LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά συγκριτικά με χθες. Θέλεις να γίνεις πιο επικοινωνιακός, εκφραστικός κι εξωστρεφής. Η διάθεσή σου να εξερευνήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες θα είναι αυξημένη. Ο δυναμισμός σου σε καλεί να εκφραστείς και να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τους άλλους. Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες εκπλήξεις, ενώ ακούς διάφορα νέα από τον περίγυρό σου, καλά ή και όχι τόσο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βιώνεις στιγμές ανάλαφρης ανταλλαγής απόψεων έχεις στα αισθηματικά με την δυνατότητα να αναπτύξεις πιο στενές σχέσεις μέσα από την ανοικτή επικοινωνία. Η ελαφρότητα και η χαρούμενη διάθεση κυριαρχούν, είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική δικτύωση και επικοινωνία που μπορεί να οδηγήσουν σε ευνοϊκές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για τυχόν νέες ιδέες που μπορούν να ενισχύσουν την καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρασκευή, με την Σελήνη στους Διδύμους, Ταύρε, αναμένεται μια ημέρα που θα σε προκαλέσει να επαναξιολογήσεις τις αξίες και τις προτεραιότητές σου. Έφτασε μια καλή στιγμή για να σκεφτείς τι πραγματικά σε κάνει χαρούμενο και τι είναι σημαντικό στη ζωή σου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να βρεθείς να αναλύεις τις οικονομικές σου αποφάσεις και να επιδιώκεις μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινότητά σου. Τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου μπορεί να επιφέρουν εμπόδια στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου ή γενικώς στα αισθηματικά είναι ικανή να φέρει ευχάριστες στιγμές κατανόησης και υποστήριξης. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να μοιραστείς τις σκέψεις σου ή να εκφράσεις τα ιδανικά σου με τον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διαλογίσου πάνω σε νέες ιδέες που μπορεί να βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση κι αξιολόγησέ τις από κάθε άποψη. Κάνε έρευνα και πρόβες προτού προχωρήσεις σε οποιαδήποτε σημαντική επαγγελματική απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Παρασκευή, με την Σελήνη στο ζώδιό σου, Δίδυμε, προμηνύεται μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό. Ήρθε μια ιδανική στιγμή για να εκφράσεις τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με πολλαπλές δραστηριότητες και να ενισχύσεις τις κοινωνικές σου επαφές. Το έμφυτο ταλέντο σου στην επικοινωνία θα είναι στο ακόμη πιο βελτιωμένο, φέρνοντας σε εσένα την ευκαιρία να λάμψεις σε κάθε συζήτηση. Διαπραγματεύεσαι αποτελεσματικά αμφότερα σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, οπότε παίρνεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
H ημέρα σου προσφέρει τη δυνατότητα για παιχνιδιάρικες και ευχάριστες αισθηματικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή τις προσωπικές σου επαφές. Η ανάγκη σου για επικοινωνία θα ενισχύσει τις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η διάθεση για διάλογο και η δυνατότητα πολλαπλών επαγγελματικών επαφών μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους για συνεργασίες ή ιδέες που δύνανται θα ενισχύσουν την καριέρα και την οικονομική σου κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα οι εσωτερικοί διάλογοι δίνουν ρεσιτάλ, αφού ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σου, η Σελήνη, βρίσκεται στο ζώδιο του Διδύμου. Μολονότι οι σκέψεις σου τρέχουν γρήγορα, νιώθεις πως δεν έχεις πού να τις εκφράσεις. Είναι τόσο πολλές, τόσο πολύπλευρες και μεταξύ ένα σωρό τομέων που δεν ξέρεις πού να στραφείς για να τις κάνεις κατανοητές. Είναι μία μοναχική Παρασκευή, όπου ακόμη κι αν επιλέξεις να κοινωνικοποιηθείς, δυσκολεύεσαι να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για όσα αισθάνεσαι κι επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αναπολείς σε στιγμές του παρελθόντος κι αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει ,κίνδυνος εξιδανίκευσης των πρώην σου! Αν έχεις δεσμό, χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να συνεννοηθείς μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε τα λάθη απροσεξίας στη δουλειά σου. Μία αίσθηση μοναξιάς που νιώθεις θα αποτελέσει τον λόγο που σπαταλάς πολύ χρόνο στο κινητό σου τηλέφωνο, μειώνοντας την παραγωγικότητά σου στα επαγγελματικά. Αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος και δεν σε βοηθά.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Διδύμων, είναι υπεύθυνη για την αύξηση της δημοτικότητάς σου. Σήμερα είσαι περισσότερο εκφραστικός από όσο συνηθίζεις, επομένως μπορείς να έχεις και διαφορετικά αποτελέσματα από τα συνηθισμένα. Προτιμάς να χρησιμοποιήσεις τη λογική κι αποφεύγεις το πολύ δράμα στον τρόπο που μιλάς με τους άλλους. Γίνεσαι πιο κατανοητός κι έτσι έχεις περισσότερες καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά ή τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχετικά με τα αισθηματικά σου, πολύ πιθανό είναι να προκύψει ένα φλερτ από το άμεσο περιβάλλον σου ή ακόμη κι από τα social media. Εσύ που έχεις ταίρι, μιλάτε μαζί ζωηρά και καταλαβαίνετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, μία συμφωνία θα μπορούσε να αποδειχθεί βοηθητική. Αντίστοιχα, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές συναντήσεις αφήνοντας μία πολύ θετική εντύπωση. Αν θέλεις να εκπαιδευτείς σε κάτι νέο, μπορείς να το επιδιώξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από τους Διδύμους σε καθιστά πιο φιλόδοξο. Αναμένεται να ασχοληθείς έντονα με την επαγγελματική σου ανέλιξη, επενδύοντας περισσότερο στη δημιουργία δυναμικών συμμαχιών ή γνωριμιών με άτομα ικανά να σε υποστηρίξουν. Αν η σχέση σου με την οικογένεια από την οποία προέρχεσαι δεν είναι καλή, σήμερα μπορείς να επενδύσεις λίγο χρόνο στην επικοινωνία μαζί της, κτίζοντας νέα θεμέλια. Το αστρολογικό τοπίο σου προσφέρει την ευκαιρία επαναπροσδιορισμού των οικογενειακών δεσμών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία, μιας και η καριέρα σου είναι στο επίκεντρο. Αν έχεις δεσμό, σίγουρα θα σε θαυμάζει για όσα έχεις καταφέρει. Αν είσαι ελεύθερος, κάποιος συνεργάτης ή πελάτης δεν αποκλείεται

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους είναι πολύ διπλωματικός και φαίνεται να ‘ψυχανεμίζεσαι’ πιο εύκολα τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Έτσι, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου μπορείς να λάβεις σωστές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Ζυγέ, μία όμορφη Παρασκευή έφτασε για εσένα με την Σελήνη να βρίσκεται σε ένα πολύ φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, τους Διδύμους. Η αισιοδοξία σου είναι αυξημένη και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες πιο δυνατές από ποτέ. Σήμερα θέλεις να κανονίσεις ταξιδάκι ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε βοηθήσει να αποδράσεις από την βαρετή καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Ακόμη και η έναρξη ενός νέου εκπαιδευτικού χόμπι θα ήταν μία καλή διέξοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αναζητάς ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα. Αυτό θα μπορούσε να πάρει την μορφή ενός φλερτ με το υπάρχον ταίρι σου ή με έναν άνθρωπο σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου μπορούν να έχουν μία επέκταση, αν ασκείς ελεύθερο επάγγελμα. Παράλληλα, είναι μία καλή κίνηση το να αναζητήσεις νέες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενό σου ή να διαβάσεις ένα σχετικό βιβλίο για να γίνεις καλύτερος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρασκευή, Σκορπιέ μου, με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, τα πράγματα γίνονται πιο ‘ύποπτα’. Κάποιες ανασφάλειες που κατάφερες το τελευταίο διάστημα να αφήσεις στην άκρη, πλέον ενεργοποιούνται και πάλι. Θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Είσαι αρκετά καχύποπτος με τους άλλους, στοιχείο που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, επειδή σε προστατεύει από κακοτοπιές και καταστροφικές αποφάσεις. Μπορείς, επίσης, να αναζητήσεις συμμαχίες που ενδυναμώνουν την οικονομική σου κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, είναι σε καλούτσικη κατάσταση, διότι συνδυάζεις ένα έμφυτο μυστήριο με σωστή και παιχνιδιάρα επικοινωνία, σημειώνοντας πολλαπλές κατακτήσεις. Αν έχεις ταίρι, ο έντονος ερωτισμός σου σας φέρνει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το να εντοπίζεις μελλοντικές πηγές χρημάτων είναι το σημερινό σου φόρτε. Καλό θα είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις όμως, αφού κάποια πράγματα τα βλέπεις λίγο επιφανειακά ή δεν κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε μου Τοξότη, σήμερα τρομερό ενδιαφέρον έχει η Παρασκευή, γιατί η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου, στους Διδύμους, αυξάνοντας την κοινωνικότητά σου ακόμη περισσότερο! Ο λόγος σου γίνεται πιο έξυπνος κι εντυπωσιάζεις μέσα από τις έξυπνες συζητήσεις που ξεκινάς με τον περίγυρό σου. Έχεις ενδυναμωμένο ένστικτο κι αρκετά ικανό να σε κατευθύνει στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, με αποτέλεσμα να επικεντρώνεσαι σε ανθρώπους που πραγματικά θέλουν το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είσαι αρκετά ευνοημένος, χάρη στις ιδιαίτερα τονισμένες επικοινωνιακές σου ικανότητες που σου προσφέρουν το μοναδικό χάρισμα του άριστου φλερτ! Το χρησιμοποιείς για την προσέγγιση του ερωτικού σου στόχου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, σήμερα το να δημιουργήσεις υποστηρικτικές συμμαχίες ή σημαντικές συνεργασίες είναι μία καλή στρατηγική ώστε να μπορέσεις στο μέλλον να ανελιχθείς. Διαπραγματεύεσαι κι επικοινωνείς σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή η προσοχή σου γυρίζει γύρω από βαρετές ρουτινιάρικες υποχρεώσεις. Θέλεις να αποπερατώσεις οτιδήποτε έχεις προγραμματίσει στη δουλειά και το σπίτι σου και το θετικό είναι πως έχεις τη δυνατότητα να εκφραστείς μέσα από αυτά. Για παράδειγμα, οι συζητήσεις που κάνεις μέσα στο χώρο εργασίας σου θα σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις αρκετούς από τους προβληματισμούς σου, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσεις βοήθεια από έναν συνάδελφο που θα είναι πρόθυμος να σου την προσφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί κάποιο φλερτ μέσα στο χώρο όπου εργάζεσαι. Αν έχεις δεσμό, μπορείτε μαζί να τακτοποιήσετε κάποιες ρουτινιάρικες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα εργασιακά σου είναι ο τομέας στον οποίο επενδύεις το μεγαλύτερο ποσοστό της ενέργειάς σου, αλλά είσαι επιρρεπής στα λάθη απροσεξίας. Προσπάθησε να επικεντρώνεσαι σε έναν στόχο τη φορά, αντί να χάνεις την κατεύθυνσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Υδροχόε, η Παρασκευή σου είναι ευχάριστη, αισιόδοξη, ερωτική, παιχνιδιάρα και πολύ δημιουργική. Η Σελήνη από το σούπερ φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο των Διδύμων, σου χαρίζει τη δυνατότητα να βρεις ευχάριστες διεξόδους σχετικά με οτιδήποτε σε απασχολεί. Είναι μία αισιόδοξη ημέρα όπου κοινωνικοποιείσαι, μπορείς να φλερτάρεις κι αν ανήκεις στους εργασιομανείς του ζωδίου, θα μπορέσεις να παρατηρήσεις μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Αν έχεις παιδιά, δώσε λίγο χρόνο κι επικοινώνησε μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι άκρως ευνοημένα, χάρη στις δικές σου προσπάθειες να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές. Μιλάς πολύ όμορφα στους άλλους και όλοι επιθυμούν κομμάτι της προσοχής σου. Το ταίρι σου σε καμαρώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα εργασιακά σου έχουν αυξημένη παραγωγικότητα. Αν ασκείς επάγγελμα που απαιτεί δημιουργικότητα για να παραμείνεις ανταγωνιστικός, η Παρασκευή είναι ένα δώρο όπου μέσα από μία βροχή νέων ιδεών θα καταφέρεις αυτά που επιθυμείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων κι εσύ προτιμάς να περάσεις μία ήσυχη ημέρα χωρίς περιττές φαμφάρες. Παραμένεις βυθισμένος σε σκέψεις του παρελθόντος, ενώ αν μένεις στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό να σου λείπει λιγάκι η πατρίδα. Κάτι που θα σε ανανεώσει ψυχολογικά είναι το να κάνεις μία κλήση προς τα οικογενειακά ή άλλα οικεία πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και να ξεκινήσεις μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, θέλεις να εξασφαλίσεις κάτι σταθερό, οπότε αν έχεις δεσμό καταφεύγεις στην πιο ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας. Εναλλακτικά, αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να κάνεις πολύ λεπτές προσεγγίσεις προς τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, επίσης, επιδιώκεις σταθερότητα. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις τακτοποιώντας τον εργασιακό σου χώρο με τρόπο τέτοιο που θα σε καταστήσει πιο παραγωγικό. Μαζί, το να επενδύσεις πιο πολύ σε όσα κατάφερες είναι μία καλή κίνηση.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα