πως η επικοινωνία θα είναι το κλειδί για οτιδήποτε σε απασχολεί. Αυτό επιβεβαιώνεται από τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα μία ακόμη φιλόδοξη Δευτέρα έχει φτάσει. Το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία θα σε βοηθήσει με ένα σωρό επιτυχίες πάνω στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Μπορείς και τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί ανεξαρτήτως από το πόσο πολλές και δύσκολες είναι. Σήμερα υιοθετείς έναν μεθοδικό τρόπο σκέψης που σε βοηθά να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου και να καταφέρεις πολλά. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου ίσως να σε κάνει λίγο πιο φιλάργυρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε σήμερα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Συνδυάζοντας το τρίγωνο Αφροδίτης και Δία, είναι ολοφάνερο ότι είσαι σε θέση να καταφέρεις πάρα πολλά σε επαγγελματικά και προσωπικά. Σχεδόν αβίαστα έλκεις τους κατάλληλους ανθρώπους στη ζωή σου που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν κάθε στόχο σου. Η Δευτέρα σε ενθαρρύνει να μάθεις καινούργια πράγματα, να φιλοσοφήσεις και να εντάξεις τις νέες γνώσεις σου στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ σήμερα είναι μια ημέρα αποκαλύψεων και συνειδητοποιήσεων. Κάνεις μια γενικότερη ανασκόπηση στο παρελθόν και παρατηρείς τα λάθη σου. Πρόσεξε μην τυχόν αναλωθείς σε λεπτομέρειες που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν και Δευτέρα εσύ επιλέγεις αντί να συγκεντρωθείς στη δουλειά, να επικεντρωθείς καλύτερα στην προσωπική σου ανάπτυξη. Η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς με απόκρυφες επιστήμες ή ενεργειακές τέχνες που θα συμβάλλουν θετικά στην ευεξία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου πλησιάζει μια απίστευτα δημιουργική ημέρα όπου θα έχεις και αισθηματικές εξελίξεις. Δευτέρα σήμερα με τρίγωνο Αφροδίτης και Δία οπότε εσύ αρπάζεις από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία για γνωριμίες πάσης φύσεως. Είναι πολύ λογικό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα συμβάλουν θετικά στην προσωπική και επαγγελματική σου ανέλιξη. Μπορεί να είναι άνθρωποι από κάθε κοινωνική τάξη, όμως οι συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους θα σε κινητοποιήσουν να προχωρήσεις το έργο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η Δευτέρα για εσένα είναι γεμάτη οικονομικές ευκαιρίες και μάλιστα λαμβάνεις υποστήριξη κι από εξωτερικούς παράγοντες. Αυτό γίνεται εύκολα κατανοητό μέσα από την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Δία. Επικεντρώνεσαι σε ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, της ψυχολογίας σου και της γενικότερης επιτυχίας που θέλεις να επιδιώξεις. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου δηλώνει ότι είσαι πιο φιλόδοξος από όσο συνηθίζεις, θεωρώντας τη δουλειά σου έξοδο διαφυγής από κάθε πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα έχει έρθει μια απίστευτα ευνοϊκή Δευτέρα αφού το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία σε βοηθά να φτιάξεις τη διάθεσή σου, την ψυχολογία σου και τα οικονομικά σου. Ακόμη κι αν είσαι ελεύθερος και σε αναζήτηση του έρωτα πολύ πιθανόν να εμφανιστεί σήμερα μπροστά σου. Συνάμα, η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου λειτουργεί πολύ ευνοϊκά προς το πρόσωπό σου αυξάνοντας την αισιοδοξία σου και βοηθώντας σε να έλξεις πολλές ευκαιρίες για γνώση και ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου σήμερα του τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα για τον ίδιο σου τον εαυτό και τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή σου. Η τάση σου για ανασκόπηση παλαιότερων εμπειριών και η αναγνώριση των λαθών σου λειτουργεί ως δίκοπο μαχαίρι. Από την μια γίνεσαι πιο ώριμος μαθαίνοντας από τα σφάλματά σου, από την άλλη τρώγεσαι με τα ρούχα σου και χαλάς τη διάθεσή σου χωρίς σοβαρό λόγο. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου δεν σε βοηθά πολύ γιατί ενεργοποιεί και άλλες ανασφάλειες.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα μια σούπερ Δευτέρα είχε έρθει για εσένα, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία που σε ευνοεί σε θέματα κοινωνικοποίησης, επικοινωνίας και γνώσεων. Η εύνοια σου δεν περιορίζεται μόνο εκεί γιατί η Σελήνη από το απέναντι του δικού σου ζωδίου, την Παρθένο, τονίζει ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Σου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις γνωριμίες, μια καλή πρώτη εντύπωση ή να ξεκινήσεις μια σχέση. Αντίστοιχα, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και σε αναζήτηση νέων ευκαιριών, μέσα από τις επαφές που κάνεις, θα προκύψει κάτι καλό.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα