LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ ο Άρης – ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου – σήμερα Τρίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι απόλυτα λογικό ότι μπαίνεις σε μία περίοδο μεγάλης εξωστρέφειας, ενώ θα σου φανεί ‘παιχνιδάκι’ να επιτύχεις αρκετούς στόχους σου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συναντά τον Ποσειδώνα με την ευεργετική όψη εξαγώνου, χαρίζοντάς σου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις παρασκηνιακά κάποιες φιλοδοξίες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, διατηρώντας σε καλά επίπεδα το ένστικτό σου, οπότε και κάνεις σωστές επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε φίλε Ταύρε, σήμερα ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό αποτελεί για εσένα την έναρξη μιας ιδιαίτερα φιλόδοξης περιόδου όπου η ενέργειά σου θα είναι δοσμένη στην καριέρα και στην καταξίωσή σου. Η Τρίτη, επίσης, έχει την κορύφωση του εξαγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, οπότε θα σου εμφανιστούν διάφορες ευκαιρίες για περαιτέρω κοινωνικοποίηση. Γνωρίζεις φίλους, κανονίζεις εξόδους και στα λόγια σου είσαι πολύ μετρημένος. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε κάνει ιδιαίτερα προσεκτικό σχετικά με το ποια κομμάτια της προσωπικότητας και της προσωπικής σου ζωής πρέπει να αποκαλύψεις ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένε φίλε Δίδυμε, ο Άρης σήμερα περνά στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζοντας μία άκρως επεκτατική και αισιόδοξη περίοδο για σένα, όπου θα ικανοποιήσεις την δίψα σου για νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις, νέα σχέδια, ενώ θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις και την δυναμική σου! Αν επιθυμείς να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να σπουδάσεις, φαίνεται να υπάρχει εύνοια και μάλιστα μεγάλη. Το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα ενδυναμώνει τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου και έχεις την ευκαιρία σήμερα να ηρεμήσεις ψυχολογικά από εκκρεμότητες που είχες . Συγχρόνως, η Σελήνη από τον Κριό σε κάνει πιο δυναμικό αλλά και απερίσκεπτο σε όσα λες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου οπότε και για εσένα σταματά μια περίοδος εντάσεων, όμως ξεκινά ένα διάστημα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειές σου αλλά και τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα που δεν θα λείψουν. Ο ερωτισμός σου είναι ανεβασμένος στα ύψη. Συγχρόνως, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σου προσφέρει πολλαπλές ερωτικές επιτυχίες. Η Τρίτη σου είναι σε γενικές γραμμές καλή και η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε βοηθά να εξισορροπήσεις επαγγελματικά και αισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα ο Άρης περνά απέναντί σου στο ζώδιο του Υδροχόου οπότε ξεκινά μια περίοδος αρκετών εντάσεων αλλά και μεγάλου ερωτισμού. Εξωτερικοί παράγοντες σε κινητοποιούν για να καταφέρεις πράγματα που δεν τολμούσες τόσο καιρό. Η Τρίτη έχει και την κορύφωση μεταξύ του εξαγώνου της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα. Αυτό για εσένα δείχνει σημαντικές δυνατότητες ανέλιξης στον εργασιακό χώρο, ενώ μπορείς ναι διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού αυξάνει την εσωτερική σου δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε μου, ο Άρης πλέον περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, συνεπώς για εσένα σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου τακτοποιείς υποχρεώσεις και τελειώνει το διάστημα έντονου ερωτισμού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα συναντήσεις αισθηματικές ευκαιρίες την Τρίτη. Το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα σου χαρίζει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις έναν νέο έρωτα ή να ενδυνάμωσης έναν υφιστάμενο. Αν το επάγγελμά σου είναι καλλιτεχνικό, σήμερα θα σημειώσεις θετική πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε φίλε Ζυγέ, σήμερα ο Άρης περνά στον Υδροχόο, άρα για εσένα ξεκινά ένα διάστημα έντονου ερωτισμού και τελειώνει η περίοδος των έντονων ανασφαλειών και εντάσεων στο σπίτι. Την Τρίτη κορυφώνεται και το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα οπότε και εσύ μπορείς να τακτοποιήσεις μερικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι ή τη δουλειά σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σου προσφέρει περαιτέρω κοινωνικοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σπουδαία ημέρα για σένα η σημερινή, αφού ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζοντας μία περίοδο δράσης και ανακατατάξεων σε θέματα προσωπικά – επαγγελματικά! Προσοχή ωστόσο στην οξυθυμία και την βιασύνη, γιατί θα δυσκολεύεσαι να «κοντρολάρεις» τις παρορμήσεις σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες για ένα καινούργιο φλερτ, μια καινούργια γνωριμία, έναν νέο έρωτα ή ακόμη και μια καινούρια δημιουργική δραστηριότητα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού στρέφει την προσοχή σου στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και παραμένεις πολύ συνεπής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε Τοξότη, για εσένα πλησιάζει μια πάρα πολύ θετική ημέρα με τον Άρη να μεταβαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είσαι διαρκώς και σε κίνηση και επικοινωνία, βιάζεσαι όμως να κρίνεις καταστάσεις και πολλές φορές βιάζεσαι και να μιλήσεις, χρειάζεται να ενισχύσεις την αυτοσυγκράτησή σου για να μην υπάρξουν λεκτικές κόντρες. Θα χρειαστεί, βέβαια, επίσης να προσέχεις και τον τρόπο που οδηγείς. Από την άλλη, οικονομικές ευκαιρίες θα σου φέρει το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, όσο παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού αυξάνει κατακόρυφα τη δημιουργικότητα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε φίλε Αιγόκερε, σήμερα η Τρίτη σε καθιστά αρκετά τυχερό αφού το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο με τον Ποσειδώνα σου προσφέρει πολλές δυνατότητες κινητοποίησης, συζητήσεων και φλερτ. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου οπότε μπορεί να είσαι λίγο πιο σπάταλος με τα χρήματα σου το επόμενο διάστημα. Την ίδια χρονική στιγμή, βέβαια, δεν αποκλείεται να γίνεις και πιο διεκδικητικός με όσα σου ανήκουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε κάνει ελαφρώς πιο εσωστρεφή και βιώνεις εσωτερική ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε φίλε Υδροχόε, ο Άρης πλέον εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο οπότε η Τρίτη σου αποτελεί την έναρξη μεγάλης κινητοποίησης. Ενδεχομένως τα νεύρα σου να είναι αυξημένα, αλλά το καλό νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προσφέροντας ανακούφιση σημαντική για ζητήματα οικονομικά. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να εισχωρήσεις βαθιά μέσα στην ψυχή σου και να κατανοήσεις τις πραγματικές ανάγκες της, παραμερίζοντας οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής. Σήμερα χρειάζεται να προσέξεις πώς μιλάς στους άλλους μιας και η Σελήνη στον Κριό σου χαρίζει έναν γρήγορο αλλά και κοφτό λόγο.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε φίλε Ιχθύ σήμερα Τρίτη ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου οπότε και εσύ βρίσκεσαι σε μια φάση εσωτερικής έντασης. Προσπάθησε να μην παίρνεις προσωπικά όσα σου λένε και προτίμησε να δράσεις στο παρασκήνιο προς το παρόν. Το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς, ερχόμενος σε επαφή με άτομα που θα μπορέσουν να συνδεθούν βαθιά μαζί σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού βέβαια σε κάνει ελαφρώς σπάταλο.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα