LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο σου που σε βοηθά να αποκαταστήσεις το όνομα και την εικόνα σου στο κοινωνικό περιβάλλον αλλά και να ενδυναμωθείς ψυχολογικά προκειμένου να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου! Η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει σήμερα ωραιότατες επικοινωνίες που σε θέτουν σε εγρήγορση! Η μέρα είναι ιδανική για επαφή με φιλικά πρόσωπα και σχεδιασμό σε πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να ενδυναμωθείς επαγγελματικά και να ξεπεράσεις κάποια δύσκολα στάδια που πέρασες στον τομέα της καριέρας! Αποκαθίσταται το όνομά σου στο χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι και ντοπάρεσαι ψυχολογικά, νιώθεις πλέον πιο δυνατός και σίγουρος! Η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει σήμερα ενδιαφέρουσες επικοινωνίες που αφορούν τα οικονομικά σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ μου Δίδυμε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού που σε βοηθά να καθαρίσει το μυαλό σου από κάθε δυσάρεστη σκέψη! Φιλοσοφείς την ζωή διαφορετικά, είσαι αισιόδοξος, ενώ δέχεσαι και την στήριξη ενός φιλικού προσώπου που μπορεί πραγματικά αυτή την ημέρα να σε βοηθήσει σε ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό! Η Σελήνη από το ζώδιο σου, εντείνει την σημερινή σου εξωστρέφεια και σε κάνει ιδιαίτερα επινοητικό! Η μέρα σου γεμίζει με μηνύματα, ειδήσεις και όμορφες επαφές που βάζουν την πινελιά τους για να ξεκινήσει ο μήνας με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς!

Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και εσύ έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις τις βαθύτερες πληγές σου και να νιώσεις και πάλι δυνατός και δημιουργικός. Λύνονται ζητήματα οικονομικά ενώ και η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά! Πιστεύεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου και ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε ανεβάζουν και ενισχύουν τους στόχους σου! Η μέρα είναι ιδανική για το κλείσιμο υποθέσεων και την διευθέτηση εκκρεμοτήτων, σε αυτό σε βοηθά και η Σελήνη από τους Διδύμους!

Λέων
Αγαπητέ μου Λέοντα , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, το οποίο και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα που αφορούσαν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχες πικραθεί πολύ από την στάση και συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είχες μία πολύ στενή σχέση, τώρα μπορείς να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου και να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις διαφορετικά, αυτό θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις εσωτερικά από κάθε πικρία και παράπονο! Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, σου προσφέρει σήμερα την συναισθηματική ικανοποίηση μέσω δικτύωσης και επαφών με φίλους

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, και εσύ αισθάνεσαι ενδυναμωμένος ψυχικά και σωματικά! Ξεπερνάς τις αδιαθεσίες αλλά και το έντονο άγχος και μπορείς να βάλεις σε ένα καλύτερο πρόγραμμα την ζωή σου και την καθημερινότητά σου! Διευθετείς τις υποχρεώσεις σου, λύνεις ζητήματα που αποτελούν ένα αγκάθι στο λαιμό και δρομολογείς όλα όσα θα κάνεις στη πορεία σου! Η Σελήνη από τους Διδύμους, φέρνει και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, καλό είναι όμως να μην βιάζεσαι να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού μία όψη που σε βοηθά να επουλώσεις πληγές στα αισθηματικά σου! Αποδέχεσαι ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου και να πας παρακάτω, λύνονται ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν στις σχέσεις σου και συνειδητοποιείς ότι τα πάντα στην ζωή γίνονται για κάποιο λόγο και ότι επιτέλους έφτασε η δική σου στιγμή να σηκώσεις κεφάλι και να αναζωογονηθείς! Λες αντίο στη μοναξιά, ενώ σήμερα η Σελήνη από τους Διδύμους γεμίζει την μέρα σου με αισιόδοξες επικοινωνίες.

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και εσύ ανακουφίζεσαι από κάποιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εσένα, το σπίτι ή την οικογένεια. Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις πιο σταθερός και σίγουρος και επιτέλους μετά από καιρό νιώθεις ότι το ποτήρι αρχίζει και πάλι να είναι μισογεμάτο! Νέες δραστηριότητες που θα ξεκινήσεις σήμερα θα κάνουν πολύ καλό στην ψυχική και σωματική σου ευεξία! Οι ανησυχίες για τα οικονομικά είναι προσωρινές.

Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και οι συζητήσεις της ημέρας θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από ανησυχίες στα προσωπικά και αισθηματικά σου! Ξεπερνιούνται προβλήματα που αφορούσαν εσένα, έναν έρωτα ή τα παιδιά, ή ακόμα και ένα επιχειρηματικό σχέδιο και πλέον είσαι σε εγρήγορση να βάλεις μπροστά νέα πλάνα! Είσαι κεφάτος, αισιόδοξος, δημιουργικός και λαμβάνεις χαρά που σου δίνει την δύναμη να πας παρακάτω. Η Σελήνη από τους Διδύμους ενισχύει σήμερα ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου!

Αιγόκερως
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού μία όψη άκρως ανακουφιστική για ζητήματα οικονομικά και οικογενειακά! Η λύση μίας οικονομικής διαφωνίας είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας, ή αλλιώς έρχονται χρήματα μέσα στο σπίτι που σας βοηθούν να κλείσετε αρκετούς μπελάδες. Ένα στενό σου πρόσωπο σου εκφράζει την αγάπη του και σε βοηθά σήμερα να νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά! Η Σελήνη από τους Διδύμους προσφέρει και ευκαιρίες εγρήγορσης στα επαγγελματικά σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, μία όψη που σε βγάζει από την αδράνεια και σε βοηθά να πιστέψεις πολύ περισσότερο στην δύναμη του νου! Σήμερα λοιπόν καταφέρνεις μέσω του λόγου σου να πετύχεις όλα όσα θέλεις, διώχνεις μακριά τα ζιζάνια του μυαλού, δηλαδή τις αρνητικές σου σκέψεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα καταφέρνεις και είσαι κερδισμένος στους στόχους σου! Παράλληλα η Σελήνη από τους Διδύμους προσφέρει και στιγμές ερωτικής απόλαυσης.

Ιχθύς
Αγαπητέ μου Ιχθύ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, και εσύ επιτέλους ανακουφίζεσαι ψυχικά από το λύσιμο μίας επαγγελματικής ή οικονομικής εκκρεμότητας. Ενδυναμώνεσαι γιατί αισθάνεσαι ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου και ότι τα παθήματα πλέον σου γίνονται μαθήματα και … δεν θα την ξαναπατήσεις. Παράλληλα με την Σελήνη από τους Διδύμους, ενδείκνυται σήμερα ο ευχάριστος χρόνος με την οικογένεια και συνειδητοποιείς ότι με κάποιους ανθρώπους είσαι άρρηκτα συναισθηματικά δεμένος!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα