ΕξορμήσειςΣτιγμιότυπαΤοπικά Νέα

Το άρθρο του Happy Traveller για το Νεστόριο (ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ απο το μέρος που γίνεται το River Party)

Ίσως οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ξακουστό River Party της περιοχής, όμως το Νεστόριο αξίζει σίγουρα την προσοχή σου και για άλλους λόγους. Η οργιώδης φύση, η απόλυτη η ηρεμία και η χαλάρωση που σου προσφέρει το μέρος, είναι μοναδική!

Γενικές Πληροφορίες: Το Νεστόριο είναι κωμόπολη του νομού Καστοριάς στη Μακεδονία. Είναι ευρύτερα γνωστό κυρίως εξαιτίας του River Party που διοργανώνεται ετήσια στην περιοχή. Το Νεστόριο βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. νοτιοδυτικά από την Καστοριά. Βρίσκεται σε μια πλαγιά του Γράμμου, σε υψόμετρο 890 μέτρων.

River Party: Κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία Σαββατοκύριακα του Ιουλίου λαμβάνει χώρα στην περιοχή το River Party. Εκείνες τις ημέρες θα δεις μουσικές εκδηλώσεις με πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες και μεγάλο πλήθος κόσμου που διασκεδάζει και απολαμβάνει το φυσικό τοπίο.

Η σκηνή του RIVER PARTY

Η ιστορία του River Party στο Νεστόριο: Ο θεσμός ξεκίνησε το 1978, από τα παιδιά μεταναστών, που έρχονταν τα καλοκαίρια για διακοπές στο χωριό τους και, μη έχοντας άλλο τρόπο διασκέδασης, οργάνωναν μικρά πάρτι στο ποτάμι. Με τα χρόνια οργανώθηκε περισσότερο, δημιουργώντας τον θεσμό των River Party που μιμήθηκαν σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας έκτοτε.

Πηγή

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα