ΥΛΙΚΑ
1/2 κούπα βούτυρο
1/2 κιλό μακαρονάκι κοφτό
2 κούπες νερό
2 κούπες τριμμένο κεφαλοτύρι
1 λίτρο φρέσκο γάλα Κοζάνης “Το Μαρκάτι”
2 κούπες φέτα τριμμένη
6 αυγά
λίγο αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα πυρέξ το βούτυρο λιωμένο. Ρίχνουμε ωμό το μακαρονάκι επάνω στο βούτυρο.
Βάζουμε σε ένα πυρέξ το βούτυρο λιωμένο. Ρίχνουμε ωμό το μακαρονάκι επάνω στο βούτυρο.
Από πάνω ρίχνουμε το φρέσκο γάλα Κοζάνης “Το Μαρκάτι” και τις κούπες με το νερό να πάνε παντού.
Πασπαλίζουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι και ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε επάνω από τα τυριά.
Πασπαλίζουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι και ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε επάνω από τα τυριά.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή γίνεται τέλεια και με χυλόπιτες.
Η συνταγή είναι απο τις συνταγές της κας. Βέφας Αλεξιάδου.