LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ μου Κριέ, η ενέργεια για σσένα είναι άκρως θετική. Οι αστρολογικές δυνάμεις προμηνύουν ευκαιρίες για διασκέδαση και κοινωνικότητα, χάρη στο υπέροχο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από τον Υδροχόο και του Βόρειου Σεληνιακού δεσμού. Κοινωνικοποιείσαι, κανονίζεις εξόδους κι έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο, από τους οποίους δεν αποκλείεται κάποιος να σου κινήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Σελήνη στον Τοξότη από το μεσημέρι σε ωθεί να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες ή να αναζητήσεις νέα γνώση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, η ημέρα υπόσχεται ρομαντισμό και ίσως μια έκπληξη από άτομο που δεν περιμένεις. Η έκφραση των συναισθημάτων σου είναι ενδυναμωμένη, δίχως υπερβολές και η εξωστρέφειά σου σε υποστηρίζει να σημειώσεις επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, για σήμερα συνιστάται να αξιοποιήσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες για μελλοντικές επιτυχίες. Μοιράσου τις ιδέες σου και προσπάθησε μέσα από την συνεργασία σου με άλλους να καταφέρετε περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη στον Τοξότη προάγει σε εσένα μια αναζήτηση βαθύτερων συναισθημάτων και εμπειριών. Θέλεις να ξεπεράσεις τυχόν ανασφάλειες και φοβίες. Αντίστοιχα, αναθεωρείς τον τρόπο με τον οποίο βγάζεις χρήματα κι αναζητάς έναν ευκολότερο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Βόρειο Δεσμό υποκινεί έναν αέρα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας, η οποία γίνεται περισσότερο εμφανής στο χώρο εργασίας σου, όπου οι πρωτοποριακές σου ιδέες σε βοηθούν να ξεχωρίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τα αισθηματικά σου, ήρθε η κατάλληλη ημέρα για να βυθιστείς σε βαθύτερες σχέσεις ή επικοινωνία με το ταίρι σου. Είσαι σε θέση να εξερευνήσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Εκφράσου αυθεντικά και προσεκτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, η διορατικότητα και η δημιουργικότητα ανοίγουν νέες πόρτες. Χρησιμοποίησε την έμπνευση που σου δίνει το σημερινό αστρολογικό τοπίο για μακροπρόθεσμους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Δίδυμε, προβλέπεται μια μέρα γεμάτη κοινωνικές επαφές και διανοητική διέγερση με το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού. Κανονίζεις εξόδους, κάνεις καινούριους φίλους ή έρχεσαι σε επαφή με φίλους και συγγενείς. Νιώθεις εσωτερικά πιο δυνατός και ικανός να πραγματοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η Σελήνη στον Τοξότη σε προτρέπει να επιδιώξεις πιο ζωηρές συνομιλίες και να εκφράσεις τις απόψεις σου πάνω στο οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχετικά με τα αισθηματικά σου, ξεκλειδώνεται η δυνατότητα να εμβαθύνεις στο δεσμό σου. Εναλλακτικά, μπορείς να δημιουργήσεις μεγαλύτερη οικειότητα στον άνθρωπο που σκοπεύεις να προσεγγίσεις, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε ενθαρρύνουν να συνδέσεις τις καινοτόμες ιδέες σου με πρακτικές εφαρμογές που μπορεί να αποφέρουν κέρδη. Συνεργάσου και με άλλους, για να καταφέρεις περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Καρκίνε, αναμένεται για εσένα μια ημέρα ανανέωσης και εσωτερικής ανάπτυξης, χάρη στο υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Βορείου Δεσμού. Πέρα από προσωπική ανάπτυξη, θα δεις ότι και στα επαγγελματικά σου θα καταφέρεις να σημειώσεις σοβαρή πρόοδο, χάρη στην αποφασιστικότητα που σε χαρακτηρίζει. Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ένα κλίμα ενθουσιασμού και σε κινητοποιεί για περαιτέρω βελτίωση και φροντίδα του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, σήμερα αναμένεται νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερο βάθος και να ξεκαθαρίσεις συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί είτε μέσα σου, είτε σχετικά με κάποιο σημαντικό για εσένα πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχετικά με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου, έχεις τη δυνατότητα να δεις με καθαρότητα ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για μελλοντική επιτυχία και πρόοδο. Σκέφτεσαι την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπημένε φίλε Λέοντα, σήμερα Σάββατο κορυφώνεται μία ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη, εκείνη της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό. Είναι πολύ λογικό ο ερωτισμός σου να είναι αυξημένος, όπως αντίστοιχα και η εξωστρέφειά σου. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για να ενισχύσεις τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου, κάνοντας μία καλή εντύπωση στους άλλους. Μαζί, η Σελήνη από τον Τοξότη σε υποστηρίζει αν θέλεις να περάσεις χρόνο με τα παιδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα δεις τις περισσότερες εξελίξεις, αφού σήμερα το αστρολογικό τοπίο είναι με το μέρος σου, όσο παράλληλα εσύ στρέφεις την προσοχή σου στο πεδίο αυτό. Έχεις νέα φλερτ ή αναζωπυρώνεις το πάθος στο δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου ενδυναμώνονται χάρη στον ακαταμάχητο συνδυασμό φιλομάθειας, δεκτικότητας σε νέες ιδέες και δημιουργικότητας. Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και ταλέντα για να πείσεις πελάτες και συναδέλφους για το πόσο ικανός είσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Παρθένε μου, το Σάββατό σου αναμένεται ελαφρώς βαρετό, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου γεννά την ανάγκη να μείνεις στο χώρο σου, όπου αισθάνεσαι ασφάλεια. Προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου παρέα με ανθρώπους που σου δημιουργούν ασφάλεια. Παράλληλα, το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Βόρειου Σεληνιακού Δεσμού, υποστηρίζει την προσπάθειά σου να γίνεις πιο αποδοτικός στη δουλειά που κάνεις ή να τακτοποιήσεις κληρονομικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν αποτελεί προτεραιότητα το να κάνεις νέες γνωριμίες, αφού θέλεις να περιβάλλεσαι σήμερα από οικεία πρόσωπα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, επιλέγεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι αισθάνεσαι και τί αποζητάς από τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά συνιστάται να επενδύσεις σε κινήσεις και δραστηριότητες που θα σου εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμα κέρδη ή αναγνώριση, παρά να ρισκάρεις. Είναι καλή στιγμή να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ζυγέ μου, το Σάββατο έφτασε κι εσύ θα περάσεις υπέροχα! Σήμερα κορυφώνεται η ευνοϊκή όψη εξαγώνου μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Βόρειου Δεσμού, οπότε στα αισθηματικά θα έχεις τις καλύτερες εξελίξεις! Μαζί, η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται και συνιστάται να καταγράψεις τις ιδέες σου, μιας και κάποια από αυτές δεν αποκλείεται να σου αλλάξει τη ζωή. Η Σελήνη στον Τοξότη μεγεθύνει την εξωστρέφειά σου κι επικοινωνείς ζωηρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε εξιτάρουν οι ‘ψαγμένες’ συζητήσεις στα αισθηματικά κι αυτό είναι κάτι που κινεί το ενδιαφέρον κι από τον περίγυρό σου, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σου. Αν έχεις δεσμό, αφιέρωσέ του χρόνο και θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από τα αναμενόμενα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι γνωριμίες που κάνεις μέσα στην ημέρα είναι καρμικές, με ανθρώπους ικανούς να σε βγάλουν από τη ζώνη άνεσής σου. Οι άνθρωποι αυτοί σε εμπνέουν να τολμήσεις περισσότερα στα επαγγελματικά, ώστε μελλοντικά να επιτύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σκορπιέ μου, το Σάββατο έφτασε κι εσύ επιθυμείς να περάσεις την ημέρα σου ήσυχα, με ανθρώπους που σου γεννούν το αίσθημα της οικειότητας. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Βόρειου Δεσμού σε βοηθά να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού και να γίνουν όλα πιο λειτουργικά κι ευχάριστα στην καθημερινότητά σου. Η Σελήνη από τον Τοξότη ενδεχομένως να σε συμπαρασύρει να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεσαι πραγματικά

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα δεις περισσότερες εξελίξεις εσύ που διατηρείς ήδη έναν σταθερό δεσμό. Είστε σκέφτεστε να συζήσετε, είτε μοιράζετε δουλειές ρουτίνας. Εσύ που είσαι ελεύθερος, στρέψου προς οικογενειακά πρόσωπα, ζητώντας τους να σε φέρουν σε επαφή με νέο κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου επωφελούνται όσο σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Το αστρολογικό τοπίο σε προτρέπει να κάνεις κινήσεις που θα θέσουν γερές βάσεις στην μελλοντική καριέρα σου. Απόφυγε το ρίσκο ή τα καινούρια ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τοξότη μου, σήμερα Σάββατο και το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού σε βοηθά να καλυτερεύσεις την αισθηματική σου ζωή ή να εκφραστείς καλύτερα, μέσα από την σωστή επικοινωνία με τους άλλους. Μαζί, η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο αυξάνει το ένστικτό σου, οπότε είσαι ικανός να λάβεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σχετικά με οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτή η διέλευση σε κάνει λιγάκι πιο εγωκεντρικό, οπότε εκτιμώνται και μικρές αψιμαχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι ο πλέον ευνοημένος τομέας. Μπορείς να έλθεις σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες αν αναζητάς τον έρωτα. Αντίστοιχα, εσύ που έχεις ταίρι, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται όσο παραμένεις αυθεντικός. Μη διστάσεις να ξεστομίσεις τις ιδέες σου, ακόμη κι αν εργάζεσαι για άλλους. Θα σε βοηθήσει να αναγνωριστείς πιο εύκολα η δημιουργικότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε μου Αιγόκερε, το Σάββατο έφτασε κι εκτιμάται να είναι λιγάκι μοναχικό, όμως μέσα από δική σου επιλογή. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε βυθίζει σε σκέψεις του παρελθόντος κι αναθεωρείς αρκετές από τις επιλογές σου. Βέβαια, το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού υποστηρίζει θετικά την ψυχολογία σου και υποδηλώνει πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λάβεις οικονομική ή ψυχολογική υποστήριξη μέσα από συγγενικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σταθερά, οπότε αν είσαι ελεύθερος να περιμένεις ένα σχετικά ήρεμο Σάββατο. Αν έχεις δεσμό, υπάρχει, επίσης, ηρεμία, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, διανύοντας μία αρμονική ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα οικονομικά η ημέρα φαίνεται ευνοϊκή. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κινητοποιεί να σκεφτείς πρωτοποριακούς τρόπους να γεμίσεις την τσέπη σου. Αντίστοιχα, ο Βόρειος Δεσμός ενδεχομένως να σου φέρει μία δουλειά από το σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Υδροχόε μου, το Σάββατό σου θα είναι υπέροχο και πολλά υποσχόμενο, αφού ο τυχερός πλανήτης της αγάπης, Αφροδίτη, είναι ‘επάνω σου’. Αντίστοιχα, ο Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός που βρίσκεται σε εξάγωνο μαζί της, υπόσχεται πολλαπλές δυνατότητες για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ταξιδάκια και συναντήσεις. Η διάθεσή σου είναι καλή κι αυτό εξωτερικεύεται από τον τρόπο που μιλάς στους γύρω σου. Η Σελήνη στον Τοξότη σε καθιστά πιο εξωστρεφή και ικανό να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία σου σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, μέσα από όλα αυτή την κινητοποίηση που παρουσιάζεις σήμερα, μπορούν να φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις. Δεν έχει σημασία αν διατηρείς κάποιο δεσμό, το Σάββατο αυξάνει τον ερωτισμό σου κι αναγεννάς το πάθος σε αυτόν ή μπορείς να αναζητήσεις έναν νέο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά μπορείς να διεκδικήσεις μία καινούρια συμφωνία ή να έρθεις σε επαφή με κόσμο που γνωρίζει καλύτερα το αντικείμενο εργασίας όπου κινητοποιείσαι. Έτσι, εμπνέεσαι και κινητοποιείσαι για περισσότερες επιτυχείς ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ιχθύ μου, το Σάββατο με το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού, σου υπόσχεται ότι θα περάσεις όμορφα ακόμη κι αν περάσεις την ημέρα σου στο σπίτι. Βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε καθιστά πιο φιλόδοξο, έως κι εργασιομανή. Επιθυμείς να έλθεις σε επαφή με κόσμο που έχει να προσφέρει αξία στην καθημερινότητά σου ή τα επαγγελματικά σου. Αντίστοιχα, εσύ δεν περιορίζεσαι στον υλικό κόσμο και προχωράς προς μία γερή ενδοσκόπηση προσπαθώντας να γίνεις πιο σοφός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου φέρουν πολύ ήπιες εξελίξεις. Για αυτές ευθύνεται η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής σου, που προσφέρει παραπάνω λάμψη. Έτσι, διεκδικείς είτε το υπάρχον ταίρι σου, είτε μία επανασύνδεση, είτε μία νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά είσαι τρομερά πολυμήχανος κι επινοητικός. Ξέρεις πότε να παραμείνεις σιωπηλός και πότε να εκφραστείς. Οι κρυφοί ανταγωνιστές σου δεν γνωρίζουν τις νέες κινήσεις και σχέδιά σου κι εσύ βαδίζεις ανενόχλητος προς την επιτυχία.

Oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα