LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Παρασκευή προβλέπεται να είναι μια ημέρα γεμάτη απροσδόκητες ευκαιρίες , καθώς η όψη εξαγώνου Ερμή/Ποσειδώνα ενεργοποιεί την δημιουργικότητα και την διαίσθησή σου. Έτσι, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που σε υποστηρίζουν ψυχολογικά αλλά και επαγγελματικά. Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο την βαθιά σου ανάγκη για μεταμόρφωση και ανανέωση, εστιάζοντας στην συναισθηματική σου εμβάθυνση και σε οικονομικά ζητήματα. Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, η ημέρα χρειάζεται προσεκτική διαχείριση των πόρων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η Παρασκευή για εσένα φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια, κάτι το οποίο ενισχύεται από την επιρροή της Σελήνης στον Σκορπιό. Η όψη εξαγώνου Ερμή/Ποσειδώνα ενισχύει την δημιουργικότητα και την επιθυμία σου για έκφραση, αφήνοντας παράλληλα χώρο για ευελιξία και προσαρμογή σε νέες συνθήκες. Σήμερα προβλέπεται ότι θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα και θα ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μία νέα συμφωνία ή συνάντηση σε περιμένει, με καλές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμέ μου, η σημερινή μέρα σε καλεί να εξερευνήσεις τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς σου μέσα από τις καθημερινές σου ασχολίες και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα μικρά πράγματα. Η επιρροή της Σελήνης στον Σκορπιό ενισχύει την εσωστρέφειά σου και την ανάγκη για εμβάθυνση των γνώσεων σου στη δουλειά. Η όψη Ερμή-Ποσειδώνα σε ωθεί να ανακαλύψεις νέους τρόπους έκφρασης, να διευρύνεις τις γνώσεις σου, αλλά και να επιτύχεις στα επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, αυτή η ημέρα σηματοδοτείται από σημαντικές ευκαιρίες για εσένα. Η Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για δημιουργική έκφραση και αυθεντική συναισθηματική σύνδεση με το σύντροφο ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ανοίγει πόρτες για νέες εμπειρίες, γνώσεις και ουσιαστικές γνωριμίες ή την έναρξη μίας σημαντικής σχέσης. Εσύ που αναζητάς νέες συνεργασίες, η ημέρα σε ευνοεί.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα προσφέρει ευκαιρίες για επέκταση στα εργασιακά σου και τη δυνατότητα να αναπτύξεις βαθύτερες σχέσεις με τους υπόλοιπους συναδέλφους σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την αυθεντική σου έκφραση, την εμβάθυνση στην ψυχολογία και το παρελθόν, καθώς και την οικογένειά σου. Είναι μια ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, θέτοντας σταθερές βάσεις για το άμεσο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αναμένεται μία Παρασκευή γεμάτη ενδιαφέρουσες ευκαιρίες αλλά και ιδιαίτερη δυναμική. Η ενέργεια του εξάγωνου Ερμή-Ποσειδώνα προσφέρει νέες πτυχές στις σχέσεις και στη δημιουργικότητα σου. Είναι η ευνοϊκή στιγμή για να εμβαθύνεις στις υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις ή να εξερευνήσεις νέες δημιουργικές προσεγγίσεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά. Η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την επικοινωνία και τις γνώσεις σου, ανοίγοντας έναν ολοκαίνουριο δρόμο για νέες μαθησιακές εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, αυτή η Παρασκευή προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις την καθημερινότητά σου ή κάποιες δουλειές στο σπίτι. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα αναδεικνύει ζητήματα σχετικά με την καθημερινότητα και την προσωπική σου ασφάλεια, ενώ οι οικογενειακές συζητήσεις θα σε γαληνέψουν. Αντίστοιχα, η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και των προσωπικών αξιών σου. Σήμερα προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και να σταθείς απολύτως στις προσωπικές σου δυνατότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, έφτασε σήμερα μία Παρασκευή που κουβαλά μαζί της έντονες ενεργειακές δονήσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τον τομέα της προσωπικής σου ανάπτυξης και της εσωτερικής αναζήτησης, ενώ το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα προάγει την δημιουργική σου έκφραση. Η μέρα είναι κατάλληλη για να εκφραστείς δημιουργικά / καλλιτεχνικά, ή ακόμα και να εξωτερικεύσεις με τρυφερές και ρομαντικές λέξεις αυτά που αισθάνεσαι. Αρκετά όνειρα για το μέλλον κάνεις, πολλά από αυτά θα τα δεις σιγά – σιγά να γίνονται πραγματικότητα, αφού για να το πετύχεις,πρέπει πρώτα να το έχεις ονειρευτεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα, Παρασκευή, η αστρολογική σκηνή είναι έτοιμη να ενισχύσει τις φυσικές σου τάσεις προς την περιπέτεια και την εξερεύνηση, χάρη στο εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Είναι μία όψη που συντελεί στην ανάπτυξη της εσωτερικής σου γαλήνης και της πνευματικής συνείδησης. Η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και της προσωπικής σου έκφρασης, χωρίς υπερβολές. Μάλιστα, μέσα στην ημέρα θα προτιμήσεις να κρατήσεις τις περισσότερες σκέψεις που κάνεις για τον εαυτό σου. Ακολούθησε την φωνή του ενστίκτου σου, θα σε καθοδηγήσει προς τις σωστές κατευθύνσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε Αιγόκερε, η μέρα σου είναι γεμάτη ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και αυτοέκφρασης. Για σήμερα Παρασκευή το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει για το ζώδιο σου τη δημιουργικότητα και την εσωτερική ανάγκη για πνευματική αναζήτηση, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες, για κοντινές μετακινήσεις που θα καθαρίσουν το μυαλό σου από κάθε τι δυσάρεστο. Οι επικοινωνίες της ημέρας έχουν τρυφερό χαρακτήρα! Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πιο δημοφιλή και γοητευτικό. Είναι μία άριστη ημέρα να κανονίσεις εξόδους όπου κάνεις νέες επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η Παρασκευή έφτασε σήμερα με μια σειρά από φιλόδοξα σχέδια και σκέψεις που θα σε ανεβάσουν στην κορυφή! Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα αναδεικνύει τη δημιουργικότητά σου στο να βγάζεις χρήματα ή να διαχειρίζεσαι εποικοδομητικά τους πόρους σου. Αντίστοιχα, σου προκαλεί μία ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση, ώστε να κατανοήσεις βαθύτερα τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και τις δημόσιες σχέσεις, όπου και εκεί αποφασίζεις να επενδύσεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή με το αστρολογικό τοπίο να στρέφει την ενέργειά σου σε ζητήματα αυτοέκφρασης, τεχνών, διεύρυνσης του κοινωνικού σου δικτύου και πραγματοποίησης στόχων. Η Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει τα θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα, τη γνώση και την αναζήτηση νέων εμπειριών, όσο το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα αναδεικνύει στην επιφάνεια ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη και διεύρυνση των οριζόντων σου. Πρόκειται για μία ιδανική στιγμή για εσένα που χρειάζεσαι καινούριους φίλους στη ζωή σου.

Oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα