LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τα άστρα σήμερα σε συμβουλεύουν να μην γίνεις απερίσκεπτος με τα χρήματά σου, φίλε μου Κριέ, μιας και η Σελήνη από τον Ταύρο σήμερα Πέμπτη σε παρασύρει σε υπερβολές και λανθασμένες αποφάσεις. Η ημέρα σου σε κάνει αισιόδοξο και μάλιστα παραπάνω από όσο χρειάζεται. Ως αποτέλεσμα, διαχειρίζεσαι χάλια τα χρήματά σου! Παράλληλα, τα καβγαδάκια μέσα στην ημέρα είναι πολύ πιθανά, οπότε πρόσεξε τι ακριβώς ξεστομίζεις και με ποιον τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, τα ερωτικά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση όπως αντίστοιχα και η ψυχολογία σου. Ο λόγος προκύπτει από την θετική ψυχολογία σου και την σταθερότητα που προβάλλεις προς τα έξω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτιμάς τα αργά και σταθερά βήματα στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η ανάγκη σου για περισσότερα χρήματα είναι εμφανής, όπως αντίστοιχα και η τάση σου να ξοδεύεις ασύστολα, προκαλώντας μία εσωτερική αντιπαράθεση επιθυμιών κι αναγκών.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη από το σου ζώδιο φίλε μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη φέρει πολλαπλές εξελίξεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Δρας αρκετά εγωιστικά και παραμένεις αμετακίνητος σε αυτά που θέλεις, παραμερίζοντας τις ανάγκες των άλλων. Η συμβουλή της ημέρας είναι να προστατεύσεις τις σημαντικότερές σου σχέσεις ανακαλύπτοντας μία μέση λύση όπου όλοι θα είστε χαρούμενοι. Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κάνεις κινήσεις στα επαγγελματικά σου εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, με πολύ αξιόπιστο ένστικτο, αλλά ο άμεσος τρόπος επικοινωνίας σου θα αποτελέσει αιτία εντάσεων κι αποστασιοποιήσεων. Είσαι πιο ευθύς από ο,τι συνηθίζεις και ο έντονος συναισθηματισμός πρέπει να χαλιναγωγηθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να αναζητήσεις μία καινούργια συμφωνία, αφού μπορείς να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που σου φέρουν χρήμα κι ασφάλεια. Ξέρεις πολύ καλά ποια είναι η αξία σου και δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Πέμπτη σου δεν είναι και τόσο κοινωνική και ζωηρή, Δίδυμε μιας και οι εσωτερικές συγκρούσεις δίνουν και παίρνουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε φέρνει σου γεννά την ανάγκη για περαιτέρω εσωτερική αναζήτηση. Το αστρολογικό σκηνικό σου προσφέρει την κατάλληλη στιγμή για παρασκηνιακή δράση και πρέπει να παραμείνεις ιδιαίτερα προσεκτικός σχετικά με τις πληροφορίες που διαχέεις στον περίγυρό σου. Η φύση μας έδωσε δύο αυτιά και ένα στόμα, οπότε μάλλον είναι πιο χρήσιμο το να ακούμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν διατηρείς αυτό το διάστημα έναν δεσμό κρατάς χαμηλό προφίλ και τη διατηρείς ιδιωτική. Αντίστοιχα, εσύ ο ελεύθερος είσαι ελαφρώς προσκολλημένος στο παρελθόν, επιδιώκοντας μία επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και κοινωνικός, οπότε σήμερα το ρίχνεις στη δουλειά, αντί για τις δημόσιες σχέσεις. Είναι λογικό να περάσεις μεικτά μηνύματα στους συναδέλφους σου που σε συνήθισαν διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καρκίνε η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, Πέμπτη, αυξάνει αισθητά τη δημοτικότητά σου. Σήμερα συναντάς ανθρώπους που θα σου δείξουν τον τρόπο που μπορείς να καλυτερεύσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Κάνεις πραγματικότητα κάποιους από τους στόχους σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, γνωρίζεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες κι ως αποτέλεσμα γίνεσαι πιο σοφός. Ο πρακτικός τρόπος σκέψης σου σε βοηθά να δημιουργήσεις φιλίες με την ελπίδα να μακροημερεύσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σημερινοί αστρολογικοί παράγοντες σε υποστηρίζουν πολύ σε ζητήματα καινούργιων γνωριμιών κι ανανέωσης της διάθεσής σου. Σχετικά με εσένα που διατηρείς έναν δεσμό θα μπορέσεις να αναπτύξεις μεγαλύτερη οικειότητα σε αυτόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το εξωτερικοί παράγοντες, όπως τρίτα πρόσωπα, δρουν ευεργετικά απέναντί σου και θα δεις ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά. Μπορείς πιο εύκολα, μέσα από συνεργασίες να φτάσεις πολυάριθμους στόχους σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μια αρκετά λαμπερή και φιλόδοξη Πέμπτη, έφτασε για εσένα, Λέοντά μου, χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί κατά πολύ στα εργασιακά. Η δημοτικότητά σου αυξάνεται, ενώ συνάμα οι πρακτικές ιδέες που συλλαμβάνεις σε βοηθούν να έχεις μεγαλύτερη επαγγελματική πρόοδο και να γίνεις πιο παραγωγικός. Μέσα από όλο αυτό μπορείς να επινοήσεις τρόπους να καλύψεις αυτές τους τις ανάγκες, δημιουργώντας πιο δυναμικές συμμαχίες ή βγάζοντας χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν βρίσκεσαι ήδη σε έναν δεσμό, σκέφτεσαι μήπως τον επισημοποιήσεις ή σταθεροποιήσεις. Γενικώς, όμως, το αστρολογικό σκηνικό δεν υπόσχεται συνταρακτικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, ανεξάρτητα από την παρούσα κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι να προχωρήσεις προς ενέργειες που εξασφαλίζουν σταθερή επαγγελματική επιτυχία ή την προώθηση κάποιων δημιουργικών ιδεών σου. Καλό θα είναι, τουλάχιστον για σήμερα, να μη συμβιβαστείς με λιγότερα από όσα πιστεύεις ότι αξίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Πέμπτη με την Σελήνη ακόμη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, οπότε για εσένα Παρθένε, παραμένει πολύ ανεβασμένη η διάθεσή σου και κάνεις θετικές σκέψεις. Σήμερα ευνοούνται και πάλι ασχολίες σχετικές με το διάβασμα, την μελέτη τη φιλοσοφία την οργάνωση συναντήσεων και ταξιδιών. Θα μπορέσεις να καταλάβεις σημαντικά πράγματα ή να αναζητήσεις απολαυστικές εμπειρίες που θα σου αλλάξουν τη γενικότερη στάση ζωής προς κάτι πιο δυναμικό κι αισιόδοξο. Η επέκταση των οριζόντων σου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι έντονη η ανάγκη σου να γνωρίσεις τον κόσμο και τον εαυτό σου. Αυτό σε ωθεί να κοιτάξεις την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων, αντί να αναλώνεσαι στις λεπτομέρειες. Για τα αισθηματικά σου αυτό λειτουργεί υπέρ σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι μία αρκετά ευνοϊκή ημέρα για κάνεις μια επέκταση στην επιχείρησή σου ή να συλλέξεις πολύ σημαντικές πληροφορίες. Αν θέλεις να συνεργαστείς με το εξωτερικό ή να φύγεις για λόγους επαγγελματικούς, σήμερα είναι μία καλή στιγμή να το σκεφτείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Πέμπτη με την Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να περάσεις σεβαστό χρόνο στην προσωπική σου αναζήτηση, φίλε μου Ζυγέ. Οι περισσότερες ενέργειές σου στοχεύουν στο να αισθανθείς υλική ή και ψυχολογική ασφάλεια. Τυχόν κληρονομικά ζητήματα, σήμερα μπορούν να διευθετηθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Η πιο βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με τον περίγυρό σου είναι κάτι αρκετά σημαντικό κι αποφεύγεις τις επιφανειακές γνωριμίες ή συζητήσεις. Μπορεί να επανέλθουν κάποιες ανασφάλειές σου στην επιφάνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, για τα αισθηματικά σου υπάρχει κίνδυνος συναισθηματικών εξάρσεων και περιττών εντάσεων, αν έχεις κάποιον δεσμό. Αν είσαι ελεύθερος, προσεγγίζεις ανθρώπους που σου γεννούν το αίσθημα της ασφάλειας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπαθείς να βγάλεις περισσότερα λεφτά, στοιχείο που μάλλον σε ωθεί να καταφύγεις σε ανορθόδοξες μεθόδους. Απόφυγε τις παράτολμες κινήσεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Τυχόν οικονομική βοήθεια μπορεί να προκύψει από τρίτες πηγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Πέμπτη προβλέπεται πολύ ενδιαφέρους για εσένα, φίλε Σκορπιέ, χάρη στην Σελήνη στον Ταύρο που ενεργοποιεί ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών συμφωνιών. Καταλαβαίνεις τους άλλους πιο εύκολα και το εξωτερικεύεις έμπρακτα δείχνοντας κατανόηση κι αυτό σου αυξάνει τη δημοτικότητα. Αντιλαμβάνεσαι άμεσα αυτό το στοιχείο και το χρησιμοποιείς για να καταφέρεις προσωπικούς ή ομαδικούς στόχους σε προσωπικό ή εργασιακό επίπεδο. Οι εξωτερικοί παράγοντες είναι αρκετά υποστηρικτικοί για να καλλιεργήσεις μία πιο θετική ψυχολογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι λίγο κτητικός στον έρωτα, μα έχεις τη δυνατότητα να το καλλιεργήσεις και να προσεγγίσεις πιο ομαλά το αγαπημένο σου πρόσωπο. Είναι μία άριστη ημέρα για να αναγεννήσεις το χαμένο πάθος του δεσμού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι περισσότεροι συνεργάτες σου δείχνουν υποστηρικτικοί ως προς τους στόχους που θέλεις να επιτύχεις. Μέσα από συνεργασίες ή σημαντικές συμμαχίες μπορείς να ανελιχθείς και να διακριθείς. Απόφυγε τον περιττό ανταγωνισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα Πέμπτη η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο φίλε μου Τοξότη, οπότε και εσύ δίνεις βάση στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Σήμερα θα καταφέρεις να αποπερατώσεις όσες αρμοδιότητες σου έχουν ανατεθεί, από τις πιο μεγάλες ως τις πιο ασήμαντες. Μολονότι δεν είσαι ιδιαίτερα οργανωτικός τύπος, η συγκεκριμένη ημέρα σε βοηθά να προγραμματίσεις πολλά πράγματα. Θα καταφέρεις να προλάβεις πολλά από αυτά που έχεις σκοπό να κάνεις. Κάποιες από τις θερμές σου προσπάθειες αναγνωρίζονται κι από την εργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα μπορεί να σου δωρίσει ένα ανανεωτικό φλερτ, όμως μπορεί να μην το διαχειριστείς σωστά, γιατί εργάζεσαι παραπάνω από όσο αντέχεις και κουράζεσαι. Αν έχεις δεσμό, φρόντισε να περάσετε χρόνο μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σοβαρότητα που προβάλλεις στα επαγγελματικά μπορεί να σου εξασφαλίσει περισσότερη αναγνώριση κι ενδυνάμωση του ονόματός σου στον εργασιακό χώρο. Συγκεντρώσου σε όσα έχεις να κάνεις, αποφεύγοντας την ανάληψη πολλαπλών αρμοδιοτήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Πέμπτη με τη Σελήνη στον Ταύρο, ένα ζώδιο αρκετά φιλικό προς το δικό σου φίλε μου Αιγόκερε, σού προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση κι ανανέωση. Κάνεις καινούργιες γνωριμίες ή ενδυναμώνεις το δεσμό που διατηρείς. Σκέπτεσαι αν θα ήθελες να κάνεις οικογένεια με τον άνθρωπο που είστε μαζί. Εσύ που έχεις ήδη παιδάκια, έχεις την κατάλληλη ευκαιρία παίξετε, να περάσετε χρόνο, να διαβάσετε ή και να διασκεδάσετε μαζί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις τις σπατάλες, γιατί είσαι λιγάκι πιο αυθόρμητος από ο,τι συνηθίζεις στα αισθηματικά. Σου παρουσιάζονται όμορφες εξελίξεις ανεξάρτητα από την κατάστασή σου, αλλά προσπάθησε να καλλιεργήσεις μεγαλύτερη εσωτερική σιγουριά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιθυμείς να κάνεις ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο; Σήμερα μοιάζει να είναι η ημέρα σου. Έχεις τρομερά δημιουργικές και ταυτόχρονα πρακτικές ιδέες, ικανές να γίνουν αποδεκτές από τους μελλοντικούς σου πελάτες ή συνεδέλφους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έφτασε μια σχετικά ήρεμη ημέρα, φίλε μου Υδροχόε, γιατί δεν επιθυμείς πολλά- πολλά με τους άλλους. Η Πέμπτη ήρθε με την Σελήνη στον Ταύρο που σε βυθίζει σε σκέψεις του παρελθόντος και αναστοχάζεσαι παλιές εμπειρίες με στόχο να γίνεις πιο σοφός. Αποφεύγεις τις εντάσεις και καταφεύγεις στην οικογενειακή θαλπωρή όπου κι αισθάνεσαι αποδοχή και ασφάλεια. Αναζήτησε βοήθεια από συγγενικά άτομα σε περίπτωση που σου εμφανιστούν αναπάντεχα εμπόδια σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησιάζεις πιθανούς συντρόφους που σου εμπνέουν ασφάλεια, με το ενδεχόμενο να φτιάξεις κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση, επιλέγεις να περάσεις μία ήρεμη ημέρα με το ταίρι σου στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να ανανεώσεις και να τακτοποιήσεις τον επαγγελματικό σου χώρο. Οποιεσδήποτε επιλογές και προσπάθειες κάνεις στα εργασιακά σου, αποσκοπούν σε μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα και πιο υγιή επαγγελματική πορεία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η Πέμπτη φέρει δυναμικές εξελίξεις, αγαπητέ μου Ιχθύ, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο σου προσφέρει μεγάλη κινητικότητα σε πολλαπλούς τομείς. Ψάχνεις καινούριες εμπειρίες, έχεις πολλή περιέργεια και γενικώς θέλεις να εξελιχθείς σε κάθε τομέα, προσωπικά κι επαγγελματικά. Για εσένα έφτασε η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με κάτι που σε αφορά άμεσα. Κάνεις συναντήσεις, κρίσιμες συζητήσεις, ακούς νέα από τρίτους και μοιράζεις τα δικά σου σε φίλους και γνωστούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, το να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή κρυφή συνάντηση ή να σου μιλήσει ένας παλιός ανεκπλήρωτος έρωτας δεν αποτελεί έκπληξη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, προσπαθείς να κάνεις ζωηρούς και συναισθηματικούς διαλόγους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τρόπος επικοινωνίας σου με τους πελάτες ή τους συναδέλφους σου, γεννά αξιοπιστία. Σήμερα, το να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια στην εκπαίδευση ή σε σημαντικές συναντήσεις είναι μία πάρα πολύ καλή κίνηση για την οποίο το σύμπαν σε υποστηρίζει.

oroskopos.gr

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα