HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Την 1η θέση κατέκτησαν τα οπτικά Όρασις στην περιοχή της Κοζάνης με βάση τις αξιολογήσεις και την ικανοποίηση των πελατών

Διάκριση για το κατάστημα οπτικών Όρασις για την επίτευξη της 1ης θέσης στην περιοχή της Κοζάνης με βάση τις αξιολογήσεις και την ικανοποίηση των πελατών.

Το κατάστημα Όρασις προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πόλη της Κοζάνης από τον Δεκέμβριο του 2014. Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στις ανάγκες του πελάτη, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνυφασμένες με υψηλή ποιότητας όρασης έχοντας ως κύριους γνώμονες τις νέες επιστημονικές εξελίξεις στον χώρο της οπτικής αλλά και της μόδας!

Με απόλυτη εξειδίκευση σε θέματα κατασκευής ειδικών και πολύπλοκων συνταγών & έχοντας επενδύσει σε έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σας εξασφαλίζει μία εγγυημένη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της καθημερινότητάς σας με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες οφθαλμικών φακών όρασης και φακών επαφής.

«Μην ξεχνάμε πως βλέποντας τον κόσμο καλύτερα, ζούμε καλύτερα και αυτή είναι κι η αποστολή μας!» , μας λέει η ιδιοκτήτρια, Χριστίνα Μυρωνίδου.

Χριστίνα Μυρωνίδου

Οπτικά Όρασις
Σαρανταπόρου 6, Κοζάνη
Τηλ. επικοινωνίας: 24614 01800
 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα