Γενικά

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 28χρονου από στρεπτόκοκκο στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Ο άτυχος νέος εργαζόταν σε εταιρεία τροφοδοσίας περιπτέρων και μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με το tirnavospress, ήταν άρρωστος εδώ και περίπου δύο μήνες, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να βρουν από τι έπασχε. Δυστυχώς, όμως, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, ήταν ήδη αργά, με συνέπεια να πεθάνει.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 28χρονου από στρεπτόκοκκο

«Αναφορικά με το περιστατικό του 28χρονου ασθενή Δ.Κ., ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στις 1.2.24, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου αναφέρει τα εξής:
Σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο του ασθενούς και τα ιατρικά αρχεία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ο ασθενής διακομίστηκε στις 31.1.24, ώρα 16:20, από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, με τη διάγνωση ανθεκτική καρδιακή ανεπάρκεια σε έδαφος, επιπλεγμένης ενδοκαρδίτιδος της αορτικής, της μιτροειδούς και της τριγλώχινος βαλβίδος, με θετική αιμοκαλλιέργεια σε Granulicatella adiacens.

Υποβλήθηκε στις 1.2.24 σε επείγουσα καρδιοχειρουργική αντιμετώπιση και απεβίωσε την ίδια ημέρα.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα