LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

Κριός

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σου, όπου θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες. Τι απίστευτη ευκαιρία που έχετε να συντονιστείτε στον ρυθμό της καρδιάς σας και να νιώσετε τα πράγματα που πρέπει να νιώσετε. Ίσως ανακαλύψετε κάτι νέο για τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για αυτοφροντίδα, προσωπική αξιολόγηση και στοχασμό για την ανάπτυξή σας. Είναι η τέλεια μέρα για να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Ταύρος

Μην είστε ευέξαπτοι. Μπορείτε εύκολα να ταραχτείτε τις επόμενες μέρες και να είστε σίγουροι ότι αυτή η αντίδραση είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας. Κάθε φορά που η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, μπορεί να θυμώνετε εύκολα και γρήγορα. Αντί να αφήνετε τα πράγματα να σας ενοχλούν, σκεφτείτε μια εναλλακτική αντίδραση. Αντιμετωπίστε τα με μια αίσθηση του χιούμορ.

Δίδυμοι

Μια φιλία μπορεί να αναπτυχθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν η Σελήνη μπει στον Κριό. Μην ξεχνάτε να σκέφτεστε πριν κάνετε κάτι, γιατί ό,τι έρχεται με ευκολία μπορεί να φύγει επίσης με ευκολία. Είναι καλό να αξιολογήσετε ένα άτομο για λίγο πριν το αφήσετε να μπει στη ζωή σας πολύ βαθιά ή γρήγορα. Οι γρήγορες φιλίες μπορούν να διαλυθούν ακόμα πιο γρήγορα και να γίνετε δυο ξένοι ξαφνικά αν τα θεμέλια της σχέσης δεν είναι στέρεα και σταθερά.

Καρκίνος

Έχετε τα εφόδια για να γίνετε ό,τι μπορείτε να είστε και παρόλο που σπάνια σας πειράζει να είστε στο παρασκήνιο αυτή η μέρα είναι πολύ διαφορετική. Θέλετε να πιστωθείτε μία επιτυχία, ειδικά αν πιστεύετε ότι έχετε κάνει όλη τη δουλειά για να καταφέρετε κάτι. Κάποιοι μπορεί να δουν την επιθυμία σας να διακριθείτε ως επιβλητική. Μην τους ακούτε. Εάν κάτι προορίζεται για εσάς, τότε ζητήστε το.

Λέων

Να θυμάστε ότι ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στην ικανότητα να είστε ο εαυτός σας. Να είστε γενναιόδωροι με τον εαυτό σας και τους άλλους και αφήστε την εσωτερική σας ζεστασιά να φωτίσει τον κόσμο γύρω σας. Η πνευματική συμβουλή για την ημέρα: «Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι να ζεις, αλλά να ζεις καλά. Ωστόσο σήμερα δεν είναι η μέρα για να κάνετε αυτοδιάγνωση ή να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να λυθεί καλύτερα από έναν ειδικό.

Παρθένος

Τώρα είναι η ώρα να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο προσωπικό δάνειο, αυτή είναι η ημέρα για να κάνετε αίτηση. Οι φίλοι ή ένα μέλος της οικογένειας σας μπορεί να έχουν χρήματα και να αισθάνονται γενναιόδωροι, οπότε ίσως σας βοηθήσουν. Είναι πιο εύκολο να λάβετε οικονομική βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους εάν την χρειάζεστε.

Ζυγός

Δεν θέλετε να είστε με κάποιον που είναι μία κρύο, μία ζέστη, όταν πρόκειται για αγάπη. Η επιθυμία σας να δεσμευτείτε είναι έντονη κατά την είσοδο της Σελήνης στον Κριό. Μπορεί επίσης να σας είναι πολύ πιο εύκολο να τερματίσετε μια σχέση αν πιστεύετε ότι ο πιθανός σύντροφός σας, σας δίνει ανάμεικτα μηνύματα. Είναι όλα ή τίποτα για εσάς, δεν υπάρχει ενδιάμεσο επίπεδο.

Σκορπιός

Είσαι case study σήμερα. Εκεί που η αναβλητικότητα σας εμπόδισε να πετύχετε τους στόχους σας την περασμένη εβδομάδα, τώρα είστε έτοιμοι να χορέψετε σε ρυθμούς rock and roll και να κάνετε come back. Αυτή είναι η στιγμή για να αντιμετωπίσετε δύσκολα θέματα και εργασίες που απαιτούν λίγο χρόνο και προσπάθεια. Μπορείτε να κερδίσετε τον χρόνο σήμερα.

Τοξότης

Πιάσε τα πινέλα και τις πένες σου σήμερα. Έχετε απίστευτο μάτι και αισθητική για τα χρώματα και την τέχνη. Μπορείτε να φτιάξετε κάτι όμορφο σήμερα ζωγραφίζοντας, συνθέτοντας μουσική ή γράφοντας. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να κυλήσει ελεύθερα και φτιάξτε κάτι όμορφο.

Αιγόκερως

Μια γρήγορη υπενθύμιση ότι αγαπάτε κάποιον στην οικογένειά σας μπορεί να είναι πολύ γλυκιά και συγκινητική. Μπορεί να μην θέλετε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα παρέα με την οικογένεια, αλλά μια μικρή σύνδεση με τους δικούς σας ανθρώπους μπορεί να σας γεμίσει με αγάπη και χαρά. Όλα έχουν να κάνουν με την εύρεση ισορροπίας. Ίσως βρεθείτε για να φάτε ένα γρήγορο μεσημεριανό, πείτε αντίο και δώσετε ραντεβού σύντομα.

Υδροχόος

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να γράψετε και να διαβάσετε. Μπορεί να βρεθείτε να γράφετε και να διαβάζετε χωρίς διακοπή. Το μυαλό σας θα μπορούσε σήμερα να γεννήσει γρήγορα ιδέες που δεν θα θέλατε να χάσετε. Να κρατάτε ένα πρόχειρο στυλό ή να έχετε ανοιχτές τις σημειώσεις του τηλεφώνου σας. Γράψτε τις σκέψεις όταν σας έρχονται. Έχετε έμπνευση!

Ιχθύες

Τα χρήματα μπορούν να γλιστρήσουν εύκολα από τα χέρια σας όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αντισταθείτε στις εκπτώσεις και τις προσφορές ειδικά αν χρειάζεστε shopping therapy. Είναι καλύτερο να παραμείνετε εντός των ορίων του προϋπολογισμού σας. Μην ξοδεύετε υπερβολικά.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα