LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου;

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο, Κριέ μου, σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια σήμερα. Βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω υποδηλώνει σημαντικές ευκαιρίες και αναγνώριση στον επαγγελματικό σου χώρο. Άρα κατά τη διάρκεια της Τρίτης απαιτείται να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και να διαμοιράσεις επαρκώς την ενέργειά σου στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά. Ο στόχος σου είναι να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την εύνοια που σου προσφέρει το πλανητικό τοπίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Tαύρε σήμερα η Τρίτη πρόκειται να είναι ευνοϊκή ημέρα για σένα, χάρη στην Αφροδίτη που εισέρχεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω. Φιλοσοφείς με μια πάρα πολύ αισιόδοξη νότα τη ζωής σου και βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Συνάμα μπορείς να δεχθείς εύνοια σε θέματα σπουδών ταξιδιών και γενικότερα έχεις καινούργιες εμπειρίες και περιπέτειες. Συνδυαστικά, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα Τρίτη με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και Σελήνη στον Καρκίνο. Αυτό για εσένα μεταφράζεται ως μια τονισμένη ανάγκη να ενδυναμώσεις την οικονομική και ψυχολογική σου κατάσταση. Σήμερα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να ανεξαρτητοποιηθείς πλήρως και να σταθείς στα δικά σου πόδια. Ως επακόλουθο είναι πολύ φυσιολογικό να γίνεσαι πιο φιλόδοξος, αλλά τελικά μπορεί να καταλήξεις και λίγο φιλάργυρος. Εντοπίζεις νέες πηγές εσόδων και η μέρα είναι καλή για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία εφόσον είσαι στην ανάγκη και την διάθεση να εργαστείς με τον εαυτό σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Τρίτη σου επιφυλάσσει πανέμορφα νέα, γιατί όχι μόνο η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντί σου στον Αιγόκερω, αλλά η Σελήνη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, βρίσκεται επάνω σου. Το ένστικτό σου είναι ενδυναμωμένο και κάνεις πολύ σωστές επιλογές αναφορικά με το ποιον πρέπει να εμπιστευτείς. Σήμερα η ημέρα είναι άριστη για να ανανεώσεις την ψυχολογία αλλά και την εμφάνισή σου ψωνίζοντας καινούρια ρούχα ή κάνοντας ένα καινούριο χτένισμα στα μαλλιά σου.

ΛΕΩΝ

Τρομερή ικανοποίηση σου φέρνει η συγκεκριμένη ημέρα φίλε Λέοντα ακριβώς επειδή η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω ομορφαίνει την καθημερινότητά σου. Κατά την Τρίτη παρατηρείς, λοιπόν, ότι οι συνθήκες εργασίας σου γίνονται ολοένα και καλύτερες, ενώ δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις και μια καλύτερη θέση. Οι υποχρεώσεις σου ακόμη κι αν είναι αυξημένες θα βρεις χρόνο να τις ολοκληρώσεις επιτυχώς. Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου δείχνει την ανάγκη σου να αποτραβηχτείς από τα προβλήματα του έξω κόσμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία φοβερή ημέρα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Παρθένε, αφού η σύνοδος Ηλίου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου προσφέρει άπειρη έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και διάθεση για φλερτ. Ο ερωτισμός σου είναι ασυνήθιστα αυξημένος, όμως δεν επιλέγεις να εκφραστείς λεκτικά στον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου ή την οικογένειά σου. Προτίμησε να εκφραστείς με πράξεις. Επίσης, η ημέρα είναι άριστη για να ανακαλύψεις συναρπαστικά χόμπι και να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, έρχεται μια λαμπρή Τρίτη για εσένα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και μαζί της η Σελήνη να βρίσκεται σε εκείνο του Καρκίνου. Η μοναδική σου πρόκληση για την ημέρα είναι η εξισορρόπηση μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Από τη στιγμή που ξεπεράσεις αυτή τη σύγχυση, θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς το αστρολογικό τοπίο και την εύνοιά του στο έπακρο προς όφελός σου. Το κλίμα μέσα στο σπίτι γίνεται πιο ευνοϊκό και όμορφο. Έρχεστε πιο κοντά μεταξύ σας τα οικογενειακά μέλη, ενώ δεν λείπουν οι επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε Σκορπιέ, η Τρίτη σου θα είναι αρκετά ευνοϊκή χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, συνδυαστικά με την Σελήνη που είναι στον Καρκίνο. Ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους είτε στον εργασιακό χώρο είτε στην προσωπική σου ζωή, είναι πολύ υπεύθυνος και ειλικρινής. Εμπνέεις εμπιστοσύνη σε φίλους, συνεργάτες, οικογένεια και σύντροφο και όλοι με την σειρά τους σπεύδουν να σε υποστηρίξουν προς κάθε σου προσπάθεια. Διακρίνεσαι από αρκετή αισιοδοξία, η οποία σε κάνει να λάμπεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η Τρίτη φέρνει την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, συνδυαστικά με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Είναι πολύ λογικό να δώσεις σήμερα τεράστια σημασία σε ζητήματα οικονομικών και ψυχολογικής ασφάλειας. Υπάρχουν κάποια κληρονομικά θέματα που σε απασχολούν και ημέρα θα σου χαρίσει τη δυνατότητα να τα επιλύσεις. Ελκύεις το χρήμα πολύ πιο εύκολα στη ζωή σου, είτε αυτό προέρχεται από προσωπική εργασία, είτε από εξωτερική βοήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, χαμόγελα ικανοποίησης σου προσφέρει η Τρίτη, χάρη στην Αφροδίτη που εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, συνδυαστικά με τη Σελήνη στο απέναντι σου, τον Καρκίνο. Σήμερα δίνεις τεράστια σημασία στην προσωπική σου ολοκλήρωση και ταυτόχρονα στο να προσφέρεις χαρά στους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Ανανεώνεις την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, κάνεις σωστές επιλογές βάζοντας κατάλληλους ανθρώπους στην καθημερινότητά σου κι επενδύοντας χρόνο σε πράγματα που σου προσφέρουν ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Τρίτη, Υδροχόε, θα σε κάνει λιγάκι μοναχικό, μιας και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω και η Σελήνη από εκείνο του Καρκίνου σε ωθούν επικεντρωθείς στην προσωπική σου εξέλιξη και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ευεξία ή να ξεκινήσεις ψυχανάλυση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να προσκολλάσαι στο παρελθόν και να αναλύεις τα άσχημα γεγονότα τα οποία πια έχουν περάσει. Προστάτευσε την ψυχολογία σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, η Τρίτη σου θα είναι υπέροχη χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και ταυτόχρονα την Σελήνη στον Καρκίνο. Είσαι πολύ κοινωνικός, κανονίζεις όμορφες εξόδους, συναντάς ανθρώπους που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, ενώ μέσα σε όλο αυτό δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει την πόρτα ένας καινούργιος έρωτας. Είσαι τρομερά δημιουργικός και η έμπνευσή σου χτυπάει κόκκινο. Αυτό σε βοήθα στα επαγγελματικά σου καθώς και στην επίδειξη των ταλέντων σου.

Oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα