LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Απαιτείται προσοχή για 4 ζώδια

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη, έχοντας περάσει σε αυτό το ζώδιο αργά το βράδυ της Κυριακής, και σχηματίζει νωρίς το πρωί τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Με αυτή την όψη μπορεί να νιώθουμε ότι άλλο μας υπαγορεύει η λογική μας κι άλλο οι επιθυμίες μας και πρέπει να βρούμε μια συμβιβαστική λύση ή να σκεφτούμε εναλλακτικά. Η καλύτερη λύση είναι να αποστασιοποιηθούμε κάπως από αυτό που μας απασχολεί και να το δούμε από μια σωστή απόσταση ώστε να πάρουμε την κατάλληλη απόφαση. Μετά από τις δυο εβδομάδες εορταστικής ατμόσφαιρας και πιο χαλαρών ρυθμών η επιστροφή στο σχολείο, τη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις θα μας δημιουργήσει κάποια δυσθυμία αρχικά, αλλά στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο ήπια. Το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει σε σύνοδο την Αφροδίτη στον Τοξότη και παραπέμπει σε ένα πιο γλυκό και συμπαθητικό βράδυ με έμφαση στις σχέσεις μας και την καλή μας διάθεση. Πιο απαιτητική μέρα για τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Από σήμερα θα είναι πιο έντονη και η επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης. Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο ανάμεσα στους δυο πλανήτες, μια σειρά όψεων που ξεκίνησε με την Πανσέληνο του Νοεμβρίου, συνεχίστηκε στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου και αύριο θα είναι η τελευταία όψη , σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Κριός

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη, μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο τις πρωινές ώρες μπορεί σήμερα να σας αποσυντονίσει, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι τόσο στη δουλειά όσο όμως και στις υπόλοιπες καθημερινές σας υποχρεώσεις και ασχολίες. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία και μην σας «ρίχνετε». Μια αίσθηση σύγχυσης αναφορικά με τους στόχους σας μπορεί να είναι πιο έντονη από σήμερα, καθώς είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας αύριο. Οι βραδινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης είναι πιο θετικές για τη διάθεση σας αλλά και για τη προσωπική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τις τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

Ταύρος

Όταν περνάμε καλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακριβή αντίληψη του χρόνου που περνά και σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και πολύ πειθαρχημένοι, γιατί ειδικά το πρωί θα έχετε την τάση να αφαιρείστε, να μην προσέχετε τις λεπτομέρειες, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και δημιουργεί κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή το περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας μέχρι το απόγευμα να ολοκληρώσετε τις δουλειές που έχετε ώστε να χαρείτε ένα πιο ξένοιαστο βράδυ. Ακόμη σήμερα προσέξτε σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας. Από σήμερα θα είναι πιο εμφανής η επιρροή του τελευταίου τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά με ένα κάπως πιο βαρύ κλίμα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Ενδεχομένως να έχετε μεγαλύτερο άγχος για κάποια εξέλιξη στον χώρο της δουλειάς. Ή μπορεί να υπάρχει μια παρεξήγηση με κάποιο συγκάτοικο σας. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα προσωπικά, διότι αυτές τις μέρες όλοι με κάποιο τρόπο είναι πιο εύθικτοι κι αυτό μπορεί να κάνει την κατάσταση χειρότερη. Άλλωστε από σήμερα επηρεάζει το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας αύριο και σας αποπροσανατολίζει ή σας γεμίζει με φοβίες ή σύγχυση. Τις απογευματινές ώρες βρείτε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε με κάποιο-α φίλο-η ή και με τον σύντροφο σας και ρίξτε το λίγο έξω. Μόνο καλό μπορεί να σας κάνει και να αποσυμφορήσει και τον εγκέφαλο σας λίγο! Υπέροχη η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Τοξότη και για να φλερτάρετε.

Καρκίνος

Οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τα λόγια αγαπητοί μου Καρκίνοι και μια μέρα σαν αυτή που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο καλύτερα να υπολογίζετε πιο πολύ στη δράση παρά στην επικοινωνία, γιατί εκεί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή κάποιοι να αντιληφθούν διαφορετικά τα πράγματα από αυτό που τους λέτε εσείς. Αν έχετε κάποια συνάντηση, παρουσίαση, οτιδήποτε που η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας. Ακόμη είναι πιθανό να σας εκνευρίσει κάποιος ή να νιώθετε ότι σας περιορίζει τις πρωινές ώρες. Προσπαθήστε εσείς να μην αντιδράσετε όμως επιθετικά. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά και υγεία θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Οι βραδινές ώρες παρόλα αυτά είναι σαφώς πιο ευχάριστες και μάλιστα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε σε θέματα που αφορούν και στην περιποίηση της εμφάνισής σας ή και για να κανονίσετε μια έξοδο με συνεργάτες.

Λέων

Ενώ η Σελήνη στον Τοξότη είναι μια βοηθητική θέση για το ζώδιο σας, καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί σήμερα το πρωί στα οικονομικά σας γιατί το λάθος δεν αργεί να γίνει. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο μέσα στον τομέα των οικονομικών σας κι αν δεν προσέξετε στις δοσοληψίες σας κι ακόμη περισσότερο αν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων, τότε μπορεί να βρείτε τον μπελά σας. Ήδη από σήμερα επηρεάζει το τελικό τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας αύριο. Μπορεί να κάνετε ένα λάθος υπολογισμό, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Επίσης αν έχετε να κάνετε κάποια αγορά προσπαθήστε να την κάνετε τις απογευματινές ώρες, που η Σελήνη θα συναντήσει σε όψη συνόδου την Αφροδίτη, για να σας ικανοποιήσει περισσότερο. Σήμερα παρόλα αυτά δεν είναι μια δύσκολη μέρα για σας, αντιθέτως μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και για τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας. Το βράδυ προσφέρεται και για ένα ερωτικό ραντεβού ή μια έξοδο.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη σήμερα και πιθανώς να μη σκέφτεστε ιδιαίτερα ξεκάθαρα καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες, ενώ από σήμερα είναι ιδιαίτερα εμφανής και η επιρροή του τελικού τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο. Αν έχετε λοιπόν να πάρετε μια σημαντική απόφαση καλύτερα να την αφήσετε για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Κυρίως γιατί η κρίση σας θα επηρεαστεί από το συναίσθημα σας κι αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλετε να συμβεί. Σε γενικές γραμμές προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί τη σημερινή μέρα με συνεργάτες, φίλους και να μη βιάζεστε για τίποτε. Όσο βιάζεστε τόσο χειρότερα θα κάνετε τα πράγματα και θα φορτωθείτε και με άγχος. Από το απόγευμα κι έπειτα ασχοληθείτε με τη σχέση σας ή με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον και το κέφι σας θα φτιάξει αυτόματα.

Ζυγός

Κάποιες φορές ο φόβος μας είναι μεγαλύτερος από αυτό που πραγματικά συμβαίνει, γι’ αυτό προσέξτε σήμερα τις αρνητικές σκέψεις και τις φοβίες που μπορεί να σας κατακλύζουν. Αν παραδοθείτε σε αυτές με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες τότε και η διάθεση σας θα χαλάσει και θα δημιουργήσετε και γύρω σας ένα αρνητικό κλίμα. Ακόμη χειρότερο είναι όταν δεν σταματάτε να μιλάτε γι’ αυτό το οποίο μπορεί να σας ανησυχεί με άλλους και φορτίζεστε ακόμη πιο πολύ. Ειδικά το πρωί είναι λίγο πιο πιεσμένη η μέρα σας. Αν είστε σε φάση εξετάσεων προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται. Το βράδυ η όψη Σελήνης-Αφροδίτης θα φτιάξει τα κέφια σας, γι’ αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα να τηλεφωνηθείτε ίσως με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να κάνετε κάτι που να αφορά την εμφάνιση σας που θα σας χαλαρώσει.

Σκορπιός

Τις πρωινές ώρες μπορεί να αντιμετωπίσετε μια περίεργη κατάσταση είτε με φίλους είτε με συνεργάτες. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας λένε αυτά που σκέφτονται ή σας κρατούν μυστικά κι αυτό σας δημιουργεί περίεργη διάθεση. Όμως μην το παίρνετε προσωπικά, ειδικά αυτές τις μέρες που ο Ερμής είναι ακόμη εγκλωβισμένος από τον Ποσειδώνα. Αύριο μάλιστα θα έχουμε και το τελευταίο τους τετράγωνο από μια σειρά τετραγώνων που ξεκίνησαν από το τέλος Νοεμβρίου. Μην τους παρεξηγείτε ακόμη κι αν συμβαίνει. Όπως εσείς έχετε τα δικά σας μυστικά έτσι μπορεί να έχουν κι εκείνοι τα δικά τους. Από το μεσημέρι κι έπειτα είναι πιο ευχάριστη η μέρα σας και σίγουρα θα περάσετε καλύτερα. Κι επειδή οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετά πιεστικές όλη την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας μια άδεια λίγων ωρών το βράδυ για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό ή κάπως να τον ανταμείψετε.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στο σύνολο της μέρας στο ζώδιο σας και το πρωί σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς κάνοντας τις ώρες αυτές κάπως πιο φορτικές. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, γιατί κάτι μπορεί να σας ξεφύγει και να έχετε προβλήματα είτε με τους συνεργάτες είτε με τους πελάτες σας σήμερα ανάλογα και με τη δουλειά που κάνετε. Ίσως η κρίση σας δεν λειτουργεί όπως πάντα ή μπορεί να επηρεάζεται από τη ψυχολογία σας ή τα συναισθήματα σας. Από σήμερα ξεκινά και η πιο έντονη επιρροή του τελικού τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας αύριο και σας αποσυντονίζει κάπως ή δημιουργεί αφηρημάδα. Αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση αφήστε την για τις επόμενες ημέρες και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Το βραδάκι η Σελήνη συναντά σε σύνοδο την Αφροδίτη στο ζώδιο σας κάνοντας υπέροχο το βράδυ για να βγείτε ή απλώς να απολαύσετε κάποιες ευχάριστες ώρες με τον σύντροφο ή τους φίλους σας

Αιγόκερως

Σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής και να σας εκνευρίσουν λίγο ή μπορεί κάτι να αλλάξει στο σπίτι ή και τη δουλειά και να σας πιάσει πείσμα και άρνηση για το καινούριο. Ίσως γιατί η αλλαγή αυτή δεν είναι δική σας απόφαση. Προτιμήστε όμως να μην αντιδράσετε σπασμωδικά ούτε να κάνετε πολύ αυστηρή κριτική. Πάρτε λίγο χρόνο γιατί τελικά η αλλαγή μπορεί στο τέλος να είναι προς όφελος σας. Προσπαθήστε σήμερα που είναι μια μέρα λίγο πιο άτονη για σας να ξεκλέψετε χρόνο το απόγευμα για μια βόλτα με τα πόδια, λίγη άσκηση ή έστω μια έξοδο με φίλους που σας κάνουν να χαίρεστε με τη παρέα τους και χαλαρώνετε μαζί τους.

Υδροχόος

Το πρωί ξεκινά με περισσότερο άγχος κι αυτές οι περίεργες σκέψεις που κάνετε είναι ακριβώς αυτό που δεν θα σας αφήσει να έχετε μια παραγωγική μέρα αν εξακολουθήσετε να τις κάνετε. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από άτομα στο περιβάλλον σας είτε το εργασιακό είτε και το φιλικό που τρέφουν την ανησυχία και την καχυποψία σας, γιατί αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν βγάζει πουθενά. Ήδη από σήμερα επηρεάζει το τελικό τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας αύριο. Από το μεσημέρι και μετά βρείτε άλλες διεξόδους που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από τα σενάρια φόβου και τις αρνητικές σκέψεις. Αντί να βλέπετε το σκοτάδι προσπαθήστε να δείτε το φως! Άλλωστε η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Τοξότη σας προσφέρει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο πλαίσιο για να περάσετε καλά.

Ιχθείς

Σε κανέναν δεν αρέσει να του ασκούν κριτική, παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που η κριτική είναι εποικοδομητική και πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να την ακούσουμε κι άλλες που κρύβει συγκαλυμμένα ίσως αρνητικά συναισθήματα και θυμό από αυτόν που εκπορεύεται. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να διαχωρίζουμε τις περιπτώσεις και στη δεύτερη απλώς να αδιαφορούμε. Προσπαθήστε λοιπόν να καταλάβετε τι συμβαίνει και μην αφήνετε κανένα να σας επηρεάζει αρνητικά, ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να προκύψει μια ωραία εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή κάτι στα οικονομικά που να σχετίζεται με τη δουλειά.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα