LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σου προσφέρει μία ξαφνική ευχάριστη έκπληξη και διέξοδο, για να μπορέσεις να πάρεις κάποια χρήματα στα χέρια σου! Οι όμορφες αλλαγές της ημέρας σε βοηθούν να ξαλαφρώσεις από το συνεχόμενο «αγκομαχητό» σε εργασία – οικονομικά! Η Σελήνη από την Παρθένο σε στηρίζει σήμερα να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου, τις υποχρεώσεις σου, ενώ η σχολαστικότητά σου θα σε βοηθήσει να τα τακτοποιήσεις όλα με ακρίβεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Πέμπτη είναι μία όμορφη, ρομαντική αλλά και ανανεωτική ημέρα για σένα! Το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, σου φέρνει μία ευχάριστη έκπληξη από φιλικό πρόσωπο, δέχεσαι μία πρόταση, κάνεις μία όμορφη αλλαγή, πρωτοτυπείς και ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σου προσφέρει πολλές ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά σου, ενώ η δημιουργικότητά σου αγγίζει κόκκινο και σε βοηθά να έχεις μία άκρως παραγωγική μέρα !

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να έχεις ξαφνική ανάδειξη στα επαγγελματικά σου! Είναι μία καλή μέρα για μία ξαφνική πρόταση για δουλειά, για μία νέα πρωτοποριακή ιδέα που θα δώσει άλλο αέρα στην εργασία σου, ενώ ως το τέλος της ημέρας θα καταφέρεις να απαλλαγείς και από ένα πρόβλημα που σε ταλάνιζε! Παράλληλα, η οικογένεια είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα, είναι καλό διάστημα να λυθούν συγγενικές διαφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα όλη μέρα θα μου είσαι με χαμόγελα και με αισιόδοξη διάθεση. Σε αυτό θα συντελέσει το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μία όψη που θα φέρει ξαφνικό ερωτικό μήνυμα, πρόταση για διασκέδαση, γνωριμία με νέα πρόσωπα, έντονη κοινωνική δικτύωση! Είσαι αγαπητός και περιζήτητος παντού! Παράλληλα η εκφραστικότητά σου και οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν σήμερα να κλέψεις εντυπώσεις τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά!

ΛΕΩΝ

Λιονταράκι μου αγαπημένο, για σήμερα το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου προσφέρει ξαφνική άνοδο στα οικονομικά σου, αλλά και ευκαιρίες για νέα καινοτόμα βήματα στα επαγγελματικά σου! Είναι η ώρα να κάνεις μία σημαντική αλλαγή που θα σε ανεβάσει προσωπικά, κοινωνικά, επαγγελματικά! Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, συμβάλει στο να νιώσεις στην πορεία της ημέρας περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, γιατί αναλογίζεσαι ότι επιτέλους τα κατάφερες και ξεπέρασες κάποια εμπόδια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λιονταράκι μου αγαπημένο, για σήμερα το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου προσφέρει ξαφνική άνοδο στα οικονομικά σου, αλλά και ευκαιρίες για νέα καινοτόμα βήματα στα επαγγελματικά σου! Είναι η ώρα να κάνεις μία σημαντική αλλαγή που θα σε ανεβάσει προσωπικά, κοινωνικά, επαγγελματικά! Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, συμβάλει στο να νιώσεις στην πορεία της ημέρας περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, γιατί αναλογίζεσαι ότι επιτέλους τα κατάφερες και ξεπέρασες κάποια εμπόδια!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, τα αγαθά κόποις κτώνται και αυτή την Πέμπτη έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείς ηθικά και οικονομικά για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα! το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να λάβεις χρήματα μέσω μίας έξτρα εργασίας, ενός δώρου ή ενός μπόνους! Η όψη αυτή όμως μπορεί να φέρει και την επίλυση ενός εργασιακού ζητήματος που είχε φορτίσει πολύ την ψυχολογία σου το περασμένο διάστημα! Σε κάθε περίπτωση η μέρα είναι ιδανική για να κλείσεις εκκρεμότητες και να αφιερώσεις το βράδυ σου για έναν προσωπικό απολογισμό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία και τον μαγνητισμό σου, ενώ το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σου προσφέρει ξαφνικές ερωτικές εκπλήξεις που θα σε ανανεώσουν! Η μέρα είναι ιδανική για μία νέα σχέση, για μία νέα πλοκή σε μία γνωριμία ή σε έναν δεσμό που διατηρείς, σε κάθε περίπτωση ξαφνιάζεσαι συναισθηματικά και το απολαμβάνεις! Επιπλέον για σήμερα άκουσε την μία ενός καλού σου φίλου, θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα θα δεις ότι η ψυχολογία σου θα είναι στα πάνω της, ενώ οι όμορφες αλλαγές στην καθημερινότητά σου , θα σε κάνουν να νιώσεις δύναμη και ευρωστία! Το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου προσφέρει βελτίωση των συνθηκών στο σπίτι και στην οικογένεια αλλά και όμορφες ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς. Παράλληλα με την Σελήνη να κινείται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, κάθε φιλοδοξία σου μπορεί να γίνει πράξη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα αφήνεσαι για λίγο στα μονοπάτια της καρδιάς και λειτουργείς και εκφράζεσαι πιο ανοιχτά, συναισθηματικά αλλά και αυθόρμητα. Το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσφέρει σήμερα ξαφνικές ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις, απρόσμενες ειδήσεις για χρήματα, ενώ το μυαλό σου καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις. Επιπλέον αρχίζουν να γυρίζουν στο μυαλό σου ιδέες για ένα ταξίδι,μία εκδρομή ή ακόμα και για ένα σεμινάριο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα ετοιμάσου … θα πάρεις λεφτάκια από εκεί που δεν το περιμένεις! Είναι μία μέρα που το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου προσφέρει ξαφνικές ευκαιρίες για να τονώσεις το εισόδημά σου, αλλά και για να λάβεις υποστήριξη από οικεία σου πρόσωπα! Νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα, εμπιστοσύνη και κάποια πράγματα στην ζωή σου αρχίζουν να καταλαγιάζουν και έτσι μπορείς να νιώσεις ξαλαφρωμένος από τα δεινά των τελευταίων μηνών!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι η μέρα σου, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και η μέρα σου είναι γεμάτη από ξαφνικές κατακτήσεις ερωτικές αλλά και … οικονομικές. Δραπετεύεις από την ρουτίνα, σχεδιάζεις νέα πράγματα, δέχεσαι μήνυμα πρόκληση που σε ανεβάζει πολύ και γύρω σου κυριαρχεί αέρας ανανέωσης! Παράλληλα η Σελήνη από την Παρθένο τονώνει πολύ παραπάνω την ανάγκη για συναισθηματική συντροφικότητα!

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα