LifestyleΠαιδί

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπημένε μου Κριέ, η συμβουλή της ημέρας είναι να μην γίνεις σπάταλος με τα χρήματα σου μιας και η Σελήνη από τον Ταύρο σε παρασύρει σε υπερβολές και λανθασμένες αποφάσεις. Η Τετάρτη σου σε καθιστά τρομερά αισιόδοξο, με ισχυρή αυτοπεποίθηση, αλλά δεν είσαι απαραίτητα καλός σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Καλό είναι να αποφύγεις να πεις πράγματα που δεν εννοείς, διότι μια αντιπαράθεση σε περιμένει μέσα στην ημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αυξημένη σιγουριά σου είναι ο λόγος για τον οποίο προβλέπεται πως θα σημειώσεις πολλαπλές επιτυχίες στον έρωτα. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση όπως αντίστοιχα και η ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχετικά με τα οικονομικά σου δεν αισθάνεσαι πίεση αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα κάποια αναπάντεχα έξοδα ή μια περιττή αγορά κάποιου αχρείαστου προϊόντος μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Στη δουλειά σου κινείσαι αργά, προσεκτικά και σταθερά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπημένε Ταύρε η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο, σήμερα Τετάρτη και σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας. Το αρνητικό της στοιχείο είναι ότι επικεντρώνεσαι κατά πάρα πολύ στις δικές σου επιθυμίες, δρώντας αρκετά εγωιστικά κι αμετακίνητα. Προστάτευσε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις προσπαθώντας να βρεις τη χρυσή τομή όπου όλοι θα είστε χαρούμενοι. Τα υλικά αγαθά είναι όντως κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον και προσπαθείς να αποκτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα γεγονότα που ξεδιπλώνονται είναι θετικά. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι οξυμένες αλλά καλό θα είναι να φιλτράρεις μέσα σου οτιδήποτε είναι να ξεστομίσεις, αποφεύγοντας να πληγώσεις τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά το αστρολογικό σκηνικό μοιάζει να είναι με το μέρος σου. Μπορείς να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα η μία καινούργια συμφωνία, αφού μπορείς να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που σου φέρουν χρήμα κι ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπημένε Δίδυμε σήμερα έφτασε μια μοναχική ημέρα κατά την οποία βρίσκεσαι σε εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση. Η Σελήνη από τον Ταύρο σε φέρνει σε απόλυτη σύνδεση με τον ψυχισμό σου. Η Τετάρτη αποτελεί μία κατάλληλη στιγμή για παρασκηνιακή δράση κι εσύ επιλέγεις να μετρήσεις τα λόγια σου, στοιχείο που δεν συνηθίζεις. Σήμερα θα καταλάβεις πως το να ακούς είναι καμιά φορά πιο χρήσιμο από το να χαρίζεις πληροφορίες στους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα ενδέχεται να κάνεις κρυφές συναντήσεις ή να επιδιώξεις κάποια επανασύνδεση εφόσον αυτό ανήκει στα άμεσα πλάνα σου. Αν είσαι δεσμευμένος διατηρείς ιδιαίτερα χαμηλούς τους τόνους της προσωπικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά επιλέγεις να γίνεις από τους τύπους που κάθονται σε μια γωνία και εργάζονται με μόχθο, χωρίς να επιδεικνύονται. Σήμερα προτιμάς τις πράξεις, αφού δεν έχεις και πολλή όρεξη για μακροσκελείς συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπημένε μου Καρκίνε η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σήμερα Τετάρτη, σε καθιστά πιο δημοφιλή από ποτέ. Εκτός από αυτό θα κατορθώσεις να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα σου δείξουν τον δρόμο προς μια καλύτερη ζωή. Πραγματοποιείς στόχους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, γνωρίζεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες κι ως αποτέλεσμα διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σκέφτεσαι αρκετά πρακτικά, οπότε δημιουργείς φιλίες ελπίζοντας να κρατήσουν σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα ευνοηθεί εμφανώς, σήμερα, μιας και το αστρολογικό σκηνικό σε υποστηρίζει πολύ σε ζητήματα καινούργιων γνωριμιών. Σχετικά με εσένα που διατηρείς έναν δεσμό θα βελτιώσεις την ποιότητα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου οι περισσότερες εξελίξεις προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Μαζί, θα έχεις μια επιτυχία μέσα από την συνεργασία σου με άλλους ανθρώπους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπημένε μου Λέοντα για εσένα έρχεται μια λαμπερή και φιλόδοξη ημέρα χάρη στη Σελήνη που φιλοξενείται από το ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί κυρίως στα επαγγελματικά. Είσαι και αισθάνεσαι περισσότερο δημοφιλής, ενώ παράλληλα ο πρακτικός τρόπος σκέψης σου είναι ο λόγος για τον οποίο κατανοείς καλύτερα τις ανάγκες των πελατών σου ή της εταιρίας για την οποία εργάζεσαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική σου επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν φέρουν ιδιαίτερες εξελίξεις. Μοναδική εξαίρεση αποτελείς εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε έναν δεσμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σκέφτεσαι μήπως επισημοποιήσεις ή σταθεροποιήσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν πολλαπλές εξελίξεις όπου οι περισσότερες είναι θετικές. Σήμερα χρειάζεται οπωσδήποτε να επενδύσεις περισσότερο στην σταθεροποίηση της επαγγελματικής σου πορείας ή την προώθηση κάποιων δημιουργικών ιδεών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Ταύρου αυξάνει την αισιοδοξία σου περισσότερο από ποτέ. Η ημέρα αυτή σε ευνοεί σε περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια στο διάβασμα, την μελέτη τη φιλοσοφία ή να οργανώσεις ένα ταξίδι. Μπορείς να εξερευνήσεις τον κόσμο, να μάθεις σημαντικά πράγματα ή να αναζητήσεις καινούργιες εμπειρίες που θα σε καταστήσουν πιο δυνατό και σοφό άνθρωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι αρκετά απορροφημένος από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις σε συνδυασμό με την προσωπική σου αναζήτηση. Μοιάζει σαν να μένει περιορισμένος χρόνος για τα αισθηματικά σου κι έτσι έχεις αργές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση κι επιδιώκεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να επιδείξεις υπευθυνότητα σε κάθε υποχρέωση σου. Συνάμα, είναι καλή στιγμή να κάνεις μια επέκταση στην επιχείρησή σου ή να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι νέο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπημένε Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη στον Ταύρο είναι απολύτως λογικό να επενδύσεις σεβαστό χρόνο στην προσωπική σου αναζήτηση, στην προσπάθειά σου να αισθανθείς υλική ή και ψυχολογική ασφάλεια. Αν εδώ και καιρό ήθελες να τακτοποιήσεις κάποια θέματα κληρονομιάς, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου. Μπορείς, επιπροσθέτως, να προχωρήσεις προς ενέργειες που θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια, όπως η ψυχανάλυση ή η ουσιαστική επικοινωνία με τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου δεν αποκλείεται να έχεις μια γνωριμία που θα συμβάλλει θετικά στην ψυχολογία σου, όμως ταυτόχρονα οι συναισθηματικές εξάρσεις δεν λείπουν. Για εσένα που είσαι δεσμευμένος φρόντισε να αποφύγεις τις περιττές εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φαίνεται να είσαι πιο αισιόδοξος από ότι θα έπρεπε αναφορικά με τις επιχειρηματικές σου ιδέες και την επαγγελματική σου πορεία. Η ανάγκη σου να βγάλεις περισσότερα χρήματα μπορεί να σε ωθήσει να δράσεις φιλάργυρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπημένε Σκορπιέ, σήμερα η Τετάρτη είναι πολύ δυναμική χάρη στην Σελήνη στον Ταύρο, ακριβώς απέναντί σου. Έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τους άλλους σχεδόν διαισθητικά, οπότε όλοι γύρω σου νιώθουν αποδεκτοί. Η δημοτικότητά σου αυξάνεται κι εσύ το αντιλαμβάνεσαι άμεσα και το χρησιμοποιείς για να κάνεις περισσότερες επαφές ή να ζητήσεις χάρες. Το ένστικτό σου σε βοηθά να φέρεις στην ζωή σου τα κατάλληλα άτομα που θα συμβάλλουν θετικά στην καλλιέργεια μιας πιο θετικής ψυχολογίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά δρας αρκετά κτητικά, αλλά έχεις τη δυνατότητα να το καλλιεργήσεις και να προσεγγίσεις πιο ομαλά τον έρωτα. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις γνωριμίες ή να επιδιώξεις την ανανέωση του δεσμού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου οι πιο πολλές ευκαιρίες αναμένεται να προκύψουν από το εξωτερικό περιβάλλον. Έρχεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή και οι συνάδελφοί σου δείχνουν υποστηρικτικοί ως προς τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπημένε Τοξότη σήμερα Τετάρτη η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, οπότε και εσύ επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Έτσι, μπορείς και ολοκληρώνεις όλες τις δραστηριότητές σου, από τις πιο μεγάλες ως τις πιο ασήμαντες. Σκέφτεσαι πολύ πρακτικά και μολονότι η οργάνωση δεν είναι το φόρτε σου, η συγκεκριμένη ημέρα σε βοηθά να προγραμματίσεις πολλά πράγματα και να προλάβεις πολλές από τις ασχολίες σου. Στη δουλειά σου δείχνεις ιδιαίτερα φιλότιμος κι αυτό εκτιμάται από όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ, όμως με τον κίνδυνο να μην το διαχειριστείς σωστά, παραμένοντας επικεντρωμένος στην εργασία σου. Εσύ που είσαι δεσμευμένος κάνε λίγο χώρο στον έρωτα κι άσε λίγη δουλειά για μετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, δείχνεις ένα σοβαρό πρόσωπο και ολοκληρώνεις όλες τις αρμοδιότητές σου. Η υπευθυνότητα που επιδεικνύεις αργότερα θα σε επιβραβεύσει με ακόμη περισσότερη αναγνώριση κι ενδυνάμωση του ονόματός σου στον εργασιακό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα έφτασε μια άκρως ερωτική ημέρα για σένα με τη Σελήνη στον Ταύρο, ένα ζώδιο αρκετά φιλικό προς το δικό σου. Έχεις κάθε ευκαιρία την Τετάρτη για καινούργιες γνωριμίες έρωτες ή την ανανέωση του υφιστάμενου δεσμού που διατηρείς. Μπορείς συνάμα, να μπεις στη διαδικασία σκεφτείς αν θα ήθελες να κάνεις οικογένεια με τον άνθρωπο που είστε μαζί. Αν έχεις παιδάκια, έχεις την κατάλληλη ευκαιρία να επικοινωνήσεις δημιουργικά μαζί τους, να περάσετε χρόνο ή και να παίξετε μαζί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση. Βέβαια, θα χρειαστεί να προσέξεις τυχόν οικονομικές σπατάλες για χάρη του έρωτα. Έχεις καλές εξελίξεις ανεξάρτητα από την κατάστασή σου, όμως είσαι ελαφρώς ζηλιάρης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα η ημέρα είναι καλή προς εκμετάλλευση σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις επιχειρηματικά πλάνα. Η έμπνευσή σου είναι πολύ δυνατή και το πρακτικό σου μυαλό παράγει κερδοφόρες και φιλόδοξες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ φίλε Υδροχόε για σένα έρχεται μια σχετικά μοναχική ημέρα, αλλά από δική σου επιλογή. Η Τετάρτη έφτασε με μια Σελήνη στον Ταύρο που σε κάνει κι αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος. Επιλέγεις να περάσεις με οικεία πρόσωπα την ημέρα σου χωρίς πολλές εντάσεις και η οικογένειά σου είναι ο τομέας από τον οποίο αντλείς ασφάλεια και νιώθεις προστατευμένος. Ακόμη κι αν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου συναντούν εμπόδια, στρέψου προς συγγενικά άτομα για υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι ολοφάνερο πως έχεις την ανάγκη να αισθανθείς σταθερότητα. Με βάση αυτήν επιλέγεις τον μελλοντικό σου σύντροφο. Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να περάσεις μία ήρεμη ημέρα με το ταίρι σου στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόκειται για μια άριστη στιγμή για να ανανεώσεις και τακτοποιήσεις τον επαγγελματικό σου χώρο. Θα μπορέσεις να τον στολίσεις με τρόπο τέτοιο που να εκφράζει τα βασικότερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα αρκετό ενδιαφέρον έχει και για εσένα η Τετάρτη, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο σου προσφέρει τρομερή κινητικότητα και πολλές επικοινωνίες. Αναζητείς εμπειρίες, έχεις πολλή περιέργεια, ενώ αν επιθυμείς να προχωρήσεις σε ένα νέο συμβόλαιο, είναι η κατάλληλη στιγμή να το επιδιώξεις. Κάνεις συναντήσεις, σημαντικές συζητήσεις, ακούς νέα και μοιράζεις τα δικά σου. Οι μικρές χαρές της ζωής είναι εκείνες που σε ανανεώνουν και στις οποίες δίνεις την μεγαλύτερη βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να επιδιώξεις μια πολυπόθητη επανασύνδεση ή κρυφή συνάντηση ή να σου μιλήσει ένας παλιός ανεκπλήρωτος έρωτας. Για σένα που είσαι δεσμευμένος, προσπαθείς να κάνεις έντονες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά αναμένεται να επωφεληθείς μέσα από την συλλογή πληροφοριών και την διπλωματική επικοινωνία. Αν ασκείς ελεύθερο επάγγελμα μπορείς να διεκδικήσεις μια νέα συμφωνία, όμως θα παρουσιαστεί μία πόλωση από κάποιους πελάτες.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα