Γενικά

Κριέ μου, σήμερα η Δευτέρα φέρνει πολλαπλές εξελίξεις, αφού παρατηρούνται σημαντικές μεταβολές στον ουρανό που σε επηρεάζουν άμεσα! Καταρχήν, η Σελήνη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και σε καθιστά λιγάκι εγωκεντρικό κι ανταγωνιστικό. Την ίδια χρονική στιγμή, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς σε κάνει πιο συναισθηματικό, μα και διακριτικό με την αισθηματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα, γιατί θα σε φέρει σε επαφή με συναρπαστικές προσωπικότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μέσα από πολλαπλές επαφές, μπορείς να βρεις έναν έρωτα ακόμη κι από διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο. Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα σου προσφέρει ευχάριστες εξελίξεις, μακριά από τα φθονερά μάτια των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, αν θέλεις σημαντικές μεταβολές, καλό θα είναι να στραφείς προς φίλους και γνωστούς που είναι ικανοί να σε δικτυώσουν κατάλληλα. Απόφυγε τον εμφανή ανταγωνισμό κι επικεντρώσου στο πώς εσύ να γίνεις καλύτερος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Δευτέρα έφτασε, αλλά δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς λεπτό! Υπάρχουν αρκετές μεταβολές στον Ουρανό, όπως η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων, που θα σου επιτρέψει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να καταφέρεις τους στόχους σου. Βέβαια, προτιμάς να δράσεις διακριτικά, μιας και η Σελήνη στον Κριό σε παρακινεί για κάτι τέτοιο. Αντίστοιχα, το εξάγωνο μεταξύ Πλούτωνα κι Ερμή εντείνει την φιλοδοξία σου να επιτύχεις στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο της έξαρσής της σε βοηθά να έχεις πολύ θετικές και σημαντικές εξελίξεις. Γνωρίζεις τον κατάλληλο κόσμο, οι ευχές σου πραγματοποιούνται ή αν έχεις δεσμό καλλιεργείται σε αυτόν η αμοιβαιότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι πολλαπλά ευνοημένος τομέας, όχι μόνο χάρη στις θετικές όψεις, αλλά και στην ικανότητά σου να γνωρίζεις πότε να δράσεις στο παρασκήνιο και πότε να βγεις μπροστά. Έχεις τρομερές ιδέες, εκμεταλλεύσου τις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, όπως καταλαβαίνεις η Δευτέρα σου αναμένεται να έχει ένα σωρό εξελίξεις με τις πολλαπλές αστρολογικές μεταβολές. Ξεκινώντας από την Σελήνη που σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, είναι λογικό να θέλεις να καλοπεράσεις και να ηγηθείς. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σου δωρίζει απίστευτες δυνατότητες κοινωνικής προβολής, ενώ το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα σου επιτρέπει περισσότερη κοινωνικοποίηση. Συζητάς για πολύ εξεζητημένα θέματα με τις παρέες σου και μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά ενδέχεται να προκύψουν λίγες ευκαιρίες όσο παραμένεις εξωστρεφής. Είναι μία άριστη ημέρα να βγεις έξω με το άλλο σου μισό ή να ζητήσεις από γνωστά πρόσωπα να σε φέρουν σε επαφή με τον κατάλληλο κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο πιο ευνοημένος τομέας όλων. Οι επαγγελματικές σου ιδέες είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, οι ενδυναμωμένες ηγετικές σου ικανότητες αρκούν για να κάνεις καλή εντύπωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η Σελήνη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, σήμερα Δευτέρα επισκέπτεται τον Κριό! Αυτό για εσένα δείχνει αυξημένη δίψα για αναγνώριση κι επιτυχία μέσα από προσωπική προσπάθεια. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σε υποστηρίζει ψυχολογικά και διεκδικείς πολύ σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης των οριζόντων σου, όπως ένα επαγγελματικό άνοιγμα, ένα ταξίδι ή άλλες ευχάριστες εμπειρίες. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, αποτελεί μοναδική ευκαιρία να γεμίσεις την τσέπη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δε δίνεις ιδιαίτερη σημασία, αφού είσαι απορροφημένος από τη δουλειά σου. Πάντως, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες με το ταίρι σου ή κάποιες ερωτικές περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δρας λίγο πιο ανταγωνιστικά στον εργασιακό σου χώρο, οπότε καλό θα είναι να προσέξεις μην τυχόν δημιουργήσεις εχθρούς. Πάντως, θα έχεις δυνατότητες να δουλέψεις προς μία προαγωγή ή μία αύξηση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, έρχεται μία αισιόδοξη, φιλόδοξη, δυναμική κι ερωτική Δευτέρα για εσένα, χάρη στις πολλαπλές αστρολογικές μεταβολές. Η Σελήνη στον Κριό σου χαρίζει τρομερή εσωτερική δύναμη και σε κάνει πρόθυμο να δώσεις μάχη για τα ιδανικά σου. Αντίστοιχα, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανεβάζει τον ερωτισμό σου, μα και το ταλέντο σου στο να εντοπίζεις πηγές εσόδων. Μαζί, το εξάγωνο Ερμή και Πλούτωνα σου δίνει ευκαιρίες νέων γνωριμιών με ανθρώπους που έχουν πολύ λίγα κοινά μαζί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για τα αισθηματικά σου έφτασε ένα τρομερά θετικό διάστημα, όπου γνωρίζεις κόσμο που αλλάζει τα δεδομένα σου. Αν έχεις δεσμό, πλέον περνάτε σε ένα άλλο επίπεδο, κατά το οποίο αναπτύσσεται οικειότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, η εύνοια μπορεί να προκύψει από το εξωτερικό περιβάλλον. Έρχεσαι σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, την κατάλληλη στιγμή. Οι έντονες ηγετικές σου ικανότητες κάνουν τους άλλους πρόθυμους να σε ακολουθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, ετοιμάσου για την έναρξη ενός ευνοϊκού διαστήματος από σήμερα Δευτέρα, αφού η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, απέναντί σου, προσφέρει τρομερές δυνατότητες στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Την ίδια χρονική στιγμή, όμως, η Σελήνη από τον Κριό εντείνει κάποιες ανασφάλειές σου και καλείσαι να διατηρήσεις την λογική και την ψυχραιμία σου. Πάντως, το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα θα σε υποστηρίξει αν σκοπεύεις να εργαστείς πιο σκληρά προκειμένου να βγάλεις πιο πολλά χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ο ερωτισμός σου είναι πράγματι ανεβασμένος, αλλά πρόσεξε μην τυχόν οι ανασφάλειές σου θέσουν εμπόδια στα αισθηματικά σου. Είναι απαραίτητο να εκφράσεις με γλυκό τρόπο όσα αισθάνεσαι για να φέρεις το αγαπημένο σου πρόσωπο κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς, σήμερα, να τα δώσεις όλα στα επαγγελματικά σου και να εκφράσεις τις ιδέες σου. Τα αποτελέσματα της σημερινής σου σκληρής προσπάθειας θα έχουν θετικά αποτελέσματα στην οικονομική σου κατάσταση μακροπρόθεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα σου προσφέρονται σημαντικές αισθηματικές επιτυχίες ή η δυνατότητα να επικοινωνήσεις σε βάθος με τα παιδιά σου, εφόσον έχεις, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα. Η ίδια όψη, θα σε βοηθήσει να επιφέρεις σταθερότητα στο οικογενειακό περιβάλλον, καλλιεργώντας ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αυξάνει την αποφασιστικότητά σου. Επιπροσθέτως, η είσοδος του κυβερνήτη πλανήτη σου, Αφροδίτης, εισέρχεται στους Ιχθείς, χαρίζοντάς σου μεγαλύτερη ενεργητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, αφού σήμερα σου παρουσιάζονται πολυάριθμες ευκαιρίες για καινούριες επαφές ή την αναθέρμανση του δεσμού που ήδη διατηρείς. Παράλληλα, είσαι σε θέση να σκεφτείς ρομαντικά και πρακτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας μπορεί επίσης να εκδηλώσει θετικά στοιχεία μέσα από την έκφραση των δικών σου ιδεών. Είσαι επικεντρωμένος στην τακτοποίηση των αρμοδιοτήτων σου, δίχως να χάνεις τη δημιουργικότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, είναι μία υπέροχη Δευτέρα σήμερα, αφού η είσοδος του κυβερνήτη των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών, Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων! Με απλά λόγια ξεκινά ένα διάστημα μεγάλης εύνοιας που προκύπτει από το εξωτερικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη στον Κριό σε καθιστά πιο διεκδικητικό και τακτοποιείς πιο γρήγορα τις δουλειές σου. Έτσι, αντίστοιχα, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα σου επιτρέπει περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια, έχοντας τελειώσει τις δουλειές σου στην ώρα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου ξεκινούν και γίνονται ολοένα και πιο ευνοϊκά. Κάνεις πολύ σημαντικές επαφές, έχεις ιδιαίτερα ανανεωτικά φλερτ, ενώ αν έχεις δεσμό, οι ρομαντικοί διάλογοι δίνουν και παίρνουν. Ώρα να ξαναερωτευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά είσαι πολύ υπεύθυνος και συνδυάσεις ποιότητα με ταχύτητα. Ο επαγγελματισμός σου είναι αυξημένος και το αξιόπιστο και ικανό πρόσωπο που προβάλλεις σε πελάτες και συνεργάτες είναι ο λόγος που όλοι σε εμπιστεύονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, αρχίζεις και ηρεμείς λίγο – λίγο στο σπίτι, μιας και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ικανοποίησης, εισέρχεται στους Ιχθείς. Το κλίμα στην οικογένεια γλυκαίνει κατά πολύ. Συγχρόνως, η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε βοηθά να γίνεις πιο αυθόρμητος στην ερωτική σου ζωή ή να παίξεις περισσότερο με τα παιδιά σου. Η Δευτέρα με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα είναι θα σου δωρίσει αισθηματικές ευκαιρίες, γνωριμίες ή πιο υγιή έκφραση των συναισθημάτων και της δημιουργικότητάς σου σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση και καλό θα είναι να μην αφήσεις την ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη, επενδύοντας στην επικοινωνία. Κοινωνικοποιήσου κι αναζήτησε ανθρώπους που είναι ικανοί να καταλάβουν τον συναισθηματισμό κι αυθορμητισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν επίσης να εκδηλώσουν θετικά γεγονότα, χάρη στο θάρρος που προβάλλεις, συνδυαστικά με τις πρωτοποριακές ιδέες σου. Τολμάς πρώτος και είναι λογικό να δεις πρώτος τα θετικά αποτελέσματα στο χώρο εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, έφτασε μία φαντασμαγορική ημέρα, όπου ο πλανήτης της έμπνευσης, της διασκέδασης και των ερωτικών σου βρίσκεται στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων. Η Δευτέρα σε βρίσκει με κέφι και θέληση για συναισθηματική έκφραση. Μαζί, η Σελήνη από τον Κριό, ίσως σε κάνει λιγάκι πιο απότομο απέναντι στα υπόλοιπα οικογενειακά μέλη και θα χρειαστεί προσεκτική μεταχείριση. Βέβαια, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, υλική και ψυχική, στρεφόμενος προς την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γνώμονας με τον οποίο κάνεις επιλογές σήμερα στα αισθηματικά σου είναι η σταθερότητα. Ακόμη κι αν δείχνεις εξωστρεφής κι αυθόρμητος, προτεραιότητά σου είναι να κτίσεις γερά θεμέλια στο δεσμό που διατηρείς ή να δημιουργήσεις έναν νέο με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα ακίνητο ή να ζητήσεις χρηματική υποστήριξη από κάποιο συγγενικό πρόσωπο για να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Παράλληλα, μπορείς να εντοπίσεις νέες δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, η Δευτέρα έφτασε, αλλά δεν θα φέρει τη βαρεμάρα της αρχής μίας οποιασδήποτε εβδομάδας. Αντίθετα, η Σελήνη στον Κριό σου προσφέρει την απαραίτητη θέληση να επικοινωνήσεις, να συναντήσεις κόσμο και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα. Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, στοιχείο που δείχνει πως για εσένα ξεκινά από σήμερα μία περίοδος ψυχικής ενδυνάμωσης και οικονομικής ασφάλειας. Πέρα από αυτά, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα είναι ικανό να σου δωρίσει πολλαπλές ευκαιρίες εκπαίδευσης ή νέων συμφωνιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά τα προσεγγίζεις με λίγο απότομο τρόπο, επομένως η συμβουλή της ημέρας είναι να χαλαρώσεις και να επιτρέψεις κι από την άλλη πλευρά να σου δείξει σημάδια ενδιαφέροντος πριν ‘ορμήσεις με τα μούτρα΄.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται κατά πολύ. Στρέψου προς τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο για να μπορέσεις να βρεις νέες συμφωνίες ή να συλλέξεις πληροφορίες που θα σε κάνουν αργότερα πιο ικανό και προσεκτικό επαγγελματία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, μπορεί σήμερα να είναι Δευτέρα, μα για εσένα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο λάμπεις! Η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και σιγά – σιγά σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου οι οποίες θα σε ανανεώσουν και ψυχολογικά. Κάνεις, παράλληλα και κινήσεις για να αυξήσεις την ευεξία σου. Η Σελήνη στον Κριό, ενδεχομένως να σε καταστήσει σπάταλο με τα χρήματά σου, αλλά το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Πλούτωνα και Ερμή είναι ικανό να σε αποζημιώσει μέσα από οικονομικές ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λάμπεις, είσαι πιο γοητευτικός, μα και τυχερός στα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο μπορεί είτε να ανανεώσει το συναίσθημα της σχέσης σου, είτε να σε φέρει σε επαφή με έναν καινούριο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι καλό να καταφύγεις σε τυχόν παρασκηνιακή δράση. Αν το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά σου αυξάνονται, καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε κινήσεις επίδειξης όσων έχεις καταφέρει, αποτρέποντας κρυφές έχθρες.

oroskopos.gr