ΚοζάνηΣτιγμιότυπαΤοπικά Νέα

Το Green out of the box στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε χθες Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 το κουτί του περιβαλλοντικού γρίφου green out of the box, συνοδευόμενο από τους μαθητές, τη διευθύντρια κ. Μπουμπουρέκα Βιβή και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Σερβίων και μέλη της οργάνωσης Go Alive.

Οι μαθητές του ΓΕΛ Σερβίων παρουσίασαν τον περιβαλλοντικό γρίφο που έλυσαν, τον γρίφο που προετοίμασαν για τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στη δράση. Στη συνέχεια τα μέλη της οργάνωσης Go Alive πραγματοποίησαν σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα και δραστηριότητες με τους μαθητές του σχολείου. Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας έχουν δεκαπέντε μέρες να λύσουν το γρίφο που τους ανατέθηκε και να προετοιμάσουν το γρίφο για το επόμενο σχολείο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Βοΐου κ. Βερβερούδη Άννα, ο πρόεδρος της ΔΥΠΡΑ κ. Δούβλος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βοΐου κ. Κυβέλος Νίκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ώττας Νικόλαος και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας τους ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και τη διαρκή στήριξη τους.

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας "Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου"

Πλατεία Παύλου Μελά

50300 Σιάτιστα

Τηλ. & fax : 2465023461

E-mail: mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr     και
         mousikoscholeiosiatistas@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr


Διευθυντής: Θεοδωρόπουλος Θωμάς

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα